AUSA EUROPE SPECIAL STEELS

Contactgegevens AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AUSA EUROPE SPECIAL STEELS

Regio (region): LIEGE 4020 - BE, België

Adres (address): Rue de lIle Monsin 105, België

Telefoon (phone): +32 4 264 44 66 +32 4 264 44 66

Fax (fax): +32 4 264 44 66 +32 4 264 44 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AUSA EUROPE SPECIAL STEELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AUSA EUROPE SPECIAL STEELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AUSA EUROPE SPECIAL STEELS
Products information AUSA EUROPE SPECIAL STEELS

BTW identificatienummer (tax): BE03545806884
Ondernemingsnummer: 2576538085
Hoofdstad (capital): 322,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 592,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AUSA EUROPE SPECIAL STEELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AUSA EUROPE SPECIAL STEELS
(Get full report from official database of BE for AUSA EUROPE SPECIAL STEELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AUSA EUROPE SPECIAL STEELS
Addition kinds of activities for AUSA EUROPE SPECIAL STEELS

22959903. Schaduwdoek, bekleed of geïmpregneerd | Shade cloth, coated or impregnated
24310603. Trim, hout | Trim, wood
25310303. Zitplaatsen, auto | Seats, automobile
34989903. Manifolds, pijp: vervaardigd uit aangekochte pijp | Manifolds, pipe: fabricated from purchased pipe
50850401. Bevestigingen, industrieel: moeren, bouten, schroeven, enz. | Fasteners, industrial: nuts, bolts, screws, etc.
59610300. Boek en record clubs | Book and record clubs

Werken bij AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. Looking for open vacancies in other companies

  • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Medewerker Snijcentrum volcontinu (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor AGC in Mol zoeken we momenteel een medewerker snijcentrum voor het volcontinu systeem. Je zal gesneden glas stapelen en vastzetten en wegbrengen naar stockage/verzending om het te kunnen verzenden naar de klant. Deze functie valt onder het volcontinu systeem, wat wil zeggen dat je 1 dag met de vroege werkt, 1 dag met de late, 1 dag met de nacht en dan heb je 2 dagen rust.

  • Dakwerker (M/V) (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dakwerker Functieomschrijving: Xtra Construct is onze nieuwe tak binnen Xtra Interim en Select die zich volledig gaat richten op vacatures binnen de bouw. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar dakwerkers. Heb jij interesse en/of ervaring in deze functie dan gaan wij op zoek voor jou! Wij hebben opdrachten bij zowel grote bouwbedrijven als kleinere aannemers. Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor hellende daken, platte daken, pannen, leien....

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Leopoldsburg (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • stabiliteitsingenieur/bouwkundig tekenaar (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Deze job is tweeledig: Als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de stabiliteitsberekeningen van verschillende projecten waarbij je de dimensionering van funderingen, beton- & staalstructuren, gevel- & dak-elementen bepaalt en optimaliseert. Je wapent de structuurelementen in het 3D-tekenmodel en controleert alle productietekeningen van de verschillende elementen voordat deze in productie worden gegeven. Je werkt nauw samen met de verschillende ontwerptekenaars alsook met de operationele- en projectleiding. Daarnaast werkt je ook voor een stuk als tekenaar. Als bouwkundig tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van de plannen van fundering, betonstructuur, dak- en wandbekleding met inbegrip van de verschillende stuktekeningen van kolommen, balken, dak- & wandelementen dewelke noodzakelijk zijn voor de productie van deze elementen.

  • Assistant Storemanager - Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

  • KOKS (Kortrijk) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KITCHENSTAFF

    Type: Flexijob

    Ben jij gemotiveerd, en heb je veel zin om er mee tegen aan te gaan? Leer jij graag veel mensen kennen en hou je van koken? Dan zijn wij opzoek naar jou ! Voor Kortrijk zijn wij opzoek naar koks om mee te werken op toffe projecten !

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van AUSA EUROPE SPECIAL STEELS in sociale netwerken
Look for responds of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. Laat een reactie achter voor AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. AUSA EUROPE SPECIAL STEELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. Leave a respond for AUSA EUROPE SPECIAL STEELS. AUSA EUROPE SPECIAL STEELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AUSA EUROPE SPECIAL STEELS op de google maps. Adres en contacten AUSA EUROPE SPECIAL STEELS
Location of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS on the google maps. Address and contacts of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS

Andere gerelateerde bedrijven als come AUSA EUROPE SPECIAL STEELS AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: IAP Industrial Automation SPRL | Thiry Laurence | Ter Doest (Hof) | Henco Industries N.V. | Playtoy bvba

Other related companies as AUSA EUROPE SPECIAL STEELS: IAP Industrial Automation SPRL | Thiry Laurence | Ter Doest (Hof) | Henco Industries N.V. | Playtoy bvba

AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio LIEGE 4020 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03545806884. Het bedrijf AUSA EUROPE SPECIAL STEELS bevindt zich op het adres: Rue de lIle Monsin 105. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 322,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 592,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AUSA EUROPE SPECIAL STEELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, openstaande posities, locatie van AUSA EUROPE SPECIAL STEELS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is a company, that was registered 2006 in LIEGE 4020 - BE region, Belgium. Full name of company is AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, company assigned to the tax number BE03545806884. The company AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is located at the address: Rue de lIle Monsin 105. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 322,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 592,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AUSA EUROPE SPECIAL STEELS were not found.
The main activity of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is Printing, Publishing and Allied Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS is not available. You also can look at reviews of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, open positions, location of AUSA EUROPE SPECIAL STEELS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, LIEGE 4020 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, LIEGE 4020 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AUSA EUROPE SPECIAL STEELS, employees, financial statistics.