Anaklasis Fotostudio

Contactgegevens Anaklasis Fotostudio: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anaklasis Fotostudio: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anaklasis Fotostudio

Regio (region): Aalst EUR 9300 - BE, België

Adres (address): Dendermondsesteenweg 75, België

Telefoon (phone): +32 (57) 340-79-71 +32 (57) 340-79-71

Fax (fax): +32 053788121 +32 053788121

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anaklasis Fotostudio: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anaklasis Fotostudio"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anaklasis Fotostudio"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anaklasis Fotostudio, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anaklasis Fotostudio. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anaklasis Fotostudio, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anaklasis Fotostudio. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anaklasis Fotostudio
Products information Anaklasis Fotostudio

BTW identificatienummer (tax): BE04649658203
Ondernemingsnummer: 2760833740
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 341,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Anaklasis Fotostudio zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anaklasis Fotostudio
(Get full report from official database of BE for Anaklasis Fotostudio)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anaklasis Fotostudio
Addition kinds of activities for Anaklasis Fotostudio

594700. Cadeau, nieuwigheid en souvenirwinkel | Gift, novelty, and souvenir shop
20529903. Communie wafels | Communion wafers
29110507. Teer of residu | Tar or residuum
33660200. propellers | Propellers
48139900. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
86999900. Lidmaatskapsorganisaties, nec, nec | Membership organizations, nec, nec

Werken bij Anaklasis Fotostudio: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anaklasis Fotostudio: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anaklasis Fotostudio. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anaklasis Fotostudio. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Verkoop Dreamland Tongerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • CNC Operator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC operator. Als CNC draaier/frezer bewerk je metalen onderdelen voor drukvaten en warmtewisselaars. Het gaat hier om frees-, draai- en boorbewerkingen.

  • Ploegbaas Regio Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw missie je staat in voor de planning, voorbereiding en coördinatie van de werken aan gebouwgebonden installaties (Elektriciteit, HVAC, loodgieterij,..) en de kwaliteitscontrole na uitvoering je geeft leiding aan een team van technici je hebt contacten met klanten en staat in voor de coördinatie met onderaannemers je verleent technische bijstand en voert een aantal administratieve taken uit

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Koeltechnieker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FIEUW KOELTECHNIEK

    Type: Vaste Job

    We zijn dringend op zoek naar een gemotiveerde koeltechnieker. Als koeltechnieker kom je ter plaatse om de aansluiting te doen. Voor meer informatie, http://www.fieuw.be/

  • Vroedkundige/Verpleegkundige regio Mechelen (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Vaste Job

    Je staat mee aan de opstart van een nieuw team van vroedkundigen en combineert in de beginfase vroedkundige en verpleegkundige zorgen in de thuisverpleging. Voor meer informatie over de jobinhoud, kan je een kijkje nemen op onze jobsite https://jobs.devoorzorg-bondmoyson.be/ of in de bijlage.

  • Installateur sanitair Regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Fulltime of partime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • WERVINGRESERVE: CUSTOMER SERVICE ADVISOR FT NL/FR - NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL ! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Als Customer Service Advisor voor een Premium Duits automerk behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen en mails.

Zoek naar antwoorden van Anaklasis Fotostudio in sociale netwerken
Look for responds of Anaklasis Fotostudio in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anaklasis Fotostudio. Laat een reactie achter voor Anaklasis Fotostudio. Anaklasis Fotostudio bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anaklasis Fotostudio. Leave a respond for Anaklasis Fotostudio. Anaklasis Fotostudio on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anaklasis Fotostudio op de google maps. Adres en contacten Anaklasis Fotostudio
Location of Anaklasis Fotostudio on the google maps. Address and contacts of Anaklasis Fotostudio

Andere gerelateerde bedrijven als come Anaklasis Fotostudio Anaklasis Fotostudio: Moerman NV | AALST SNELDRUK CENTER BVBA | Eletech | CALLENS | ADERA BELGIUM

Other related companies as Anaklasis Fotostudio: Moerman NV | AALST SNELDRUK CENTER BVBA | Eletech | CALLENS | ADERA BELGIUM

Anaklasis Fotostudio is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Aalst EUR 9300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Anaklasis Fotostudio, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04649658203. Het bedrijf Anaklasis Fotostudio bevindt zich op het adres: Dendermondsesteenweg 75. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 341,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Anaklasis Fotostudio zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anaklasis Fotostudio is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anaklasis Fotostudio is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anaklasis Fotostudio, openstaande posities, locatie van Anaklasis Fotostudio op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anaklasis Fotostudio is a company, that was registered 1993 in Aalst EUR 9300 - BE region, Belgium. Full name of company is Anaklasis Fotostudio, company assigned to the tax number BE04649658203. The company Anaklasis Fotostudio is located at the address: Dendermondsesteenweg 75. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 341,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Anaklasis Fotostudio were not found.
The main activity of Anaklasis Fotostudio is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Anaklasis Fotostudio is not available. You also can look at reviews of Anaklasis Fotostudio, open positions, location of Anaklasis Fotostudio on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anaklasis Fotostudio, Aalst EUR 9300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anaklasis Fotostudio, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anaklasis Fotostudio, Aalst EUR 9300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anaklasis Fotostudio, employees, financial statistics.