AALST SNELDRUK CENTER BVBA

Contactgegevens AALST SNELDRUK CENTER BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AALST SNELDRUK CENTER BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AALST SNELDRUK CENTER BVBA

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Geraardsbergsestraat 189,9300, België

Telefoon (phone): 053 77 70 44 053 77 70 44

Fax (fax): 053 78 93 90 053 78 93 90

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AALST SNELDRUK CENTER BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AALST SNELDRUK CENTER BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AALST SNELDRUK CENTER BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AALST SNELDRUK CENTER BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AALST SNELDRUK CENTER BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AALST SNELDRUK CENTER BVBA
Products information AALST SNELDRUK CENTER BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09587188720
Ondernemingsnummer: 3287353515
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 246,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AALST SNELDRUK CENTER BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA
(Get full report from official database of BE for AALST SNELDRUK CENTER BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA
Addition kinds of activities for AALST SNELDRUK CENTER BVBA

02140201. Lamvoer | Lamb feedlot
20480106. Gekrimpte haver, bereid als diervoeder | Crimped oats, prepared as animal feed
22111212. Pin strepen, katoen | Pin stripes, cotton
22980204. Harde vezelkoord en touw | Hard fiber cordage and twine
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
35680304. Drives: riem, kabel of touw | Drives: belt, cable, or rope
67229902. Wederverkoop van fondsen, op eigen rekening | Mutual fund sales, on own account
73891201. Etiketten flessen, blikjes, kartons, enz. | Labeling bottles, cans, cartons, etc.

Werken bij AALST SNELDRUK CENTER BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AALST SNELDRUK CENTER BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Ondersteunende aankoper tijdelijk (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een petrochemisch bedrijf zijn we momenteel opzoek naar een tijdelijke aankoper (m/v), dit vanaf heden tot einde 2018. Verlenging of verandering naar optie vast is mogelijk. Taken: je zal voornamelijk administratieve ondersteuning bieden aan de collega's aankopers je zal meestreven naar het behalen van goede resultaten

  • Commercieel medewerker binnendienst B2B (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als commercieel medewerker binnendienst ben jij het eerste interne ondersteunende aanspreekpunt voor de B2B klanten. Voor je commerciële collega’s bied je de nodige pre en post sales ondersteuning (administratief, analytisch, probleemoplossend, …). Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor een aantal eigen B2B klantencontracten. Je taken zijn o.a. : - Opmaak van offertes voor bestaande en nieuwe B2B klanten: inhoudelijk en administratief - Analyse van bestaande energiecontracten m.b.t. hernieuwingen en toevoegingen - Ondersteuning vanexterne sales partners : je zorgt telefonisch en schriftelijk voor een snelle afhandeling van hun vragen bv over commissies, afwijkingen t.o.v. de standaarden, … - Je staat in voor de controle, het beheer en de administratieve verwerking van B2B klantendossiers. - Je volgt toegewezen klantencontracten op : bv einde contract, facturatie slechte betalers, … - Je ondersteunt eveneens je 1ste en 2de lijn collega’s van de klantendienst voor B2B klanten, - Je zorgt er als team voor dat je door goede communicatie en samenwerking voor de klant tot de beste oplossing komt.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • HUISHOUDHULP DIEST- BEKKEVOORT (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Steek je graag de handen uit de mouwen en schrikken huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken of koken je niet af? Dan is een job als huishoudhulp misschien iets voor jou? Je werkt in eigen regio en je kan zelf je werkuren bepalen. Bovendien heb je een vast loon, berekend volgens de wettelijke barema.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS PUURS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • student poetsmedewerker (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: PNIEL

    Type: Studentenjob

    Poetsen van kamers, gemeenschappelijke ruimten en toiletten Uitdelen van warme maaltijd en afruimen van tafels. Inzetten van afwas in afwasmachien.

  • THUISZORGVERPLEEGKUNDIGE (VOLTIJDS) (SINT-PAUWELS)

    Regio: SINT-PAUWELS

    Bedrijf: Ouderenzorg Philippus Neri VZW

    Type: Vaste Job

    Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de wereld van ouderen en je wil bijdragen aan hun waardevol en gelukkig verblijf in onze asisstentiewoningen. Bij het begeleiden van bewoners en hun familie toon je jouw deskundigheid en jouw inlevingsvermogen.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • Meubelmonteur/chauffeur m/v (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: ADECCO BORNEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Buggenhout zijn wij op zoek naar een meubelmonteur/chauffeur om op te starten in januari 2019: als meubelmonteur/chauffeur dien je samen met een collega meubelen te leveren en te monteren bij onze klanten thuis.

Zoek naar antwoorden van AALST SNELDRUK CENTER BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AALST SNELDRUK CENTER BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Laat een reactie achter voor AALST SNELDRUK CENTER BVBA. AALST SNELDRUK CENTER BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AALST SNELDRUK CENTER BVBA. Leave a respond for AALST SNELDRUK CENTER BVBA. AALST SNELDRUK CENTER BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AALST SNELDRUK CENTER BVBA op de google maps. Adres en contacten AALST SNELDRUK CENTER BVBA
Location of AALST SNELDRUK CENTER BVBA on the google maps. Address and contacts of AALST SNELDRUK CENTER BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AALST SNELDRUK CENTER BVBA AALST SNELDRUK CENTER BVBA: Locanet BVBA | Deflem Sneldrukkerij | Excel Careers | BOCKAERT & THIENPONT NV | Case Design

Other related companies as AALST SNELDRUK CENTER BVBA: Locanet BVBA | Deflem Sneldrukkerij | Excel Careers | BOCKAERT & THIENPONT NV | Case Design

AALST SNELDRUK CENTER BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is AALST SNELDRUK CENTER BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09587188720. Het bedrijf AALST SNELDRUK CENTER BVBA bevindt zich op het adres: Geraardsbergsestraat 189,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 246,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AALST SNELDRUK CENTER BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AALST SNELDRUK CENTER BVBA is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AALST SNELDRUK CENTER BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AALST SNELDRUK CENTER BVBA, openstaande posities, locatie van AALST SNELDRUK CENTER BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AALST SNELDRUK CENTER BVBA is a company, that was registered 2018 in Aalst region, Belgium. Full name of company is AALST SNELDRUK CENTER BVBA, company assigned to the tax number BE09587188720. The company AALST SNELDRUK CENTER BVBA is located at the address: Geraardsbergsestraat 189,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 246,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AALST SNELDRUK CENTER BVBA were not found.
The main activity of AALST SNELDRUK CENTER BVBA is National Security and International Affairs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AALST SNELDRUK CENTER BVBA is not available. You also can look at reviews of AALST SNELDRUK CENTER BVBA, open positions, location of AALST SNELDRUK CENTER BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AALST SNELDRUK CENTER BVBA, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AALST SNELDRUK CENTER BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AALST SNELDRUK CENTER BVBA, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AALST SNELDRUK CENTER BVBA, employees, financial statistics.