Alexandre Kojevnikov

Contactgegevens Alexandre Kojevnikov: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alexandre Kojevnikov: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alexandre Kojevnikov

Regio (region): Leuven VB 3000 - BE, België

Adres (address): Tiensestraat 272-2, België

Telefoon (phone): +32 (486) 18 32 52 +32 (486) 18 32 52

Fax (fax): +32 (68) 682-39-63 +32 (68) 682-39-63

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alexandre Kojevnikov: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alexandre Kojevnikov"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alexandre Kojevnikov"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alexandre Kojevnikov, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alexandre Kojevnikov. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alexandre Kojevnikov, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alexandre Kojevnikov. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alexandre Kojevnikov
Products information Alexandre Kojevnikov

BTW identificatienummer (tax): BE04874877929
Ondernemingsnummer: 2726776123
Hoofdstad (capital): 273,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 356,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alexandre Kojevnikov zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alexandre Kojevnikov
(Get full report from official database of BE for Alexandre Kojevnikov)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alexandre Kojevnikov
Addition kinds of activities for Alexandre Kojevnikov

2296. Bandenkoord en stoffen | Tire cord and fabrics
735399. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
20320103. Bonen, zonder vlees gebakken: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, baked without meat: packaged in cans, jars, etc.
34999904. Autostoel kaders, metaal | Automobile seat frames, metal
35230304. Spuitmachines en spuitmachines, landbouw | Sprayers and spraying machines, agricultural
35679902. Keramische ovens en ovens | Ceramic kilns and furnaces

Werken bij Alexandre Kojevnikov: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alexandre Kojevnikov: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alexandre Kojevnikov. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alexandre Kojevnikov. Looking for open vacancies in other companies

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Technisch commercieel medewerker binnendienst (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende firma regio Kortrijk is Forum Office op zoek naar een technisch commercieel medewerker voor de binnendienst. Je bent het aanspreekpunt van de klanten alsook intern. Takenpakket: Je bezorgt de klant telefonisch advies op gebied van sluitsystemen, toegangscontroles en automatisatie. Je analyseert wat de klant zoekt en probeert op maat een totaaloplossing aan te bieden op basis van het productgamma. Daarnaast sta je in voor de administratieve opvolging daarvan zoals de orderverwerking en het opmaken van offertes.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

  • Afvuloperator chemie - 2 ploegen - €15,57/u - Regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote chemische speler in Gent, zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met reeds enige ervaring in de chemische sector. Als afvuloperator sta je in voor de afvullingen van verschillende soorten olie. Je draagt dan ook veel verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor de orders die doorkomen, zult deze moeten controleren, slangen koppelen, ... Dit zijn allemaal eindproducten die direct naar de klanten gaan, kwaliteit is dan ook heel belangrijk. Je begint in een dagploeg en zal uiteindelijk overgaan naar een 2 ploegen stelsel.  Je moet in het bezit zijn van een heftruckattest. Bedrijfsprofiel: Voor een grote klant in regio Gent zijn wij op zoek naar afvuloperatoren met een chemische achtergrond. Het bedrijf is gespecialiseerd in productie en opslag van verschillende oliën.

  • Operator Afvulmachines (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - U staat in voor het bedienen van onze hooggeautomatiseerde vulmachines - U voert diverse controles uit en registreert deze nauwgezet, zodat de kwaliteit maximaal geborgd blijft - U draagt zorg voor een propere en hygiënische installatie en werkplek - U ondersteunt techniekers bij herstellingen en/of preventief onderhoud

  • Student supermarkt weekend M/V (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob in het weekend en/of ben je ook af en toe vrij in de week? Lees dan snel verder! Voor een leuke supermarkt te Nazareth zijn wij op zoek naar studenten om hun team te versterken. Als student sta je hier heel polyvalent in, je springt bij aan de kassa, je vult de rekken aan, voert kwaliteitscontrole uit,…

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • ELECTRICIEN (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: OASE

    Type: Vaste Job

    Electricien met technische kennis voor onderhoud en montage van motoren en transfokasten.

  • Productiebeheer Verzekeringen internationaal (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: Connexis Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zijn wij gespecialiseerd in onafhankelijk advies binnen de bescherming van bepaalde financiële risico's. Met onze 2 vestigingen staan wij altijd snel en efficiënt in contact met ons cliënteel. Na 50 jaar zijn wij een sterke speler binnen de transport en bouwsector. Ons succes is gebasseerd eerlijk advies, creativiteit , ondernemerschap. Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en volgt deze verder op in samenspraak met zowel cliënt als je commerciële collega's. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je bent ook het eerste aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor onze (Poolse) cliënten, waarbij je zorgt voor een juiste interpretatie van de aangiftes. Je stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, je neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de cliënten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Leerkracht Multimedia (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: Athena campus Heule

    Type: Werfreserve

    Je bent vaardig met alle Adobe programma's (Photoshop, Illustrator, Première...). Daarnaast beheers je HTML en CSS om websites te bouwen.

  • zorgleerkracht (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: VRIJE BASISSCHOOL

    Type: Werfreserve

    zorg bieden in verschillende klassen onder verschillende vormen van co-teaching

Zoek naar antwoorden van Alexandre Kojevnikov in sociale netwerken
Look for responds of Alexandre Kojevnikov in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alexandre Kojevnikov. Laat een reactie achter voor Alexandre Kojevnikov. Alexandre Kojevnikov bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alexandre Kojevnikov. Leave a respond for Alexandre Kojevnikov. Alexandre Kojevnikov on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alexandre Kojevnikov op de google maps. Adres en contacten Alexandre Kojevnikov
Location of Alexandre Kojevnikov on the google maps. Address and contacts of Alexandre Kojevnikov

Andere gerelateerde bedrijven als come Alexandre Kojevnikov Alexandre Kojevnikov: Lorraine (La) | Jeu de Dames | Renaissance NV | Rotthier | Grimonster sprl

Other related companies as Alexandre Kojevnikov: Lorraine (La) | Jeu de Dames | Renaissance NV | Rotthier | Grimonster sprl

Alexandre Kojevnikov is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven VB 3000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Alexandre Kojevnikov, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04874877929. Het bedrijf Alexandre Kojevnikov bevindt zich op het adres: Tiensestraat 272-2. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 273,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 356,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alexandre Kojevnikov zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alexandre Kojevnikov is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alexandre Kojevnikov is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alexandre Kojevnikov, openstaande posities, locatie van Alexandre Kojevnikov op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alexandre Kojevnikov is a company, that was registered 2004 in Leuven VB 3000 - BE region, Belgium. Full name of company is Alexandre Kojevnikov, company assigned to the tax number BE04874877929. The company Alexandre Kojevnikov is located at the address: Tiensestraat 272-2. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 273,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 356,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alexandre Kojevnikov were not found.
The main activity of Alexandre Kojevnikov is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Alexandre Kojevnikov is not available. You also can look at reviews of Alexandre Kojevnikov, open positions, location of Alexandre Kojevnikov on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alexandre Kojevnikov, Leuven VB 3000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alexandre Kojevnikov, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alexandre Kojevnikov, Leuven VB 3000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alexandre Kojevnikov, employees, financial statistics.