Alexandra Otis

Contactgegevens Alexandra Otis: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alexandra Otis: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alexandra Otis

Regio (region): Bern - BE,3012, België

Adres (address): Stadtbachstrasse 50, België

Telefoon (phone): +32 (55) 353-30-82 +32 (55) 353-30-82

Fax (fax): 41 31 3010620 41 31 3010620

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alexandra Otis: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alexandra Otis"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alexandra Otis"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alexandra Otis, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alexandra Otis. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alexandra Otis, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alexandra Otis. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alexandra Otis
Products information Alexandra Otis

BTW identificatienummer (tax): BE04629058837
Ondernemingsnummer: 3422485351
Hoofdstad (capital): 179,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Alexandra Otis zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alexandra Otis
(Get full report from official database of BE for Alexandra Otis)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alexandra Otis
Addition kinds of activities for Alexandra Otis

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
267401. Verzending en boodschappentassen of zakken | Shipping and shopping bags or sacks
284399. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
349903. Metalen ladders | Metal ladders
23539903. Hoedlichamen: Bont vilt, stro, en wol vilt | Hat bodies: fur felt, straw, and wool felt
35640203. Uitlaatventilatoren: industrieel of commercieel | Exhaust fans: industrial or commercial
51690900. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives

Werken bij Alexandra Otis: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alexandra Otis: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alexandra Otis. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alexandra Otis. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Programs Administrator (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Maintenance Programs Administrator (M/V) voor een firma gelegen in Diegem. Onze klant is een internationale firma actief in de energiesector. Als Maintenance Programs Administrator heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Jezorgtervoordatalletechnische maintenance programs op tijdwordenuitgevoerd en dit in nauwecommunicatie met deklanten en leveranciers - Je staat in voor de voorbereiding, de klantenmailings en de dagelijkse follow-up van de small bulk maintenance programs - Jebiedtadministratieveondersteuningaan Technical Bulk & Depot Teams van detechnischeafdeling - Voorbereiding van aankooporders, facturerenaancontractanten, verzenden van technischmateriaal, beheer van facturen, beheer en archivering van documenten, voorraadbeheer - Jebiedtondersteuningbijdevoorbereiding van technischeinterventies - Je staat in voor de planning van technische interventies By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

  • Carwasher (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het wassen en klaarmaken van nieuwe wagens Je poetst de wagens volledig, zowel binnen als buiten Je bent graag met auto's bezig en wast ze af alsof het je eigen wagen is Je werkt heel nauwkeurig en voorzichtig Je bent bereid om andere taken uit te voeren Je zorgt dat je werkplaats steeds ordelijk en net blijft Je bent bereid om onderhoudswerkzaamheden in en rond de garage uit te voeren

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Londerzeel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Berendrecht – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERENDRECHT)

    Regio: BERENDRECHT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Dossierbeheerder met ervaring - doorgroeien - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Introductie Dit moderne boekhoudkantoor gelegen in Kortrijk is momenteel op zoek naar een ervaren Dossierbeheerder. Je zal terecht komen in een modern kantoor waar ze sterk bezig zijn met het digitaliseren. De 30 medewerkers staan hier dagdagelijks klaar om hun klanten te begeleiden op het gebied van Accountancy, Fiscaliteit, Audit en de juridische aangelegenheden. Daarnaast zal je je hier kunnen ontplooien door middel van interessante doorgroeimogelijkheden. Jouw verantwoordelijkheden Boekhouder / Dossierbeheerder - Functie Je staat als dossierbeheerder in het voor A-Z afwerken van je dossiers. Dit houdt onder andere in: Opstellen van de jaarrekening Het aangeven van de personen- en vennootschapsbelasting Afsluiten van de balans Het voeren van de eindbesprekingen met klanten. Naarmate jouw kennis groeit en jij je motivatie laat zien, zal jij kunnen groeien in je functie en takenpakket.

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • GRAFISCH TECHNISCHE CREATIEVELING (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: HOORENS PRINTING

    Type: Vaste Job

    Beheer website/shop, komen tot creatief fotobehang/paneel, verzorgen van online pubs. Bestanden aanpassen om deze drukklaar te maken voor digitale printing. Creatieve grafische ontwerpen maken in functie van de verkoop.

  • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Genk Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Alexandra Otis in sociale netwerken
Look for responds of Alexandra Otis in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alexandra Otis. Laat een reactie achter voor Alexandra Otis. Alexandra Otis bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alexandra Otis. Leave a respond for Alexandra Otis. Alexandra Otis on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alexandra Otis op de google maps. Adres en contacten Alexandra Otis
Location of Alexandra Otis on the google maps. Address and contacts of Alexandra Otis

Andere gerelateerde bedrijven als come Alexandra Otis Alexandra Otis: Tinck J BVBA | VAROCO BVBA | CUYPERS BVBA | Pompes P.H.C. SA | REMYSEN JEF BVBA

Other related companies as Alexandra Otis: Tinck J BVBA | VAROCO BVBA | CUYPERS BVBA | Pompes P.H.C. SA | REMYSEN JEF BVBA

Alexandra Otis is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bern - BE,3012, België. De volledige naam van het bedrijf is Alexandra Otis, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04629058837. Het bedrijf Alexandra Otis bevindt zich op het adres: Stadtbachstrasse 50. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 179,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Alexandra Otis zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alexandra Otis is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alexandra Otis is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alexandra Otis, openstaande posities, locatie van Alexandra Otis op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alexandra Otis is a company, that was registered 1992 in Bern - BE,3012 region, Belgium. Full name of company is Alexandra Otis, company assigned to the tax number BE04629058837. The company Alexandra Otis is located at the address: Stadtbachstrasse 50. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 179,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Alexandra Otis were not found.
The main activity of Alexandra Otis is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Alexandra Otis is not available. You also can look at reviews of Alexandra Otis, open positions, location of Alexandra Otis on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alexandra Otis, Bern - BE,3012: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alexandra Otis, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alexandra Otis, Bern - BE,3012: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alexandra Otis, employees, financial statistics.