CUYPERS BVBA

Contactgegevens CUYPERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUYPERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUYPERS BVBA

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Molderdijk 53,2400, België

Telefoon (phone): 014 31 23 77 014 31 23 77

Fax (fax): 014 32 12 28 014 32 12 28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUYPERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUYPERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUYPERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUYPERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUYPERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUYPERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUYPERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUYPERS BVBA
Products information CUYPERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02858337402
Ondernemingsnummer: 1978057861
Hoofdstad (capital): 684,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 797,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in CUYPERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUYPERS BVBA
(Get full report from official database of BE for CUYPERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUYPERS BVBA
Addition kinds of activities for CUYPERS BVBA

12410204. Voorbereiding van schachten of tunnels, bitumineuze of bruinkoolwinning | Preparing shafts or tunnels, bituminous or lignite mining
22119907. Card roll stoffen, katoen | Card roll fabrics, cotton
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
50999901. Messingartikelen | Brass goods
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings

Werken bij CUYPERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUYPERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUYPERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUYPERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Monteur (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Aarschot zoeken wij een monteur van aluminium schrijnwerk (maxi -ramen,erkers,veranda's enz). (M/V)

  • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zelfzekere jobstudenten voor workshop (m/v) volgende week maandag tot donderdag - DRINGEND (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van Konvert zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die beschikbaar zijn van maandag 22/10- 25/10. Je staat, na een (betaalde) opleiding, in voor het demonstreren en verschaffen van advies omtrent verkeersveiligheid op een beurs/workshop voor scholieren. De opleiding en workshops gaan in Mechelen door. Je bent perfect Nederlandstalig en hebt een verzorgd voorkomen. Je staat sterk in je schoenen en hebt er geen moeite mee om mensen actief aan te spreken.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

  • PROJECTLEIDER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Bio-Dynamics Deinze - een bouwbedrijf actief in de bouw van grote silo's in België, Nederland en Frankrijk - is op zoek naar een projectleider. Als projectleider volg je de verschillende projecten en werven op. Je werkt hiervoor hoofdzakelijk van op het bedrijf in Deinze. Daarnaast ga je ook geregeld ter plaatse naar de werven.

  • Senior Business Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Financial Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Je zal fungeren als de rechterhand van de controlling manager Je bent verantwoordelijk voor diverse rapporteringen naar het management  Cost reporting: opvolging kosten van de unit + analyses uitvoeren, forecasting, mensen hierin opleiden en van bewust maken Uitvoeren van verschillende analyses voor jouw unit: variantie, costs, operationeel, ... Business cases initiëren en opvolgen van A tot Z + presentie aan management en directiecomité Fungeren als aanspreekpunt van verschillende entiteiten Ad hoc projecten begeleiden van A tot Z (uitrollen idee, marktstudie, budgetten, etc.) Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Zaventem zijn we actief op zoek naar een gedreven en gepassioneerde Business Controller. Als Business Controller bij onze klant word je verwacht een gezonde dosis ambitie te hebben en geen schrik te hebben van hoge verwachtingen. Je wordt de rechterhand van de Finance & Controlling Manager.

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • FREELANCE ASSESSOR (BE768365) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Zelfstandige activiteit

    “Als freelancer krijg ik bij Hudson de kans om mee te werken aan boeiende projecten bij diverse klanten, steeds gesteund door het professionele Hudson team en onze unieke Hudson HR-tools.” WORD JIJ EEN HUDSON FREELANCE ASSESSOR? ZIN IN EEN LAT-RELATIE? Hudson is een HR-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring én de onbetwiste marktleider.

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

  • Flexijob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Flexijob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

Zoek naar antwoorden van CUYPERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of CUYPERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUYPERS BVBA. Laat een reactie achter voor CUYPERS BVBA. CUYPERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUYPERS BVBA. Leave a respond for CUYPERS BVBA. CUYPERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUYPERS BVBA op de google maps. Adres en contacten CUYPERS BVBA
Location of CUYPERS BVBA on the google maps. Address and contacts of CUYPERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come CUYPERS BVBA CUYPERS BVBA: SOCIETE BELGE DES BETONS/ BELGISCHE BETONMAATSCHAPPIJ | Kenis BVBA | Sanimat BVBA | D2S INTERNATIONAL NV | Yves Collin

Other related companies as CUYPERS BVBA: SOCIETE BELGE DES BETONS/ BELGISCHE BETONMAATSCHAPPIJ | Kenis BVBA | Sanimat BVBA | D2S INTERNATIONAL NV | Yves Collin

CUYPERS BVBA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is CUYPERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02858337402. Het bedrijf CUYPERS BVBA bevindt zich op het adres: Molderdijk 53,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 684,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 797,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in CUYPERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUYPERS BVBA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUYPERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUYPERS BVBA, openstaande posities, locatie van CUYPERS BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CUYPERS BVBA is a company, that was registered 1993 in Mol region, Belgium. Full name of company is CUYPERS BVBA, company assigned to the tax number BE02858337402. The company CUYPERS BVBA is located at the address: Molderdijk 53,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 684,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 797,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in CUYPERS BVBA were not found.
The main activity of CUYPERS BVBA is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CUYPERS BVBA is not available. You also can look at reviews of CUYPERS BVBA, open positions, location of CUYPERS BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUYPERS BVBA, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUYPERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUYPERS BVBA, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUYPERS BVBA, employees, financial statistics.