Alcopa nv

Contactgegevens Alcopa nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alcopa nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alcopa nv

Regio (region): Kontich 2550 - BE, België

Adres (address): Kartuizersweg 3, België

Telefoon (phone): +32.3.4500370 +32.3.4500370

Fax (fax): +32.3.4500314 +32.3.4500314

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alcopa nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alcopa nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alcopa nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alcopa nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alcopa nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alcopa nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alcopa nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alcopa nv
Products information Alcopa nv

BTW identificatienummer (tax): BE03007751464
Ondernemingsnummer: 5818878173
Hoofdstad (capital): 696,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 823,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Alcopa nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alcopa nv
(Get full report from official database of BE for Alcopa nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alcopa nv
Addition kinds of activities for Alcopa nv

0119. Cash korrels, nec | Cash grains, nec
399102. Verf en vernisborstels | Paint and varnish brushes
24310205. Raamkaders, hout | Window frames, wood
28440201. Tandreinigers | Denture cleaners
29119900. Petroleumraffinage, nec | Petroleum refining, nec
32649908. Buizen, porselein | Tubes, porcelain
38260502. Gaschromatografische instrumenten | Gas chromatographic instruments
50859915. Leveringen van textielprinters | Textile printers' supplies
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
60910000. Nondeposit trust faciliteiten | Nondeposit trust facilities

Werken bij Alcopa nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alcopa nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alcopa nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alcopa nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel Mecanicien regio Antwerpern M/V (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SPIE BELGIUM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructure, helpt SPIE Belgium zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties Als allround Onderhoudsmecanicien bij SPIE ben je verantwoordelijk voor mechanisch onderhoud en herstellingen aan apparaten, machines en installaties. In deze functie word je tewerkgesteld in een productieomgeving of een procesinstallatie bij één van onze klanten regio Antwerpen. Tot je takenpakket behoort o.a. : -Monteren, demonteren en vervangen van apparaten -In- en uitbouwen van pompen -Herstellingen (mechanisch) aan pompen, kleppen, reductiekasten en andere mechanische onderdelen. -Herstellingen en vervanging van allerlei mechanische constructies

  • PLC Technieker (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf uit Arendonk zijn we op zoek naar een PLC Technieker. Vanuit je passie voor techniek ga je aan de slag met storingen, oplossingen bedenken en deze vervolgens ook uitvoeren. Verder denk je mee met het bedrijf en doe je voorstellen tot verbetering en optimalisatie.

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De credit collector maakt de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Hij/zij onderzoekt de reden of oorzaak van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen. Als de oorzaak van niet-betaling een klacht is over de dienstverlening, dan zorgt hij/zij ervoor dat dit uitgeklaard wordt met de juiste personen in de organisatie. Als de oorzaak van administratieve aard is helpt hij/zij bij het vinden van een oplossing. Voor beide gevallen houdt hij/zij nauw contact met de vestigingen en met het operationele en het financiële management. De Credit Collector rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de niet-betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de voor de betalingen verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je gaat op zoek naar, en neemt contact met de verantwoordelijke personen bij alle klanten in geval van niet betaling. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je pleegt veelvuldig overleg met de financiële manager, en naargelang met de andere leden van het management team. • Je houdt je aan de werk-, kwaliteits-, veiligheids- en milieuvoorschriften. • Je doet navraag m.b.t. dossiers bij lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • HUISHOUDHULP ANZEGEM (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Anzegem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Sint-Niklaas Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heist-op-den-berg - uitstekend betaald (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques Regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ARIEL Thuisdiensten

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor onze klanten zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers die de klanten bijstaan in het huishouden wat betreft schoonmaken, wassen, strijken, enz. Dit is een zeer afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en een flexibel in te plannen werkrooster.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • DOSSIERBEHEERDER (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    - volledig boekhoudkundig en fiscaal dossierbeheer - klantenadvies en -begeleiding - bijstand bij fiscale controles - op termijn: bijkomende verantwoordelijkheden (te bespreken)

  • Assistent Bouwmarktleider (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als assistent van de winkel ben je een heel belangrijk spilfiguur en ben je medeverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de winkel en het realiseren van de omzetdoelstellingen van de winkel. Je promoot het imago van de winkel, je zorgt ervoor dat jouw winkel hét aankoopadres is voor de klant door het geven van goed advies en het verkopen van de juiste producten. Je stuurt het winkelteam aan; samen met je team zorg je voor een mooie, verzorgde en klantgerichte winkelpresentatie en een optimale voorraadhoogte. Ten allen tijde kan je andere dagelijkse taken overnemen van het winkelpersoneel. Je bent medeverantwoordelijk voor de veiligheid van klanten, personeel en goederen. Je bent steeds aanwezig op de winkelvloer en gaat vaak op controle bij de verschillende afdelingen. Bedrijfsprofiel: Deze firma is een gekende internationale bouwmarktketen met filialen over heel België. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf materialen, tuinmeubilair tot zelfs badkamers, ramen en deuren.

Zoek naar antwoorden van Alcopa nv in sociale netwerken
Look for responds of Alcopa nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alcopa nv. Laat een reactie achter voor Alcopa nv. Alcopa nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alcopa nv. Leave a respond for Alcopa nv. Alcopa nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alcopa nv op de google maps. Adres en contacten Alcopa nv
Location of Alcopa nv on the google maps. Address and contacts of Alcopa nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Alcopa nv Alcopa nv: Welkenraedt | AC.TEC Ameloot ALTO | Van Rooy Mechelen BVBA | SORTIMO EBVBA | Amazing Promotion Solutions

Other related companies as Alcopa nv: Welkenraedt | AC.TEC Ameloot ALTO | Van Rooy Mechelen BVBA | SORTIMO EBVBA | Amazing Promotion Solutions

Alcopa nv is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Kontich 2550 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Alcopa nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03007751464. Het bedrijf Alcopa nv bevindt zich op het adres: Kartuizersweg 3. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 696,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 823,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Alcopa nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alcopa nv is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alcopa nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alcopa nv, openstaande posities, locatie van Alcopa nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alcopa nv is a company, that was registered 1990 in Kontich 2550 - BE region, Belgium. Full name of company is Alcopa nv, company assigned to the tax number BE03007751464. The company Alcopa nv is located at the address: Kartuizersweg 3. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 696,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 823,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Alcopa nv were not found.
The main activity of Alcopa nv is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alcopa nv is not available. You also can look at reviews of Alcopa nv, open positions, location of Alcopa nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alcopa nv, Kontich 2550 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alcopa nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alcopa nv, Kontich 2550 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alcopa nv, employees, financial statistics.