Amazing Promotion Solutions

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Amazing Promotion Solutions
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Amazing Promotion Solutions

Contactgegevens Amazing Promotion Solutions: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Amazing Promotion Solutions: address, phone, fax, email, website, opening hours

Amazing Promotion Solutions

Regio (region): Hoeilaart, 1560 - BE, België

Adres (address): Weemstraat 48, België

Telefoon (phone): 32 2 305 82 68 32 2 305 82 68

Fax (fax): 32 2 305 82 68 32 2 305 82 68

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Amazing Promotion Solutions: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Amazing Promotion Solutions"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Amazing Promotion Solutions"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Amazing Promotion Solutions, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Amazing Promotion Solutions. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Amazing Promotion Solutions, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Amazing Promotion Solutions. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Amazing Promotion Solutions
Products information Amazing Promotion Solutions

BTW identificatienummer (tax): BE07906829833
Ondernemingsnummer: 2180480957
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 745,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Amazing Promotion Solutions zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Amazing Promotion Solutions
(Get full report from official database of BE for Amazing Promotion Solutions)

Aanvulling soorten activiteiten voor Amazing Promotion Solutions
Addition kinds of activities for Amazing Promotion Solutions

239401. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
824499. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec
20439903. Maïs, gehakt: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Corn, hulled: prepared as cereal breakfast food
26790703. Excelsior, papier: gemaakt van gekocht papier | Excelsior, paper: made from purchased paper
58120306. Inrij restaurant | Drive-in restaurant
59999933. Glasvezelmaterialen, behalve isolatie | Fiberglass materials, except insulation

Werken bij Amazing Promotion Solutions: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Amazing Promotion Solutions: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Amazing Promotion Solutions. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Amazing Promotion Solutions. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

  • WEGENWERKER (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Schelle zijn we op zoek naar een arbeider wegenwerker voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: u maakt deel uit van een ploeg arbeiders u voert werkzaamheden uit aan diverse onderdelen van weg; aansluitingen kolken boordstenen funderingen afwerkingen.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Operator chemie - Dagwerk - € 15/ uur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator zal u instaan voor het sturen en beheren van een tankpark. Verschillende vrachtwagens komen hun chemische liquiden hier 'afhalen'. Als chemisch operator heeft u een gevarieerd takenpakket: - U neemt staalnames van de producten. - Het blenden van chemische producten. - U zorgt voor een vlotte, georganiseerde planning van het tankpark. - Gezond redeneren en meedenken in het proces - ... Als operator start u in dagploeg. Dit in het kader van een uitgebreide opleiding. Na ongeveer een jaar gaat u over in 2 ploegen. Een uitdagende job in een stabiele werkomgeving. Buitenwerk schrikt u niet af. Bovendien bent u er zich bewust van dat Oliën soms iets minder proper werk met zich kan meebrengen. Interesse? solliciteren kan door uw CV op te sturen naar [email protected] Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler gespecialiseerd in het bewerken, verwerken, stockeren van allerhande producten voor de chemische industrie.   In België is onze klant gevestigd in de Antwerpse en Gentse haven.  

  • Grafische sector - (flexo) drukker (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als je specifiek uitkijkt naar een job als drukker, dan stellen wij graag volgende vacature aan jou voor! Onze klant zoekt namelijk een flexo drukker om hun team te vervolledigen. Je komt terecht in een firma met als specialisatie het bedrukken van verpakkingen voor de voedingsindustrie. Er worden een 50-tal medewerker tewerkgesteld (arbeiders en bedienden). Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer in de firma. Wat is jouw takenpakket? je zorgt voor de kwaliteit van de gedrukte orders. je zal een flexopers 8-kleuren breed formaat bedienen en de bijhorende randapparatuur. je levert kwaliteitsdrukwerk af. je bent verantwoordelijk voor onderhoud van de machine en het oplossen van storingen. je streeft voortdurend naar het verbeteren van de kwaliteit en productiviteit. Lijkt deze job echt iets voor jou? Contacteer ons dan snel!

  • Huishoudhelden Oostkamp! Opstart zo snel mogelijk! (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp verzamel u! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Herzele 8 uren per week (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren voor een gastgezin wonende te Herzele. U komt terecht in een jong gastgezin waar de taakinhoud bestaat uit het poetsen maar ook dient u bedreven te zijn in het strijken van hemden, er dienen wekelijks boodschappen te worden gedaan. Dit gastgezin wacht ongeduldig op een dynamische, betrouwbare huishoudster die het huishouden zou runnen alsof het haar eigen huishouden betreft. U legt het nodige respect aan de dag wb het onderhoud en gebruik van de aanwezige materialen en poetshulpmiddelen. U werkt twee halve dagen per week in dit gastgezin (begin en einde van de week). U bent een persoonlijkheid die zelf initiatief neemt, haar eigen planning opmaakt en dagindeling bepaalt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, geef ons gauw een seintje! Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • logistiek- en productieplanner (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Het inplannen van productieorders voor een productfamilie zodat dit verloopt volgens de vraag en levertermijn voor de klant afgewogen met maximale productiviteit. Het anticiperen op schommelingen in verkoop, capaciteit en materiaalbeschikbaarheid.

  • KEUKENMEDEWERKER M/V (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een keukenmedewerker voor de koude kant. Het takenpakket bestaat uit: - Groeten en fruit wassen en schoonmaken - Keukengerei onderhouden en schoonmaken - ...

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van Amazing Promotion Solutions in sociale netwerken
Look for responds of Amazing Promotion Solutions in social networks

Lees alle opmerkingen voor Amazing Promotion Solutions. Laat een reactie achter voor Amazing Promotion Solutions. Amazing Promotion Solutions bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Amazing Promotion Solutions. Leave a respond for Amazing Promotion Solutions. Amazing Promotion Solutions on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Amazing Promotion Solutions op de google maps. Adres en contacten Amazing Promotion Solutions
Location of Amazing Promotion Solutions on the google maps. Address and contacts of Amazing Promotion Solutions

Andere gerelateerde bedrijven als come Amazing Promotion Solutions Amazing Promotion Solutions: Beneflor | Happy Screen SPRL | OPEL-VANNESTE CARROSSERIE | A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV | AGENCE VERBURGH NV

Other related companies as Amazing Promotion Solutions: Beneflor | Happy Screen SPRL | OPEL-VANNESTE CARROSSERIE | A. VANDECASTEELE ZEILMAKERIJ NV | AGENCE VERBURGH NV

Amazing Promotion Solutions is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Hoeilaart, 1560 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Amazing Promotion Solutions, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07906829833. Het bedrijf Amazing Promotion Solutions bevindt zich op het adres: Weemstraat 48. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 745,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Amazing Promotion Solutions zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Amazing Promotion Solutions is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Amazing Promotion Solutions is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Amazing Promotion Solutions, openstaande posities, locatie van Amazing Promotion Solutions op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Amazing Promotion Solutions is a company, that was registered 2009 in Hoeilaart, 1560 - BE region, Belgium. Full name of company is Amazing Promotion Solutions, company assigned to the tax number BE07906829833. The company Amazing Promotion Solutions is located at the address: Weemstraat 48. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 745,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Amazing Promotion Solutions were not found.
The main activity of Amazing Promotion Solutions is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Amazing Promotion Solutions is not available. You also can look at reviews of Amazing Promotion Solutions, open positions, location of Amazing Promotion Solutions on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Amazing Promotion Solutions, Hoeilaart, 1560 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Amazing Promotion Solutions, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Amazing Promotion Solutions, Hoeilaart, 1560 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Amazing Promotion Solutions, employees, financial statistics.