Albatros NV

Contactgegevens Albatros NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Albatros NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Albatros NV

Regio (region): Knokke, B-8300 - BE, België

Adres (address): Natienlaan 127, België

Telefoon (phone): 32 50 34 60 13 32 50 34 60 13

Fax (fax): 32 50 34 51 51 32 50 34 51 51

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Albatros NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Albatros NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Albatros NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Albatros NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Albatros NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Albatros NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Albatros NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Albatros NV
Products information Albatros NV

BTW identificatienummer (tax): BE03804809570
Ondernemingsnummer: 4337371826
Hoofdstad (capital): 495,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 690,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Albatros NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Albatros NV
(Get full report from official database of BE for Albatros NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Albatros NV
Addition kinds of activities for Albatros NV

249915. Stoppers en stekkers, hout | Stoppers and plugs, wood
422101. Lift opslag | Elevator storage
20990600. Suiker | Sugar
36210110. Krachtgeneratoren | Power generators
36990603. Kerstboom ornamenten, elektrisch | Christmas tree ornaments, electric
39110201. Sigaretten, edelmetaal | Cigar cases, precious metal

Werken bij Albatros NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Albatros NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Albatros NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Albatros NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Technieker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in sanitair en chauffage zijn we op zoek naar een technieker. Je staat in voor het onderhoud van ketels en depannage bij de klant ter plaatse. Als technieker heb je een uitgebreid en gevarieerd takenpakket: - Een diagnose stellen van defecten of storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) - Inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal, koper, PVC, polyethyleen, ...) - Defecte onderdelen vervangen of herstellen - Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen - De materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen - Een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming, sanitair, …)

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • CNC Frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Frezen van machine-onderdelen; - Stukwerk in kleine series frezen.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Jobstudent bakkerij (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Konvert Interim Diest

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Diest zijn wij nog op zoek naar een verkoper/verkoopster. Dit onder het statuut van flexi-job of jobstudent

  • ASSISTENT MANAGER (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Vaste Job

    Als assistent manager sta je zowel in voor het administratieve als het logistieke voor de dienst na-verkoop naar de klanten toe. Hierbij streef je naar het onderhouden van een goede relatie met de bestaande klanten. Hoe ziet jouw dag eruit? : - Je beheert je eigen klantenportefeuille en volgt de verschillende dossiers nauwgezet op. - Je volgt dagelijks de leveringen en afhandelingen op. - Je behandelt de verschillende aanvragen van de klanten op vlak van facturatie, interventies, beheer van de voorraad en afspraken. - Je onderhoudt en optimaliseert de klantenrelaties. Dit doe je onder andere door de klant op de hoogte te houden van nieuwe commerciële acties en daarnaast ook door de nieuwe producten voor te stellen. - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van A tot Z. Hierbij zorg je ook dat eventuele geschillen opgevolgd en behandeld worden. - Tenslotte zorg je voor een goede flow van de leveringen naar de klanten toe (prestaties, voorziene betalingen, onbetaalde facturen, enz...).

  • Flexi-job winkelbediende slagerij (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een supermarkt in de regio van Tielt zoekt Konvert een flexi-job winkelbediende voor de slagerij. U staat in voor het bestellen van de klanten, snijden van charcuterie, inpakken van vlees en bereide gerechten, maken van belegde broodjes,...

Zoek naar antwoorden van Albatros NV in sociale netwerken
Look for responds of Albatros NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Albatros NV. Laat een reactie achter voor Albatros NV. Albatros NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Albatros NV. Leave a respond for Albatros NV. Albatros NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Albatros NV op de google maps. Adres en contacten Albatros NV
Location of Albatros NV on the google maps. Address and contacts of Albatros NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Albatros NV Albatros NV: CARROSSERIE VANNERUM nv/ C.V.M. NV | MLS Logistics | Dumoulin Blanchisserie | B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL | Arnaud

Other related companies as Albatros NV: CARROSSERIE VANNERUM nv/ C.V.M. NV | MLS Logistics | Dumoulin Blanchisserie | B.I.S. (BUREAU IMMOBILIER SERV SPRL | Arnaud

Albatros NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Knokke, B-8300 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Albatros NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03804809570. Het bedrijf Albatros NV bevindt zich op het adres: Natienlaan 127. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 495,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 690,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Albatros NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Albatros NV is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Albatros NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Albatros NV, openstaande posities, locatie van Albatros NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Albatros NV is a company, that was registered 1996 in Knokke, B-8300 - BE region, Belgium. Full name of company is Albatros NV, company assigned to the tax number BE03804809570. The company Albatros NV is located at the address: Natienlaan 127. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 495,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 690,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Albatros NV were not found.
The main activity of Albatros NV is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Albatros NV is not available. You also can look at reviews of Albatros NV, open positions, location of Albatros NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Albatros NV, Knokke, B-8300 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Albatros NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Albatros NV, Knokke, B-8300 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Albatros NV, employees, financial statistics.