BOUWWERKEN PEETERMANS

Contactgegevens BOUWWERKEN PEETERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUWWERKEN PEETERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUWWERKEN PEETERMANS

Regio (region): Herselt, België

Adres (address): Neerstraat 57,2230, België

Telefoon (phone): 016 69 80 47 016 69 80 47

Fax (fax): 016 69 66 40 016 69 66 40

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUWWERKEN PEETERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUWWERKEN PEETERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUWWERKEN PEETERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUWWERKEN PEETERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUWWERKEN PEETERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUWWERKEN PEETERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUWWERKEN PEETERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUWWERKEN PEETERMANS
Products information BOUWWERKEN PEETERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE03980865478
Ondernemingsnummer: 2642456054
Hoofdstad (capital): 275,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 149,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BOUWWERKEN PEETERMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUWWERKEN PEETERMANS
(Get full report from official database of BE for BOUWWERKEN PEETERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUWWERKEN PEETERMANS
Addition kinds of activities for BOUWWERKEN PEETERMANS

24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
30810104. Polypropyleenfolie en vel | Polypropylene film and sheet
34430801. Ruiten, metalen plaat | Chutes, metal plate
50430200. Camera's en fotografische apparatuur | Cameras and photographic equipment
59991806. Cribs | Cribs
73780000. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
76990603. Marine propeller reparatie | Marine propeller repair
86610130. tempels | Temples

Werken bij BOUWWERKEN PEETERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUWWERKEN PEETERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUWWERKEN PEETERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUWWERKEN PEETERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het klaarzetten van bestellingen, het orderpicken, het aan en afvoeren van goederen in en naar productie. Het laden en lossen van vrachtwagens. Je bestuurt een reachtruck.

  • Technisch Onderhoud (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot de kerntaken van de 'medewerker technisch onderhoud' behoren: * plannen/organiseren/opvolgen/uitvoeren van het preventief en curatief onderhoud. * analyseren/bijstellen/uitvoeren van het preventief onderhoudsplan. * stockbeheer van de wisselstukken. * voorkomen en reduceren van machinestilstanden. Verantwoordelijkheden: * Plannen van werkorders ovv curatief en preventief onderhoud van de installaties en infrastructuur in samenspraak met de operations manager. * Periodiek bijstellen van het preventief onderhoudsplan ==> na analyse van het curatief uitgevoerde onderhoud. * Stockbeheer van de wisselstukken en de werktuigen. * Up-to-date houden van de technische documentatie (logboeken, onderhoudsinstructies, ...) * Coördineren bij het plaatsen en aansluiten van nieuwe installaties, machines, ... + oplevering. * Plannen en opvolgen van wettelijke en technische controles/kalibraties/ijkingen. * Vrijgave van machines voor productie na onderhoud/interventies. * Uitvoeren van diverse controles cf. controleplan na interventies, opstart, ... * Correct sorteren en deponeren van afval. * Naleven van de interne milieu- en veiligheidsregels. * Coördineren van het onderhoud, wettelijke keuringen, ... van interne transportmiddelen. * Documenteren van werkorders in Phronesys. * Ingangscontrole van wisselstukken, werktuigen, machines, ...

  • Magazijnarbeider (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Technisch tekenaar (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Op basis van input van de klant (schetsen, technische tekeningen, probleemstellingen, ...) teken je projecten uit en werk je technische oplossingen uit. Je maakt een dossier aan van technische tekeningen. Deze worden - na goedkeuring - een werkinstrument in de atelier. Vaak zal je eerst op de werf gaan opmeten, alvorens het definitieve tekenwerk te kunnen aanvatten. Je maakt stuklijsten op. Je stuurt prijsvragen uit en evalueert inkomende offertes. Je beheert materiaalcertificaten en NDO-verslagen. Je verzorgt de nodige communicatie met de klant en woont werfvergaderingen bij. Calculaties van nieuwe projecten is ook een onderdeel van het takenpakket. Je coördineert de activiteiten die uitbesteed zullen worden (transport, oppervlaktebehandelingen, plaatwerk, NDO, ...).

  • Dossierbeheerder / ervaring / A-Z / SR / topkantoor / Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Deze kwalitatieve groep beschikt over meerdere kantoren gevestigd in de verschillende provincies in België. Ze zijn steeds op zoek naar verborgen talent, maar momenteel hebben ze vooral nood aan een ervaren dossierbeheerder. Wil jij deel uitmaken van een groter geheel dat verschillende deuren voor jou kan openen? Bekijk de beschrijving hieronder en stuur zo snel mogelijk je cv op! Dossierbeheerder / Accountant - Wat? Je werkt dossiers volledig af van A-Z (zowel op boekhoudkundig als fiscaal vlak): voorbereiding, afsluiting en bespreking met klanten. In helder taalgebruik ga je de huidige situatie aan hen toelichten, maar ook uitleggen hoe die geoptimaliseerd kan worden. Je onderhoudt de bestaande contacten met klanten, gaat ze proactief opvolgen en gaat er nieuwe ontwikkelen. Klantenrelaties beheren is dus ook een belangrijke taak in je functie. Daarnaast heb je er geen problemen mee om je minder ervaren collega's bij te staan in al hun vragen en er eventueel op termijn zelfs de leiding over te nemen. Je kan zo doorgroeien naar een functie die ook meer teamleader gericht is.

  • Industrieel elektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een multitechnische firma met internationale aanwezigheid en diverse afdelingen is Impact op zoek naar een industrieel elektricien. Je wordt tewerkgesteld op vooral langdurige projecten waar je elektrisch werk uitvoert. Dit is vooral in ziekenhuizen, universiteiten,... maar je kan ook op een industriële site worden tewerkgesteld. Daarnaast ben je ook in staat om de werfadministratie bij te houden.

  • G2 Recruitment Solutions - Angular Developer (LUXEMBOURG)

    Regio: LUXEMBOURG

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for an Angular Developer for a freelance position in Luxembourg. The initial length for this position is 6 - 12 months, however there is a possibility for an extension thereafter.     Key requirements 3+ years experience in a relevant role Extensive Angular experience (4/5 is preferable, however Angular JS will also be accepted) JavaScript JQuery Fluent English   If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date CV via the button below.   I look forward to hearing from you!

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van BOUWWERKEN PEETERMANS in sociale netwerken
Look for responds of BOUWWERKEN PEETERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUWWERKEN PEETERMANS. Laat een reactie achter voor BOUWWERKEN PEETERMANS. BOUWWERKEN PEETERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUWWERKEN PEETERMANS. Leave a respond for BOUWWERKEN PEETERMANS. BOUWWERKEN PEETERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUWWERKEN PEETERMANS op de google maps. Adres en contacten BOUWWERKEN PEETERMANS
Location of BOUWWERKEN PEETERMANS on the google maps. Address and contacts of BOUWWERKEN PEETERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUWWERKEN PEETERMANS BOUWWERKEN PEETERMANS: Ver Eecke Marc BVBA | ARDATIS NV | St-Jozefscollege | Deroo J | I.T.M. Software B.V.B.A.

Other related companies as BOUWWERKEN PEETERMANS: Ver Eecke Marc BVBA | ARDATIS NV | St-Jozefscollege | Deroo J | I.T.M. Software B.V.B.A.

BOUWWERKEN PEETERMANS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Herselt, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUWWERKEN PEETERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03980865478. Het bedrijf BOUWWERKEN PEETERMANS bevindt zich op het adres: Neerstraat 57,2230. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 275,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 149,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BOUWWERKEN PEETERMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOUWWERKEN PEETERMANS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUWWERKEN PEETERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUWWERKEN PEETERMANS, openstaande posities, locatie van BOUWWERKEN PEETERMANS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BOUWWERKEN PEETERMANS is a company, that was registered 2018 in Herselt region, Belgium. Full name of company is BOUWWERKEN PEETERMANS, company assigned to the tax number BE03980865478. The company BOUWWERKEN PEETERMANS is located at the address: Neerstraat 57,2230. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 275,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 149,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BOUWWERKEN PEETERMANS were not found.
The main activity of BOUWWERKEN PEETERMANS is Petroleum Refining and Related Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUWWERKEN PEETERMANS is not available. You also can look at reviews of BOUWWERKEN PEETERMANS, open positions, location of BOUWWERKEN PEETERMANS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUWWERKEN PEETERMANS, Herselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUWWERKEN PEETERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUWWERKEN PEETERMANS, Herselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUWWERKEN PEETERMANS, employees, financial statistics.