Ver Eecke Marc BVBA

Contactgegevens Ver Eecke Marc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ver Eecke Marc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ver Eecke Marc BVBA

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Noordkaai 8,8870, België

Telefoon (phone): 051 31 77 77 051 31 77 77

Fax (fax): 051 30 38 86 051 30 38 86

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ver Eecke Marc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ver Eecke Marc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ver Eecke Marc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ver Eecke Marc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ver Eecke Marc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ver Eecke Marc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ver Eecke Marc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ver Eecke Marc BVBA
Products information Ver Eecke Marc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03107452392
Ondernemingsnummer: 1896484375
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1999
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Ver Eecke Marc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ver Eecke Marc BVBA
(Get full report from official database of BE for Ver Eecke Marc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ver Eecke Marc BVBA
Addition kinds of activities for Ver Eecke Marc BVBA

6798. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
027302. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
075101. Vee diensten | Cattle services
358903. Riool- en waterbehandelingsapparatuur | Sewage and water treatment equipment
517201. gassen | Gases
531199. Warenhuizen, nec | Department stores, nec
34440602. Kappers, plaatwerk | Canopies, sheet metal
50230101. Aluminumware | Aluminumware
50630216. Schakelaars | Switchboards
75390102. Automotive veren, herbouw en reparatie | Automotive springs, rebuilding and repair

Werken bij Ver Eecke Marc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ver Eecke Marc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ver Eecke Marc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ver Eecke Marc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige voltijds voor woonzorgcentrum - Regio Kruibeke (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een woonzorgcentrum in regio Kruibeke zoeken we momenteel een voltijds verpleegkundige voor een tijdelijke opdracht tot eind dit jaar. Als verpleegkundige sta je in voor de uitvoering van de verplegende en verzorgende opdrachten in het woonzorgcentrum. Je behartigt het welzijn van de bewoners en verzekert hen een aangenaam en comfortabel verblijf. Als verpleegkundige sta je in voor de dagelijkse verzorging en verpleging van onze bewoners en ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten, controleren en toedienen van de medicatie, wondverzorging, inspuitingen,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Polyvalent verkoopmedewerker (m/v) (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een hart voor de verkoop? Bereid om in shiften te werken (5u-23u), inclusief weekends (1/2)? Goesting in een nieuwe uitdaging? Neem zeker even de tijd om deze functie te bekijken. We zijn steeds op zoek naar extra medewerkers voor een tankstation te Kalken. Wat doe je precies? - Kassawerk - Broodjes afbakken - Belegde broodjes bereiden - Aanvullen van de rekken - Controle van de stock

  • Operator (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Ranst die gespecialiseerd is in het verdelen van drank, zijn wij dringend op zoek naar een operator. Je zal in teamverband al de geautomatiseerde machines mee bedienen: Spoelmachine, vuller, etiketteermachine,... Hiervoor zal een interne opleiding worden voorzien. Technische kennis en inzicht is een must om de lijn mee in gang te houden.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS LOCHRISTI (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Lochristi zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • VERKOPER/ VERKOOPSTER voor Patisserie Walraevens (jobstudent) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ FOUAD

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde verkoper/verkoopster voor onze winkel. Je staat in voor: - verkopen van brood en patisserie - maken van belegde broodjes - maken van koffie en thee - onderhoud van de winkel.

  • Calculator (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Freelance docent 'vastgoedbediende' campus Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar gedreven vastgoedexpert! Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Als docent ken je de kneepjes van jouw vak en sta je te popelen om deze door te geven aan onze gemotiveerde studenten. Je leert hen alles over vastgoedaministratie, verkoop- en verhuurcontracten, etc.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • zaalhulp brasserie FLEXI (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Brasserie De Lage Polder

    Type: Flexijob

    Brasserie De Lage Polder is de gezellige thuishaven voor echte levensgenieters – midden in het park van Duffel. De Lage Polder werd vijftien jaar geleden opgericht. Voor de versterking van hun team zijn zij op zoek naar een zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van Ver Eecke Marc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Ver Eecke Marc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ver Eecke Marc BVBA. Laat een reactie achter voor Ver Eecke Marc BVBA. Ver Eecke Marc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ver Eecke Marc BVBA. Leave a respond for Ver Eecke Marc BVBA. Ver Eecke Marc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ver Eecke Marc BVBA op de google maps. Adres en contacten Ver Eecke Marc BVBA
Location of Ver Eecke Marc BVBA on the google maps. Address and contacts of Ver Eecke Marc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Ver Eecke Marc BVBA Ver Eecke Marc BVBA: Leus Wouter BVBA | Art Ferro Design | All Sport Fitnesscenter | Farges Fleurs | ophaco

Other related companies as Ver Eecke Marc BVBA: Leus Wouter BVBA | Art Ferro Design | All Sport Fitnesscenter | Farges Fleurs | ophaco

Ver Eecke Marc BVBA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Ver Eecke Marc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03107452392. Het bedrijf Ver Eecke Marc BVBA bevindt zich op het adres: Noordkaai 8,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Ver Eecke Marc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ver Eecke Marc BVBA is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ver Eecke Marc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ver Eecke Marc BVBA, openstaande posities, locatie van Ver Eecke Marc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ver Eecke Marc BVBA is a company, that was registered 1999 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Ver Eecke Marc BVBA, company assigned to the tax number BE03107452392. The company Ver Eecke Marc BVBA is located at the address: Noordkaai 8,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Ver Eecke Marc BVBA were not found.
The main activity of Ver Eecke Marc BVBA is Petroleum Refining and Related Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Ver Eecke Marc BVBA is not available. You also can look at reviews of Ver Eecke Marc BVBA, open positions, location of Ver Eecke Marc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ver Eecke Marc BVBA, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ver Eecke Marc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ver Eecke Marc BVBA, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ver Eecke Marc BVBA, employees, financial statistics.