AYZO

Contactgegevens AYZO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AYZO: address, phone, fax, email, website, opening hours

AYZO

Regio (region): Brugge, 8000 - BE, België

Adres (address): Karel De Floustraat 18, België

Telefoon (phone): +32 (19) 547-73-45 +32 (19) 547-73-45

Fax (fax): 32 50 67 65 31 32 50 67 65 31

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AYZO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AYZO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AYZO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AYZO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AYZO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AYZO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AYZO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AYZO
Products information AYZO

BTW identificatienummer (tax): BE06539855957
Ondernemingsnummer: 3967681884
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 185,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AYZO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AYZO
(Get full report from official database of BE for AYZO)

Aanvulling soorten activiteiten voor AYZO
Addition kinds of activities for AYZO

382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
526102. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
735902. Coin-operated machine verhuur diensten | Coin-operated machine rental services
14590201. Andalusische mijnbouw | Andalusite mining
20150502. Ganzen, verwerkt: ingeblikt | Geese, processed: canned
27910101. Linotype samenstelling, voor de drukkerij | Linotype composition, for the printing trade
29110301. Zure olie | Acid oil
37149910. Winter fronts, motorvoertuig | Winter fronts, motor vehicle
59470105. nieuwigheid | Novelties
79410104. IJshockeyclub | Ice hockey club

Werken bij AYZO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AYZO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AYZO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AYZO. Looking for open vacancies in other companies

  • BIJVERDIENSTE- medewerker productie voor hulp in een boekbinderij (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een boekbinderij regio Brugge zoeken wij een polyvalent arbeider voor dagopdrachten. Het bedrijf ligt in Oostkamp, wat wilt zeggen dat je er met eigen vervoer moet kunnen raken. Je staat in voor het helpen stapelen van boeken. Taak: stapelen van boeken opensnijden van dozen met breekmes

  • metaal zager (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaal zager ben je verantwoordelijk voor het instellen van de conventionele zaagmachine obv de gevraagde lengte op de tekening. interpreteren van eenvoudige tekeningen is dus noodzakelijk voor het correct uitvoeren van de taken. Alsook het invullen van kwaliteitsdocumenten behoren tot het takenpakket.

  • KASSABEDIENDE Supermarkt- ZAVENTEM (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassier sta je in de verkoop, kassa, orde en netheid bewaren. Goederen en producten ontvangen, de levering controleren. De kassa bij het begin van de werkdag controleren, de kassa-inhoud bij sluiting tellen. Producten of artikels in de winkelrekken plaatsen en aanvullen.

  • HR Business Partner (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitwerken en implementeren van een coherent HR beleid in overeenstemming met de bedrijfsstrategie teneinde bij te dragen tot de realisatie van de vooropgestelde doelstellingen. Je draagt volgende verantwoordelijkheden: In nauwe samenwerking met SSC HR ontwikkel en implementeer je het HR-beleid; Je speelt een actieve rol in het beheren en uitvoeren van diverse HR-activiteiten (bv. rekruterings- on-boarding opleidings- remuneratiebeleid etc..); Je geeft leiding begeleiding en coaching aan jouw medewerkers; Je vervult een dienstverlenende rol als klankbord ten aanzien van directie en medewerkers; Je superviseert en controleert de loon- en personeelsadministratie. Verder beheer en bewaak je de personeelskost; Je houdt je kennis continu op de hoogte van trends en evoluties binnen dit vakdomein en je onderhoudt contacten met diverse externe relaties; Je initieert implementeert en begeleidt diverse HR-projecten; Je maakt een selectie onderhoudt en volgt de samenwerking met externe leveranciers van HR-diensten op; Je bent lid van de directie en van het HR Forum van de groep.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoboken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in EPPEGEM – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeiders 3 ploegen - GOEDE VERLONING!! (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het afpakken van de isolatiepanelen van de band. Je doet dit in team per 2 - 4 -... afhankelijk van de grootte van het paneel.

  • Spelhost dinerspellen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Sint-Niklaas studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Hulpverlener Zorgcentrale bij Mutas (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Hulpverlener Zorgcentrale bijstand ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de dienstverlening vanuit onze zorgcentrale: niet-dringend ziekenvervoer (liggend, zittend, rolstoelwagen,...), personenalarmering (noodknop thuis), opvang zieke kinderen en permanentie thuiszorgdiensten (thuisverpleging,...). Je biedt vanuit onze kantoren in Zellik (rand van Brussel) telefonische bijstand binnen de geldende procedures en polisvoorwaarden van de aangesloten ziekenfondsen en andere opdrachtgevers. Je maakt nieuwe dossiers en zorgt samen met je collega's (een team van 35 hulpverleners) voor een duidelijke schriftelijke weergave van de communicatie met verzekerden, ziekenhuizen, dialysecentra, ambulancemaatschappijen etc. Je zorgt voor de opvolging en afhandeling van lopende dossiers, waarbij je rekening houdt met zowel de belangen van de verzekerden (krijgt men de gepaste hulp?) als met de belangen van de verzekeraar of de opdrachtgever (worden de polisvoorwaarden en afspraken gerespecteerd?). Als dossierbeheerder pleeg je voortdurend intern overleg met de collega-hulpverleners en met de verantwoordelijken van de zorgcentrale. 

  • Kinderpsychiater (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je bent erkend kinder- en jeugdpsychiater • je beschikt over een postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of systeemtherapie of in opleiding • bijkomende masters, postgraduaatopleidingen of specialisaties strekken tot aanbeveling • je werkt op zelfstandige basis • je richt je op kinderen en jongeren • je werkt mee aan de uitbreiding van ons diagnostisch en behandelend aanbod • je adviseert het team met betrekking tot psychodiagnostisch onderzoek en formuleert samen met het team de conclusies en adviezen • je zorgt voor de nodige attesten en/ of doorverwijzigingen in het kader van psychodiagnostisch onderzoek en medicatiegebruik • je denkt mee na over het beleid van de praktijk • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan teamvergaderingen • je houdt je kennis up to date door bijscholing

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van AYZO in sociale netwerken
Look for responds of AYZO in social networks

Lees alle opmerkingen voor AYZO. Laat een reactie achter voor AYZO. AYZO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AYZO. Leave a respond for AYZO. AYZO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AYZO op de google maps. Adres en contacten AYZO
Location of AYZO on the google maps. Address and contacts of AYZO

Andere gerelateerde bedrijven als come AYZO AYZO: Fédération des Compagnies de Théatre d'Amateurs | De Open Poort Plattelandstoerisme | Mega Concept SA | Aiki-O-Kami | LAWRENCE, ABSALON

Other related companies as AYZO: Fédération des Compagnies de Théatre d'Amateurs | De Open Poort Plattelandstoerisme | Mega Concept SA | Aiki-O-Kami | LAWRENCE, ABSALON

AYZO is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, 8000 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AYZO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06539855957. Het bedrijf AYZO bevindt zich op het adres: Karel De Floustraat 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 185,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AYZO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AYZO is Gezondheidszorg, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AYZO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AYZO, openstaande posities, locatie van AYZO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AYZO is a company, that was registered 2004 in Brugge, 8000 - BE region, Belgium. Full name of company is AYZO, company assigned to the tax number BE06539855957. The company AYZO is located at the address: Karel De Floustraat 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 185,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AYZO were not found.
The main activity of AYZO is Health Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AYZO is not available. You also can look at reviews of AYZO, open positions, location of AYZO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AYZO, Brugge, 8000 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AYZO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AYZO, Brugge, 8000 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AYZO, employees, financial statistics.