AYTIMEX

Contactgegevens AYTIMEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AYTIMEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

AYTIMEX

Regio (region): Zaventem B-1930 - BE, België

Adres (address): Kouterlaan 68, België

Telefoon (phone): +32 2 720 53 55 +32 2 720 53 55

Fax (fax): +32 (12) 532-27-50 +32 (12) 532-27-50

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AYTIMEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AYTIMEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AYTIMEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AYTIMEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AYTIMEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AYTIMEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AYTIMEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AYTIMEX
Products information AYTIMEX

BTW identificatienummer (tax): BE08047180175
Ondernemingsnummer: 8832427978
Hoofdstad (capital): 611,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 162,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AYTIMEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AYTIMEX
(Get full report from official database of BE for AYTIMEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor AYTIMEX
Addition kinds of activities for AYTIMEX

2835. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
355903. Automotive gerelateerde machines | Automotive related machinery
356999. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
20979902. Ijsblokjes | Ice cubes
36449903. Pole line hardware | Pole line hardware
37310104. Vissersvaartuigen, groot: bouw en reparatie | Fishing vessels, large: building and repairing
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire
82310201. College of universiteitsbibliotheek | College or university library

Werken bij AYTIMEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AYTIMEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AYTIMEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AYTIMEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • Winkelmedewerker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als winkelmedewerker wordt je ingeschakeld voor het vervullen van een gevarieerd takenpakket. Het te woord staan en helpen van klanten is daar een groot onderdeel van. Je zal mensen helpen met het vinden van artikelen of bij bepaalde vragen. Daarnaast moet de winkel ook regelmatig aangevuld worden. Heb je zelf wat technisch inzicht, dan is dit zeker een pluspunt! Je zal je onmiddellijk thuis voelen in deze setting.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: vind! Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het technisch team en bent verantwoordelijk voor de continue beschikbaarheid van het machinepark. Je staat in voor de technische interventies. Je wordt ook ingeschakeld in wekelijkse preventieve opdrachten: controle van machines (automatische en manuele werking), controle van elektrische installaties, mechanische controle van de machines (cilinders, motoren, transportbanden, lagers, hydraulische componenten...) Voorkomen en oplossen van storingen Je denkt mee over nieuwe projecten samen met de technisch manager.

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Bediende payroll (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

  • Trainer Frans (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van AYTIMEX in sociale netwerken
Look for responds of AYTIMEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor AYTIMEX. Laat een reactie achter voor AYTIMEX. AYTIMEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AYTIMEX. Leave a respond for AYTIMEX. AYTIMEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AYTIMEX op de google maps. Adres en contacten AYTIMEX
Location of AYTIMEX on the google maps. Address and contacts of AYTIMEX

Andere gerelateerde bedrijven als come AYTIMEX AYTIMEX: ACTION CLEANING SERVICES | Mediapolis-Tele Action | TRAVHYDRO PLAST ISOL MECAN SA | Zeus Software Engineering N.V. | De 14 smaken van de Midi

Other related companies as AYTIMEX: ACTION CLEANING SERVICES | Mediapolis-Tele Action | TRAVHYDRO PLAST ISOL MECAN SA | Zeus Software Engineering N.V. | De 14 smaken van de Midi

AYTIMEX is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Zaventem B-1930 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AYTIMEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08047180175. Het bedrijf AYTIMEX bevindt zich op het adres: Kouterlaan 68. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 611,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 162,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AYTIMEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AYTIMEX is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AYTIMEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AYTIMEX, openstaande posities, locatie van AYTIMEX op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AYTIMEX is a company, that was registered 1986 in Zaventem B-1930 - BE region, Belgium. Full name of company is AYTIMEX, company assigned to the tax number BE08047180175. The company AYTIMEX is located at the address: Kouterlaan 68. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 611,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 162,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AYTIMEX were not found.
The main activity of AYTIMEX is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AYTIMEX is not available. You also can look at reviews of AYTIMEX, open positions, location of AYTIMEX on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AYTIMEX, Zaventem B-1930 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AYTIMEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AYTIMEX, Zaventem B-1930 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AYTIMEX, employees, financial statistics.