ACTION CLEANING SERVICES

Particuliere bedrijvenWatervervoer • ACTION CLEANING SERVICES
Private companiesWater Transportation • ACTION CLEANING SERVICES

Contactgegevens ACTION CLEANING SERVICES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTION CLEANING SERVICES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTION CLEANING SERVICES

Regio (region): Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België

Adres (address): Rue du Relais 90,1170, België

Telefoon (phone): 02 720 23 26; 0475 34 04 21 02 720 23 26; 0475 34 04 21

Fax (fax): 02 720 03 30 02 720 03 30

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTION CLEANING SERVICES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTION CLEANING SERVICES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTION CLEANING SERVICES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTION CLEANING SERVICES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTION CLEANING SERVICES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTION CLEANING SERVICES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTION CLEANING SERVICES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTION CLEANING SERVICES
Products information ACTION CLEANING SERVICES

BTW identificatienummer (tax): BE06940582275
Ondernemingsnummer: 5136352539
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACTION CLEANING SERVICES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTION CLEANING SERVICES
(Get full report from official database of BE for ACTION CLEANING SERVICES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTION CLEANING SERVICES
Addition kinds of activities for ACTION CLEANING SERVICES

3443. Gemaakt plaatwerk (boilerwinkel) | Fabricated plate work (boiler shop)
322904. Glasvezelproducten | Glass fiber products
679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
27520302. Vormen, zaken: gelithografeerd | Forms, business: lithographed
29110403. Minerale wassen, natuurlijk | Mineral waxes, natural
36299903. Statische eliminatie apparatuur, industriële | Static elimination equipment, industrial
36779901. Baluns | Baluns
38260400. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
61410100. Automobiel- en consumentenfinanciering bedrijven | Automobile and consumer finance companies

Werken bij ACTION CLEANING SERVICES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTION CLEANING SERVICES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTION CLEANING SERVICES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTION CLEANING SERVICES. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpwerkman elektriciteit (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, residentieel elektricien, is Itzu op zoek naar een hulpwerkman. Taken; kappen, boren, slijpen, etc. Mogelijkheid tot opleiding binnen de firma

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Zottegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Sint-Denijs-Westrem) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • Chauffeur CE (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je hoofdtaak bestaat uit het vervoeren van bouwmaterialen en -machines van en naar de werven. Daarnaast sta je open om je collega's een hand te helpen op de werven. Zie je jezelf tussen deze collega's werken? ( zie foto in bijlage) Neem dan zeker contact met ons op!

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Vacature diëtist (M, V, X) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: DYNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe locatie in Merelbeke zijn we op zoek naar een gemotiveerde, diëtiste (M,V, X) voor de doelgroep volwassenen en/ of kinderen.

  • RESERVE schoonmaak regio Ieper 2018 (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Ieper zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ACTION CLEANING SERVICES in sociale netwerken
Look for responds of ACTION CLEANING SERVICES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTION CLEANING SERVICES. Laat een reactie achter voor ACTION CLEANING SERVICES. ACTION CLEANING SERVICES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTION CLEANING SERVICES. Leave a respond for ACTION CLEANING SERVICES. ACTION CLEANING SERVICES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTION CLEANING SERVICES op de google maps. Adres en contacten ACTION CLEANING SERVICES
Location of ACTION CLEANING SERVICES on the google maps. Address and contacts of ACTION CLEANING SERVICES

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTION CLEANING SERVICES ACTION CLEANING SERVICES: Bourgois | Accelerate International-Van Steenbrugge & Associates | Styl Travel | Variatyp & Copy Service | JIVER PRODUCTIONS

Other related companies as ACTION CLEANING SERVICES: Bourgois | Accelerate International-Van Steenbrugge & Associates | Styl Travel | Variatyp & Copy Service | JIVER PRODUCTIONS

ACTION CLEANING SERVICES is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Brussel (Watermaal-Bosvoorde), België. De volledige naam van het bedrijf is ACTION CLEANING SERVICES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940582275. Het bedrijf ACTION CLEANING SERVICES bevindt zich op het adres: Rue du Relais 90,1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACTION CLEANING SERVICES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTION CLEANING SERVICES is Watervervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTION CLEANING SERVICES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTION CLEANING SERVICES, openstaande posities, locatie van ACTION CLEANING SERVICES op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTION CLEANING SERVICES is a company, that was registered 2003 in Brussel (Watermaal-Bosvoorde) region, Belgium. Full name of company is ACTION CLEANING SERVICES, company assigned to the tax number BE06940582275. The company ACTION CLEANING SERVICES is located at the address: Rue du Relais 90,1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACTION CLEANING SERVICES were not found.
The main activity of ACTION CLEANING SERVICES is Water Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTION CLEANING SERVICES is not available. You also can look at reviews of ACTION CLEANING SERVICES, open positions, location of ACTION CLEANING SERVICES on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTION CLEANING SERVICES, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTION CLEANING SERVICES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTION CLEANING SERVICES, Brussel (Watermaal-Bosvoorde): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTION CLEANING SERVICES, employees, financial statistics.