Advisers Associates - DFK Auditors

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Advisers Associates - DFK Auditors
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Advisers Associates - DFK Auditors

Contactgegevens Advisers Associates - DFK Auditors: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Advisers Associates - DFK Auditors: address, phone, fax, email, website, opening hours

Advisers Associates - DFK Auditors

Regio (region): Bruxelles 1030 - BE, België

Adres (address): Avenue des Cerisiers 15, België

Telefoon (phone): 02 743 13 20 02 743 13 20

Fax (fax): 02 743 13 09 02 743 13 09

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Advisers Associates - DFK Auditors: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Advisers Associates - DFK Auditors"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Advisers Associates - DFK Auditors"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Advisers Associates - DFK Auditors, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Advisers Associates - DFK Auditors. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Advisers Associates - DFK Auditors, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Advisers Associates - DFK Auditors. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Advisers Associates - DFK Auditors
Products information Advisers Associates - DFK Auditors

BTW identificatienummer (tax): BE03967132568
Ondernemingsnummer: 3083557128
Hoofdstad (capital): 979,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Advisers Associates - DFK Auditors zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Advisers Associates - DFK Auditors
(Get full report from official database of BE for Advisers Associates - DFK Auditors)

Aanvulling soorten activiteiten voor Advisers Associates - DFK Auditors
Addition kinds of activities for Advisers Associates - DFK Auditors

205399. Bevroren bakkerijproducten, behalve brood, nec | Frozen bakery products, except bread, nec
317202. Lederen hoesjes | Leather cases
735909. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services
28449906. Handdoeken, premoistened | Towelettes, premoistened
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones

Werken bij Advisers Associates - DFK Auditors: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Advisers Associates - DFK Auditors: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Advisers Associates - DFK Auditors. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Advisers Associates - DFK Auditors. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • bandenmonteurs (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Go4Jobs Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je monteert, balanceert en herstelt banden van wagens. - Je hebt een passie voor auto's. -  Je hebt een goede conditie gezien de aard van het werk. - Je bent technisch en handig,  bent graag constant bezig met het monteren en ziet werk liggen. - Je maakt wagens klaar voor levering of gebruik (schoonmaken binnen en buitenkant, vloeistofpeilen bijvullen,...) - Je werkt je werk proper af, draagt zorg voor je materiaal en laat je werkplek opgeruimd achter. - Je bent (klant)vriendelijk en je kan in team werken. - Je bent collegiaal, professioneel, eerlijk en betrouwbaar (op tijd de afspraken nakomen). -  Je hebt ervaring in het monteren van wagenbanden.

  • BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V) 2 PLOEGEN - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM FOOD ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    BEDIENER AUTOMATISCH PICKINGSYSTEEM (M/V)  2 PLOEGEN -  Roeselare Voor een groot voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een medewerker om de producten in te scannen. U bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van klantenorders met behulp van de automatische pickingmachine, u vult het automatisch lagensysteem aan en lost eventuele kleine storingen op, afgewerkte paletten verplaats je met een heftruck en indien nodig helpt u ook in de handmatige picking.

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Magazijnier student Katoen Natie (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE KATOEN NATIE

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke firma zijn we op zoek naar studenten die een aantal dagen of één dag in de week beschikbaar zijn. Afhankelijk van de afdeling waarin je zal worden ingeschakeld bestaat jouw taak uit algemeen magazijnswerk: orderpicking, opkuiswerk, laden en lossen.

  • Student(e) voor horeca - zondagnamiddag (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Studentenjob

    Een tearoom in het centrum van Deinze is op zoek naar een studente om mee te helpen elke zondagmiddag van 12u tot 17u. Je bestelt de klanten in de zaal of terras en je rekent af.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Dispatch officer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Na ontvangst van de bestellingen, plan je de zendingen op de meest efficiënte en rendabele manier. Je verdeelt de ritten onder de beschikbare chauffeurs in samenspraak met de transportfirma's. Je zorgt voor de nodige transportdocumenten. Je volgt de transporten nauw op, stuurt bij waar nodig. Je informeert de klanten, en werkt probleemoplossend. Je werkt nauw samen met het customer service team. Je werkt in twee werkroosters, 07.00-15.30 en 08.30-17.00, in samenspraak met jouw team. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Recruitment Consultant / Recruiter Brussel m/v (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Werfreserve

    Adecco koppelt niet alleen de juiste uitzendkracht aan de juiste onderneming, ook onze eigen kantoren behoren tot de meest aangename werkplekken van België. “Better work, better life” zijn dan ook geen holle woorden maar worden omgezet in de praktijk. En die aanpak loont: we hebben al meermaals de titel van Beste Werkgever in de wacht gesleept. Wil je je carrière naar een nieuw niveau brengen en heb je naast talent ook oog voor talent van anderen? Dan is onze vacature van Recruitment Consultant zeker iets voor jou! Jouw taken als Adecco Recruitment Consultant? Als Adecco HR Recruitment Consultant ben je het hart van onze dienst: hét aanspreekpunt voor onze kandidaten en onze klanten. Je staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de vraag van onze kandidaten en klanten uit de regio Brussel. Je werkt proactief en gaat op zoek naar de beste medewerkers vooral in de industrie en dit aan de hand van diverse rekruteringstools. Door jouw warme en professionele aanpak leer je zowel jouw kandidaten als klanten goed kennen en kan je optimaal hun noden detecteren. Je screent en test volgens onze basisprocedures. Je zorgt voor een feilloze werkplanning van de uitzendkrachten en je verzorgt de opvolging van hun contracten.

Zoek naar antwoorden van Advisers Associates - DFK Auditors in sociale netwerken
Look for responds of Advisers Associates - DFK Auditors in social networks

Lees alle opmerkingen voor Advisers Associates - DFK Auditors. Laat een reactie achter voor Advisers Associates - DFK Auditors. Advisers Associates - DFK Auditors bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Advisers Associates - DFK Auditors. Leave a respond for Advisers Associates - DFK Auditors. Advisers Associates - DFK Auditors on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Advisers Associates - DFK Auditors op de google maps. Adres en contacten Advisers Associates - DFK Auditors
Location of Advisers Associates - DFK Auditors on the google maps. Address and contacts of Advisers Associates - DFK Auditors

Andere gerelateerde bedrijven als come Advisers Associates - DFK Auditors Advisers Associates - DFK Auditors: Techno Plan SPRL | Ceramital NV | Horrix G & Zn BVBA | Abyz B.V.B.A. | Yves Godart

Other related companies as Advisers Associates - DFK Auditors: Techno Plan SPRL | Ceramital NV | Horrix G & Zn BVBA | Abyz B.V.B.A. | Yves Godart

Advisers Associates - DFK Auditors is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1030 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is Advisers Associates - DFK Auditors, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03967132568. Het bedrijf Advisers Associates - DFK Auditors bevindt zich op het adres: Avenue des Cerisiers 15. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 979,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Advisers Associates - DFK Auditors zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Advisers Associates - DFK Auditors is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Advisers Associates - DFK Auditors is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Advisers Associates - DFK Auditors, openstaande posities, locatie van Advisers Associates - DFK Auditors op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Advisers Associates - DFK Auditors is a company, that was registered 2006 in Bruxelles 1030 - BE region, Belgium. Full name of company is Advisers Associates - DFK Auditors, company assigned to the tax number BE03967132568. The company Advisers Associates - DFK Auditors is located at the address: Avenue des Cerisiers 15. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 979,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Advisers Associates - DFK Auditors were not found.
The main activity of Advisers Associates - DFK Auditors is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Advisers Associates - DFK Auditors is not available. You also can look at reviews of Advisers Associates - DFK Auditors, open positions, location of Advisers Associates - DFK Auditors on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Advisers Associates - DFK Auditors, Bruxelles 1030 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Advisers Associates - DFK Auditors, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Advisers Associates - DFK Auditors, Bruxelles 1030 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Advisers Associates - DFK Auditors, employees, financial statistics.