AVK vzw

Contactgegevens AVK vzw: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVK vzw: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVK vzw

Regio (region): Kortrijk, WVL 8500 - BE, België

Adres (address): Rekolettenstraat 23, België

Telefoon (phone): 32-51-316416 32-51-316416

Fax (fax): 32-51-316725 32-51-316725

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVK vzw: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVK vzw"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVK vzw"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVK vzw, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVK vzw. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVK vzw, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVK vzw. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVK vzw
Products information AVK vzw

BTW identificatienummer (tax): BE08365783691
Ondernemingsnummer: 2198883056
Hoofdstad (capital): 305,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 594,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AVK vzw zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVK vzw
(Get full report from official database of BE for AVK vzw)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVK vzw
Addition kinds of activities for AVK vzw

0913. schelpdier | Shellfish
072399. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
353105. Schrapers, graders, rollers en dergelijke apparatuur | Scrapers, graders, rollers, and similar equipment
35489902. Soldeerapparatuur, behalve hand soldeerbouten | Soldering equipment, except hand soldering irons
35850101. Airconditioning units, compleet: huishoudelijk of industrieel | Air conditioning units, complete: domestic or industrial
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency
50210303. matrassen | Mattresses
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire

Werken bij AVK vzw: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVK vzw: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVK vzw. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVK vzw. Looking for open vacancies in other companies

  • Slagershulp (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant waar men een hoge kwaliteit van de gerechten en een goede service nastreeft en waar de klant steeds centraal staat zijn wij op zoek naar een slagershulp. Jouw takenpakket bestaat uit: - niet uitbenen, maar wel het winkel-klaar maken van het vlees (gehaktbereidingen, barbecuegerechten,...) - bereidingen maken afhankelijk van het gewenst aantal werkuren vul je bovenstaande taken aan met: - het helpen in de keuken - bijspringen in de verkoop

  • Reachtruckchauffeur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Dendermonde zijn we op zoek naar een warmbloedige reachtruckchauffeur. Je wordt namelijk te werk gesteld in de diepvries. Geen nood, je reachtruck heeft een verwarmde cabine die je zelden hoeft te verlaten. Voornaamste taak is het nemen en wegzetten van palletten.

  • Plaatbewerker/afleveraar BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een plaatbewerker die tevens zal instaan voor het afleveren van materialen op de werf/bij de klant.  Als plaatbewerker sta je in voor;  knippen, slijpen, cnc-ponsen van materialen in staal, voorgelakt staal, rvs en aluminium (na uitleg / instructies) Buigen / plooien van dun plaatwerk (dak / gevelmateriaal) Verpakken van productenAls afleveraar sta je in voor; het zorgvuldig afleveren van materialen

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: DIENSTENONDERNEMING DILSEN-STOKKEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen aan huis in het kader van dienstencheques. Dit omvat o.a. schoonmaken (inclusief ramen), wassen, strijken, kleine naaiwerken en bereiden van maaltijden. Je voert deze taken uit in de regio Dilsen-Stokkem.

  • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Halfautomaatlasser ramen & deuren (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bedrijf gelegen in Kuurne zijn wij op zoek naar een halfautomaatlasser voor ramen en deuren.

  • PLC Programmeur (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ACE Ingenieurs- en Adviesbureau

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet op diverse machinebouw projecten. Je hoofdtaak is PLC programmatie machinebouw en je helpt mee met andere automatisatie projecten. Je bent betrokken vanaf de engineering, opstartfase tot en met de inbedrijfname bij de klant. Daarnaast sta je in voor het technisch documenteren van je project. Voor grote projecten werk je in teamverband, voor kleine projecten werk je voornamelijk zelfstandig. Je rapporteert aan de projectleider..

  • Logopedist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van de praktijk zijn we op zoek naar een logopediste op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: zo snel mogelijk Behandelingen worden zowel in de praktijk als op nabijgelegen scholen gegeven. Je beschikt over een eigen lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - Neurogene stoornissen Jouw profiel: Diploma: prof. Bachelor of master logopedie/audiologie Talenkennis : Nederlands (zeer goed) Dient in het bezit te zijn van rijbewijs type B Geen ervaring vereist Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

Zoek naar antwoorden van AVK vzw in sociale netwerken
Look for responds of AVK vzw in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVK vzw. Laat een reactie achter voor AVK vzw. AVK vzw bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVK vzw. Leave a respond for AVK vzw. AVK vzw on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVK vzw op de google maps. Adres en contacten AVK vzw
Location of AVK vzw on the google maps. Address and contacts of AVK vzw

Andere gerelateerde bedrijven als come AVK vzw AVK vzw: Demol BVBA | SHUFFLE | Zakenkantoor Vingerhoets BVBA | Demaret SPRL | all thermic solutions S.A

Other related companies as AVK vzw: Demol BVBA | SHUFFLE | Zakenkantoor Vingerhoets BVBA | Demaret SPRL | all thermic solutions S.A

AVK vzw is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Kortrijk, WVL 8500 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AVK vzw, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08365783691. Het bedrijf AVK vzw bevindt zich op het adres: Rekolettenstraat 23. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 305,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 594,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AVK vzw zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVK vzw is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVK vzw is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVK vzw, openstaande posities, locatie van AVK vzw op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AVK vzw is a company, that was registered 2016 in Kortrijk, WVL 8500 - BE region, Belgium. Full name of company is AVK vzw, company assigned to the tax number BE08365783691. The company AVK vzw is located at the address: Rekolettenstraat 23. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 305,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 594,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AVK vzw were not found.
The main activity of AVK vzw is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AVK vzw is not available. You also can look at reviews of AVK vzw, open positions, location of AVK vzw on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVK vzw, Kortrijk, WVL 8500 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVK vzw, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVK vzw, Kortrijk, WVL 8500 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVK vzw, employees, financial statistics.