Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Contactgegevens Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Regio (region): Lint, België

Adres (address): Koning Albertstraat 31,2547, België

Telefoon (phone): 03 460 19 20 03 460 19 20

Fax (fax): 03 460 19 21 03 460 19 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Zakenkantoor Vingerhoets BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Zakenkantoor Vingerhoets BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Products information Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08374298095
Ondernemingsnummer: 2285400390
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
(Get full report from official database of BE for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Addition kinds of activities for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

364800. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
572202. Elektrische huishoudelijke apparaten | Electric household appliances
737400. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
32720504. Zilveren, beton | Sills, concrete
34330200. Kamer- en wandverwarmers, inclusief radiatoren | Room and wall heaters, including radiators
35890301. Afvalwaterzuivering apparatuur | Sewage treatment equipment
39310203. Fretted instrumenten en onderdelen | Fretted instruments and parts
50650000. Elektronische onderdelen en uitrusting, nec | Electronic parts and equipment, nec

Werken bij Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • 2de Monteur (357/18050) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco Kapellen zoekt een 2de monteur (m/v) voor onze klant die een toonaangevend bedrijf is binnen de kunststofsector in België en Nederland, gelegen in Essen, met de focus op kunststofsleidingssystemen (GVK, Thermoplast, en GRE; productie, prefab en montage). De functie van een tweede monteur (m/v) ziet er als volgt uit: Doel : De 2de Monteur werkt samen in een team, monteert en repareert kunststofleidingsystemen en repareert volgens instructies kunststof tanks en apparaten op locatie bij klanten Plaats in de organisatie : De 2de Monteur maakt deel uit van de montageafdeling en werkt onder leiding van de 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider. Contacten : De 2de Monteur onderhoud vooral contacten met collega's, monteurs van subcontractors en medewerkers van de klant. Je taken en verantwoordelijkheden als 2de monteur (m/v): Monteert binnen een team, min. onder toezicht van 1ste Monteur, kunststof leidingsystemen uit aangeleverde componenten of spools enerzijds, en voert anderzijds reparaties uit aan kunststof tanks en apparaten Voert (de-)montage werkzaamheden correct en veilig uit aan de hand van mondelinge instructies (door 1ste Monteur, de Meewerkende Voorman of Montageleider), montagetekeningen (vb. isometrische tekeningen), besteklijsten etc. Verricht kunststof laswerken en lamineer activiteiten Toezicht op de veiligheid van de eigen werkplek alsook andermans werkplek en collega's, andere contractoren of klanten aanspreken op onveilig werken Het naleven van de door de klant specifiek gestelde regels Tijdig gereed melden van de werkzaamheden aan zijn directe chef Signaleren van tekortkomingen en afwijkingen en deze in overleg met zijn directe chef correct afhandelen, alsook het aangeven van fouten op tekeningen. Zorgdragen voor de ter beschikking gestelde gereedschappen Medeverantwoordelijkheid dragen voor het eindresultaat van het werk Thermopol op een correcte en positieve manier vertegenwoordigen

  • Installateur fonteinen (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fonteinen zijn we op zoek naar een installateur. Je bouwt installaties van fonteinen. Je voert de opdrachten uit die je ontvangt van dewerfleider en beoogt dit net en degelijk uit te voeren. Je bent gedreven en hebt als doel om mooie installaties op te bouwen. Jouw takenpakket bestaat uit: het leggen van leindingen, aansluiten en installeren van pompen, het trekken van kabels en de nodige aansluitingen doen, het voorbereiden van het terrein en het verzorgen van de grondwerken in een eerste fase van het bouwen van een fontein. Je denkt mee bij de bouw van een fontein en ontwikkelt een goede manier van werken en handelen.

  • Chauffeur CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start 's morgens tussen 7u en 8u en zal ongeveer vier leveringen per dag doen. Daardoor eindigt je werkdag ten laatste om 17u, maar dit kan natuurlijk ook vroeger zijn. Naast het afleveren van de afgewerkte producten, sta je in voor het laden en lossen van de vrachtwagens door middel van een rolbrug. Een eerste ervaring met een rolbrug is een pluspunt, maar zeker geen must, je wordt namelijk opgeleid ter plaatse. Bedrijfsprofiel: Voor een metaalbedrijf in de regio Ninove, zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met een CE-rijbewijs.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • dakwerker platte daken (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als dakwerker: doe je dakafdichtingen werk je met EPDM werk je met roofing doe je herstellingen van daken bij bedrijven ga je alleen op baan met bedrijfswagen

  • huishoudhulp die een luisterend oor aanbiedt (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ZORGBEDRIJF LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in de eerste plaats in voor het onderhoud van de woning van de cliënt: strijken, poetsen (koken en boodschappen behoort tot het takenpakket van de verzorgende) Je verplaatst je dagelijks naar de woningen van je cliënten Je wordt hun vertrouwensfiguur en biedt een luisterend oor Naast de poetstaken ben je dus ook bekommerd om het welzijn van onze cliënten Je signaleert problemen aan je leidinggevende Je cliënten zijn: ouderen, personen met fysieke of mentale klachten (bv. depressie, alcoholverslaving, palliatieven, personen met een handicap)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp regio Lichtaart (LICHTAART)

    Regio: LICHTAART

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    Als Benelux-modegroep bouwen wij aan de merken Fred&Ginger, CKS, Claudia Sträter, Brantano, Miss Etam, Expresso, Ginger, Promiss, Steps en Baker Bridge. De FNG-familie bestaat uit meer dan 3000 medewerkers: van styling tot verkoop, van logistiek over marketing… iedereen is creatief op zijn of haar manier. Mensen met passie en een hart voor mode zitten bij ons op de juiste plaats. We zijn op zoek naar een enthousiaste Student(e) Verkoopster CKS Nieuwpoort Jobomschrijving: Je staat in voor het onthaal, begeleiding en verkoop aan de klanten op een commerciële manier. Een aantrekkelijke winkelpresentatie en etalage kent voor jou geen geheimen meer. Orde en netheid in de winkel daar sta je voor.

  • CREO Designer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: MIDES

    Type: Vaste Job

    Je staat als desinger in voor het kwalitatief ontwerpen en uittekenen van technische oplossingen. Je staat in voor de opmaak van de nodige aankoopbehoeften voor de uitvoering van het ontwerp. Je werkt de volledige tekeningen uit, rekening houdende met de technische mogelijkheden in productie, kwaliteit, budget. Je staat garant voor de uitwerking van een goed design en lay-out, beschrijvingen van bewerkingen en nabehandeling. Je staat in voor de opmaak van de nodige uitvoerings- en projectdocumenten zoals 3D modellen en tekeningen, technische beschrijvingen, stuklijsten, bewerkingslijsten en sturingsprogramma's. Je staat in voor het opmaken van transporttekeningen, montageplannen en je draagt bij in de opmaak van het technische klantendossier. Je werkt nauw samen met je collega's van aankoop, kwaliteit en productie en rapporteert aan de Engineering Manager.

  • Monteurs van luchtkanalen (IBO mogelijk!) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Airtech Ventilatie

    Type: Vaste Job

    Airtech ventilatie is een bedrijf opgericht in 1999. Door constant te groeien hebben we altijd onze grenzen kunnen verleggen. Ons bedrijf staat in voor het plaatsen van airco-systemen, brandwerende omkasting, isolatie en het plaatsen van eenvoudige ventilatiekanalen tot complexe ventilatiesystemen en dit zowel in private woningen als in bedrijven, showrooms, ziekenhuizen, industriële gebouwen, enzovoort. Zie ook onze website : http://airtech.be/ Functie Voor diverse werven in Vlaanderen, zijn wij op zoek naar 6 gemotiveerde medewerkers. Je zal helpen bij het monteren van luchtkanalen en het isoleren van leidingen. Ook het lezen van plannen en het plaatsen van luchtgroepen hoort tot je takenpakket. Indien je geen ervaring hebt, leiden wij jou op tot een volwaardige monteur van luchtkanalen via een IBO!

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Laat een reactie achter voor Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Zakenkantoor Vingerhoets BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Leave a respond for Zakenkantoor Vingerhoets BVBA. Zakenkantoor Vingerhoets BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Zakenkantoor Vingerhoets BVBA op de google maps. Adres en contacten Zakenkantoor Vingerhoets BVBA
Location of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA on the google maps. Address and contacts of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Zakenkantoor Vingerhoets BVBA Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: Stevie Gevelrenovatie | Haromed | IOS | Laboratoires Belges Pharmacobel S.A. | De Tesor

Other related companies as Zakenkantoor Vingerhoets BVBA: Stevie Gevelrenovatie | Haromed | IOS | Laboratoires Belges Pharmacobel S.A. | De Tesor

Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Lint, België. De volledige naam van het bedrijf is Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08374298095. Het bedrijf Zakenkantoor Vingerhoets BVBA bevindt zich op het adres: Koning Albertstraat 31,2547. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, openstaande posities, locatie van Zakenkantoor Vingerhoets BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is a company, that was registered 2003 in Lint region, Belgium. Full name of company is Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, company assigned to the tax number BE08374298095. The company Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is located at the address: Koning Albertstraat 31,2547. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Zakenkantoor Vingerhoets BVBA were not found.
The main activity of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA is not available. You also can look at reviews of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, open positions, location of Zakenkantoor Vingerhoets BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, Lint: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, Lint: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Zakenkantoor Vingerhoets BVBA, employees, financial statistics.