ATV

Contactgegevens ATV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATV

Regio (region): Roeselare, VL 8800 - BE, België

Adres (address): Industrieweg 70, België

Telefoon (phone): +32 (61) 689-34-78 +32 (61) 689-34-78

Fax (fax): 32 51 24 50 23 32 51 24 50 23

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATV
Products information ATV

BTW identificatienummer (tax): BE06894165039
Ondernemingsnummer: 6987274169
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ATV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATV
(Get full report from official database of BE for ATV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATV
Addition kinds of activities for ATV

371400. Motoronderdelen en accessoires | Motor vehicle parts and accessories
12410104. Test saai, bitumineuze of bruinkoolwinning | Test boring, bituminous or lignite mining
50319909. Multiplex | Plywood
72990904. Garderobe service, behalve theatrale | Wardrobe service, except theatrical
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools

Werken bij ATV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Management Consultant regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is dringend op zoek naar 4 Contract Management Consultants (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in premium wagens in de regio van Brussel. Onze klant is een welvarend bedrijf actief in de automotive sector gelegen in het Brusselse en geniet een zeer goede reputatie. Als Contract Management Consultant heb je de volgende verantwoordelijkheden: Je beheert financiële en administratieve contractwijzigingen; Je sluit contracten af met bepaalde klanten; Je zorgt voor het beheer van administratieve documenten (kentekenbewijs, schrappingsbewijs, nummerplaat etc.); Ook het opvolgen van pre-retention van contracten behoort tot jouw takenpakket. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Medewerker Aankoopdienst (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant zijn we op zoek naar een medewerker voor de aankoopdienst. * Ben je een aankoper in hart en nieren? * Zit onderhandelen in jouw bloed? * Naast nauwkeurig ben je ook iemand die zelf initiatieve neemt. Dan ben jij die persoon die we zoeken! Wat word er van je verwacht? Je start je dag met het opvolgen van je mailbox (in combinatie met een koffietje). Vervolgens voer je de inkooporders in het het systeem en bezorg je de bestellingen aan de leveranciers. Vlak voor de middag help je jouw collega bij de werkzaamheden. Na de middag volg je de bestellingen op die nog niet geleverd zijn en contacteer je de leveranciers voor vragen en opmerkingen. Je dag sluit je af met het opvolgen van de administratie. Tussendoor hou je de collega's op de hoogte van de leveringsdata.

  • Huishoudhulp dienstencheques Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Ravels (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 32u per week.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kampenhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BUKEN)

    Regio: BUKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz . En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Studentenjob: Verpleegkundige (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Studeer je af als verpleegkundige/vroedkundige maar weet je nog niet welke richting je uit wil? Of ga je nog verder studeren? Kom dan als jobstudent werken via Randstad Medical bij het UZ Gent als verpleegkundige. Het UZ Gent biedt elk jaar een waaier aan jobs aan voor verpleegkundigen zodat zij uitgebreid kennis kunnen maken met het ziekenhuis en hun verschillende afdelingen. Ook tijdens het schooljaar kan je op je vrije dagen of in het weekend ingezet worden op verschillende diensten. Je kan zowel tijdens de week als in het weekend ingezet worden tijdens vroeg- of laatdiensten. Je wordt verloond naar de barema's van UZ Gent en zal hetzelfde loon ontvangen als een startend verpleegkundige

  • Jobstudent medewerker fotoshoot (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: LA GARDE-ROBE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het maken van fotoshoots van de nieuwe collecties kledij. Deze foto's worden vervolgens op onze website geplaatst. Daarnaast help je sporadisch ook mee in de winkel bij de verkoop en het bedienen van de klanten.

  • Stagiair(e) Azure AD migratie met implementatie security voor Azure AD (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten een always-on infrastructuur waarbij men denkt aan een migratie naar Azure AD. Onderzoeksvraag: Hoe kan je op de meest efficiënte manier een bestaande IT omgeving migreren naar Azure AD met aandacht voor security en de implementatie ervan? Doel: Het opzetten van een migratie pad voor onze testomgeving en de uitvoering van de huidige AD omgeving naar Azure AD. Tevens de implementatie van bijkomende security zoals conditional access, MFA, etc. alsook de implementatie van group policies met betrekking op security en updates. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Procesoperator (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Nyrstar Belgium

    Type: Vaste Job

    Als operator sta je in voor de bediening en de opvolging van de installaties in je afdeling.  Je volgt mee parameters op, stuurt bij waar nodig.   Je ziet er mee op toe dat alles veilig kan verlopen. Verder zorg je ook mee voor de orde en netheid op je afdeling.

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • Inkoper vastgoed met eigen BIV-nummer (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMMO LEYSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jouw opdracht Inkopen Continue prospectie van de markt via eigen kanalen. Een getekende opdracht aan het kantoor bezorgen. (opvragen van documenten, contacten hieromtrent met de verkopers, de fotoshoot, het lanceren van de panden via software, het plaatsen van het bord, e.a. zijn voor rekening van het kantoor) Verkopen De plaatsbezoeken verzorgen (eigen beheer agenda). Vragen van de kandidaat-kopers beantwoorden omtrent het vastgoed, en indien nodig zich bevragen bij eigenaars, gemeente, notariskantoor, kadaster, … Onderhandelingen voeren tussen partijen. Een bod op papier formuleren waarin de verkopers zich kunnen vinden (het opstellen van de compromis en het tekenen ervan zal verzorgd worden door het kantoor zelf).

  • Lasser (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: ETALUTIL

    Type: Werfreserve

    Je kan zelfstandig werken; Je leest en interpreteert plannen.Je verwerkt staal, inox en aluminium (zagen, draaien, frezen, boren, slijpen, ontbramen, lassen, ..) (trappen, leuningen, balustrades, displays, reclame panelen ...) Je werkt nauwkeurig en precies, hebt oog voor detail en kwalitieit.

Zoek naar antwoorden van ATV in sociale netwerken
Look for responds of ATV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATV. Laat een reactie achter voor ATV. ATV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATV. Leave a respond for ATV. ATV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATV op de google maps. Adres en contacten ATV
Location of ATV on the google maps. Address and contacts of ATV

Andere gerelateerde bedrijven als come ATV ATV: Mario | Dries W | Dispensaire Fondation Prince Laurent | EDITECO SA | Mission Locale de Saint-Josse

Other related companies as ATV: Mario | Dries W | Dispensaire Fondation Prince Laurent | EDITECO SA | Mission Locale de Saint-Josse

ATV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Roeselare, VL 8800 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ATV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06894165039. Het bedrijf ATV bevindt zich op het adres: Industrieweg 70. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 658,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ATV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATV, openstaande posities, locatie van ATV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATV is a company, that was registered 2010 in Roeselare, VL 8800 - BE region, Belgium. Full name of company is ATV, company assigned to the tax number BE06894165039. The company ATV is located at the address: Industrieweg 70. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 658,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ATV were not found.
The main activity of ATV is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ATV is not available. You also can look at reviews of ATV, open positions, location of ATV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATV, Roeselare, VL 8800 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATV, Roeselare, VL 8800 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATV, employees, financial statistics.