Dispensaire Fondation Prince Laurent

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • Dispensaire Fondation Prince Laurent
Private companiesUnited States Postal Service • Dispensaire Fondation Prince Laurent

Contactgegevens Dispensaire Fondation Prince Laurent: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dispensaire Fondation Prince Laurent: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dispensaire Fondation Prince Laurent

Regio (region): Brussel, België

Adres (address): Vossenplein 72-73,1000, België

Telefoon (phone): 02 511 66 46 02 511 66 46

Fax (fax): +32 (82) 536-86-34 +32 (82) 536-86-34

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dispensaire Fondation Prince Laurent: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dispensaire Fondation Prince Laurent"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dispensaire Fondation Prince Laurent"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dispensaire Fondation Prince Laurent, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dispensaire Fondation Prince Laurent. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dispensaire Fondation Prince Laurent, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dispensaire Fondation Prince Laurent. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dispensaire Fondation Prince Laurent
Products information Dispensaire Fondation Prince Laurent

BTW identificatienummer (tax): BE01266967773
Ondernemingsnummer: 8452850341
Hoofdstad (capital): 764,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 204,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Dispensaire Fondation Prince Laurent zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dispensaire Fondation Prince Laurent
(Get full report from official database of BE for Dispensaire Fondation Prince Laurent)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dispensaire Fondation Prince Laurent
Addition kinds of activities for Dispensaire Fondation Prince Laurent

35620000. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
38229902. Controles, combinatielimiet en ventilator | Controls, combination limit and fan
73389901. Bewerkingsdienst | Editing service
78190404. Kledingkast voor filmfilmproductie | Wardrobe rental for motion picture film production
80219901. Tandverzekeringsplan | Dental insurance plan

Werken bij Dispensaire Fondation Prince Laurent: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dispensaire Fondation Prince Laurent: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dispensaire Fondation Prince Laurent. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dispensaire Fondation Prince Laurent. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • Hotelreceptionist (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als hotelreceptionist sta je in voor de volgende taken: Check-in en check-out van de klanten. Uitleg geven over het hotel en de bezienswaardigheden. Algemene administratie boekingen opvolgen facturatie... Telefonie en mailverkeer behandelen.

  • Monteur (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Overpelt zijn we op zoek naar een monteur. Je zal instaan voor het monteren van: industriebouw trappen & leuningen metaalconstructies luifels noodtrappen specials

  • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Productie operator in 2 ploegen (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de productie van tubes gewikkeld op spoelen, alsook het stapelen van de spoelen op pallets. Dit in combinatie met aanmaak van grondstoffen.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) DENDERMONDE (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van Dispensaire Fondation Prince Laurent in sociale netwerken
Look for responds of Dispensaire Fondation Prince Laurent in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dispensaire Fondation Prince Laurent. Laat een reactie achter voor Dispensaire Fondation Prince Laurent. Dispensaire Fondation Prince Laurent bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dispensaire Fondation Prince Laurent. Leave a respond for Dispensaire Fondation Prince Laurent. Dispensaire Fondation Prince Laurent on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dispensaire Fondation Prince Laurent op de google maps. Adres en contacten Dispensaire Fondation Prince Laurent
Location of Dispensaire Fondation Prince Laurent on the google maps. Address and contacts of Dispensaire Fondation Prince Laurent

Andere gerelateerde bedrijven als come Dispensaire Fondation Prince Laurent Dispensaire Fondation Prince Laurent: Westhoekveen NV | Safran.be SPRL | Kenis Industriebouw BVBA | F.A.I.S. NV | ALGEMENE RENOVATIEWERKEN RENOPLAN NV

Other related companies as Dispensaire Fondation Prince Laurent: Westhoekveen NV | Safran.be SPRL | Kenis Industriebouw BVBA | F.A.I.S. NV | ALGEMENE RENOVATIEWERKEN RENOPLAN NV

Dispensaire Fondation Prince Laurent is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Brussel, België. De volledige naam van het bedrijf is Dispensaire Fondation Prince Laurent, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01266967773. Het bedrijf Dispensaire Fondation Prince Laurent bevindt zich op het adres: Vossenplein 72-73,1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 764,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 204,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Dispensaire Fondation Prince Laurent zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dispensaire Fondation Prince Laurent is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dispensaire Fondation Prince Laurent is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dispensaire Fondation Prince Laurent, openstaande posities, locatie van Dispensaire Fondation Prince Laurent op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Dispensaire Fondation Prince Laurent is a company, that was registered 2010 in Brussel region, Belgium. Full name of company is Dispensaire Fondation Prince Laurent, company assigned to the tax number BE01266967773. The company Dispensaire Fondation Prince Laurent is located at the address: Vossenplein 72-73,1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 764,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 204,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Dispensaire Fondation Prince Laurent were not found.
The main activity of Dispensaire Fondation Prince Laurent is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dispensaire Fondation Prince Laurent is not available. You also can look at reviews of Dispensaire Fondation Prince Laurent, open positions, location of Dispensaire Fondation Prince Laurent on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dispensaire Fondation Prince Laurent, Brussel: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dispensaire Fondation Prince Laurent, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dispensaire Fondation Prince Laurent, Brussel: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dispensaire Fondation Prince Laurent, employees, financial statistics.