ASMAE

Contactgegevens ASMAE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASMAE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASMAE

Regio (region): Brussels Brussels 1200 - BE, België

Adres (address): Av. Woluwe St-Lambert 14, België

Telefoon (phone): +32 2 742.03.06 +32 2 742.03.06

Fax (fax): +32 (65) 838-14-49 +32 (65) 838-14-49

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASMAE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASMAE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASMAE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASMAE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASMAE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASMAE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASMAE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASMAE
Products information ASMAE

BTW identificatienummer (tax): BE01301574707
Ondernemingsnummer: 5901275634
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1988
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ASMAE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASMAE
(Get full report from official database of BE for ASMAE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASMAE
Addition kinds of activities for ASMAE

2891. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
13819904. Olie- en gasbronnen opnieuw verwerken | Reworking oil and gas wells
25419903. Telefooncabines, hout | Telephone booths, wood
34989907. Tube fabricage (contract buigen en vormen) | Tube fabricating (contract bending and shaping)
35560211. Aardappelschilfers, elektrisch | Potato peelers, electric
50130114. Verwarmers, motorvoertuig | Heaters, motor vehicle
61119901. Commodity credit corporation | Commodity credit corporation
97119906. Nationale Garde | National guard

Werken bij ASMAE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASMAE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASMAE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASMAE. Looking for open vacancies in other companies

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

  • JOBSTUDENT COMMUNICATIE SPECIALIST (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een dynamisch communicatiebureau actief in online en offline communicatie. Ter ondersteuning is Forum Jobs voor deze klant op zoek naar een enthousiaste student communicatie/marketing/journalistiek. je krijgt diverse taken toegewezen zoals: - schrijven van wervelende teksten - actief meedenken en uitwerken van communicatiecampagnes - Op locatie begeleiden van een photobooth voor klantenevents... Werkdagen en werkuren zijn in overleg met de zaakvoerder, met de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Meertalig Technisch Commercieel Medewerker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een Meertalig Technisch Commercieel Medewerker. -Assistent van de export manager / key account manager -Rechtstreeks contactpersoon voor de 2 Franstalige verkopers -Orderverwerking en facturatie van de bestellingen van de vestigingen (NL en IT) -Technische vertalingn -Volledige administratieve verwerking van order tot factuur -Telefonisch contact met de klanten -Voorbereiden van contracten, boeken van vluchten en hotels, documentair krediet,...

  • Plant Manager Food (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Poco Loco

    Type: Vaste Job

    Snack Food Poco Loco, gelegen te Roeselare, is lid van de Finse Paulig Group, dat 2000 werknemers telt en een omzet realiseert van 900 miljoen €. Als “private label” fabrikant is Poco Loco zelf verdeler van Tex Mex-voeding en snacks. Onze ruime variëteit aan tortillachips, wraps, dinnerkits, kruiden & dipsauzen, is wereldwijd in ruim 80 landen verkrijgbaar. De productiesite in Roeselare telt na 23 jaar ruim 600 werknemers en heeft een omzet van 260 miljoen €. Ons bedrijf kenmerkt zich door een duurzame groei, dankzij een hoge mate aan flexibiliteit, dynamiek en innovatie. In het kader van die groei en door een interne promotie zijn wij op zoek naar een Plant Manager. Als Plant Manager sta je in voor het beheer, organisatie en planning van alle productieactiviteiten van 2 grote productievestigingen van Poco Loco. In functie daarvan bepaal, implementeer en garandeer je de realisatie van de operationele doelstellingen. Je rapporteert aan de Operations Director. Jouw verantwoordelijkheden: Je bent in de eerste plaats een uitstekend People manager: Coaching, motivatie en sturing van het team (170 FTE) is jouw ding. Je bent, samen met de coördinatoren en lijnverantwoordelijken, verantwoordelijk voor het inzetten van het juiste talent op de juiste plaats. Je zorgt voor regelmatig en gestructureerd overleg, vermijden en oplossen van eventuele conflicten, en het realiseren van de gezamenlijke objectieven. Je bent verantwoordelijk voor een goed werkend systeem van kostenbeheersing op gebied van productie en productiviteit. Je stuurt dit geheel door concrete KPI’s en rapporteert daarover aan het management. In samenwerking met de interne onderhoudsafdeling organiseer je een efficiënt onderhoud van de installaties, je vermijdt uitval en garandeert de continuïteit van de processen. Je sensibiliseert de medewerkers naar een grotere betrokkenheid rond veiligheid, netheid en kwaliteit van het arbeidsproces en de werkomgeving. Je meet, volgt en meldt de milieurelevante en preventie-informatie, en draagt bij tot een werkomgeving die conform is met de wettelijke milieu en veiligheidsbepalingen. Je overlegt met en bevordert het contact met de sociale partners. Je volgt nieuwe evoluties en ontwikkelingen op vlak van Productie op de voet en brengt deze kennis ook over op het team.

  • Freelance jobcoach (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: K-onsult

    Type: Zelfstandige activiteit

    K-onsult werd in 2007 opgericht door Karine van Oosterbos en maakt op 4 manieren een brug tussen stress-en burn-out preventie en de arbeidsmarkt. Om het team te versterken zoeken we vanaf 1 januari een jobcoach te Itegem, om te werken vanuit Groepspraktijk Tilia. Je begeleidt zelfstandig loopbaanvragen en draagt je steentje bij naar bekendmaking van zowel de praktijk als K-onsult toe. Je engageert je voor intervisiemomenten bij K-onsult om de drie maanden en maandelijks in de praktijk.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Oost-Vlaanderen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Mainframe/ Cobol Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IT-Planet

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden 1. Systeemontwikkeling Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. 2. Technisch ontwerp De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen. 3. Acceptatietesten Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). 4. Implementatie Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie, ...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten.

  • Backend Developer (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben jij een echte Backend Web Developer? Zo eentje die met veel tools overweg kan, altijd mee is ?n graag meewerkt aan straffe projecten? Dan hebben we goed nieuws: Multimedium is op zoek naar jou! Lees even wat we daarmee bedoelen, of liever nog: solliciteer meteen. ?Nee, bedankt?? Wacht even! Misschien ken je w?l iemand anders die geschikt is voor deze job? Deel dan zeker deze vacature met hem of haar. Wie jij bent: Als rasechte Web Developer spreek je PHP (Laravel), SQL, HTML5, CSS3 (LESS) en Javascript. Natuurlijk praat je ook vlotjes in objecten! Backend mag dan wel in je titel staan: je staat op de eerste rij om te werken met tools als PhpStorm, Composer en SourceTree (GIT). Je vindt makkelijk je weg in de wereld van servers, DNS Settings en meer. ?Onmogelijk? staat niet in je woordenboek. Jij denkt altijd in oplossingen! Zo duik je in andermans broncodes voor de nodige analyses en aanpassingen. Digital drives you! Vertaling: je bent bezeten door het web. Altijd hongerig naar nieuwigheden, blijf je met volle goesting experimenteren. De beste oplossing staat altijd voorop. Liefst volg je daarvoor best practices, maar je bent ook pragmatisch ingesteld wanneer dat moet. Je zet graag de puntjes op de i. Om sterke resultaten af te leveren, neem je vaak zelf het initiatief. Je werkt enthousiast samen met de verschillende collega?s bij Multimedium. Met evenveel plezier pak je de dingen ook zelfstandig aan. Je staat open voor kritische feedback, communiceert verzorgd en hebt een gezond inlevingsvermogen. Stress? No stress! Uitdagende projecten en strakke deadlines zijn helemaal jouw ding! Wat wij je bieden: We verwelkomen je in een creatief team van leuke collega's. Al zeggen we het zelf ;-) Je werkt mee aan het succes van boeiende digitale projecten. Jouw input is welkom! Je gaat aan de slag met de nieuwste tools in een hightech omgeving. Werk en priv? blijven mooi in balans, dankzij onze flexibele werktijden. Een competitief en aantrekkelijk loonpakket maakt het plaatje 100% compleet. Iets voor jou? Laat ons iets weten! Mail snel je cv en portfolio via de rode solliciteerknop!

  • Kelner flexi , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Flexijob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ASMAE in sociale netwerken
Look for responds of ASMAE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASMAE. Laat een reactie achter voor ASMAE. ASMAE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASMAE. Leave a respond for ASMAE. ASMAE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASMAE op de google maps. Adres en contacten ASMAE
Location of ASMAE on the google maps. Address and contacts of ASMAE

Andere gerelateerde bedrijven als come ASMAE ASMAE: Melar NV | REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN | R D L Engineering NV | Institut National des Invalides de Guerres, Anciens Combattants et Victimes de Guerres | CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

Other related companies as ASMAE: Melar NV | REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN | R D L Engineering NV | Institut National des Invalides de Guerres, Anciens Combattants et Victimes de Guerres | CENTRE DE PREVENTION DENTAIRE SPRL

ASMAE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Brussels Brussels 1200 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ASMAE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01301574707. Het bedrijf ASMAE bevindt zich op het adres: Av. Woluwe St-Lambert 14. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ASMAE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ASMAE is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASMAE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASMAE, openstaande posities, locatie van ASMAE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ASMAE is a company, that was registered 1988 in Brussels Brussels 1200 - BE region, Belgium. Full name of company is ASMAE, company assigned to the tax number BE01301574707. The company ASMAE is located at the address: Av. Woluwe St-Lambert 14. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ASMAE were not found.
The main activity of ASMAE is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASMAE is not available. You also can look at reviews of ASMAE, open positions, location of ASMAE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASMAE, Brussels Brussels 1200 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASMAE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASMAE, Brussels Brussels 1200 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASMAE, employees, financial statistics.