REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN
Private companiesFood and Kindred Products • REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN

Contactgegevens REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: address, phone, fax, email, website, opening hours

REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN

Regio (region): Sint-Truiden, België

Adres (address): Schurhovenveld 3808,3800, België

Telefoon (phone): 011 69 74 00 011 69 74 00

Fax (fax): 011 69 76 60 011 69 76 60

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN
Products information REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN

BTW identificatienummer (tax): BE03600463867
Ondernemingsnummer: 2260955810
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 230,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN
(Get full report from official database of BE for REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN)

Aanvulling soorten activiteiten voor REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN
Addition kinds of activities for REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN

5921. Drankwinkels | Liquor stores
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
73710300. Ontwikkeling van computer software en applicaties | Computer software development and applications
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services
79991122. Zwemmen instructie | Swimming instruction

Werken bij REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. Looking for open vacancies in other companies

  • ADPO ZOEKT: TECHNIEKER | OPTIE VAST | KALLO (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ADPO, gelegen in de Waaslandhaven, gaan wij op zoek naar een onderhoudsmecanicien . ADPO is een onderneming die actief is in de logistieke sector. Hun hoofdtaak is de opslag en overslag van chemische goederen. Als technieker ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen aan het volledige machinepark en elektrische installaties. Je zal voornamelijk werken aan: pompinstallaties, compressoren, laadarmen, stoomketels, laag- en hoogspanningsinstallaties. Naast herstellingen zal je ook preventieve controles en algemene onderhoudswerken uitvoeren. Administratieve taken zullen ook tot je takenpakket behoren.

  • Allround ruwbouwarbeider - Brecht/Hoogstraten (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een stabiele onderneming , actief in de industriebouw. Voor hun Allround-ploeg uit Brecht zijn ze op zoek naar versterking. Een greep uit je takenpakket : uitvoeren van funderingswerken: uitvoeren van traditionele bekisting alsook systeembekisting, plaatsen wapening, betonneren meehelpen bij montagewerken : monteren van constructie in staal/beton, prefabwanden als betonpanelen, cellenbetonplaten, sandwichpanelen. meehelpen bij het monteren van dak-en wandplaten en de afwerking hiervan. uitvoeren van metselwerken: betonblokken of snelbouw en het plaatsen van PVC rioleringen. uitvoeren van diverse aanpassingswerken enige ervaring met hoogwerker/verreiker/graafkraan is een pluspunt

  • Huishoudhulp (M/V) regio Gistel en Oudenburg (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meldert – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • Service Technician - foreign experience - Just graduated (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Voor een grote klant, wereldwijd actief binnen de plaatbewerking, zijn wij op zoek naar een ambitieuze service technieker. Heb jij passie voor montage? Ben je bereid voor regelmatig buitenlandse verplaatsingen te doen onder andere naar Australië? En ben je probleemoplossend? Dan is deze opportuniteit zeker iets voor jou. Taken Service verlenen bij de klant achter installatie van de machines Opleidingen geven Complexe en technische problemen oplossen

  • KRAANMAN (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: DEGRO

    Type: Vaste Job

    U voert allerhande kraanwerken uit. Occasioneel moet u wat helpen met handwerk.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Assistent monteur liften (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als assistent monteur mechanische montage help je de monteur bij de installatie van nieuwe liften. Je bent een belangrijke schakel in de montage van liften, samen met de monteur zorg je ervoor dat de liften tijdig en kwalitatief geïnstalleerd worden. Na voldoende kennis van je job en ervaring zal je op termijn kunnen doorgroeien als monteur voor de montage van liften.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

Zoek naar antwoorden van REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN in sociale netwerken
Look for responds of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN in social networks

Lees alle opmerkingen voor REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. Laat een reactie achter voor REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. Leave a respond for REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN. REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN op de google maps. Adres en contacten REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN
Location of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN on the google maps. Address and contacts of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN

Andere gerelateerde bedrijven als come REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: Balta Industries nv-Divisie Ideco | STUCKENS, PATERNOTTE EUROSEARCH | Immo Mega | Flanders Distribution NV | Abbaye de la Paix Dieu (Salle) SPRL

Other related companies as REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN: Balta Industries nv-Divisie Ideco | STUCKENS, PATERNOTTE EUROSEARCH | Immo Mega | Flanders Distribution NV | Abbaye de la Paix Dieu (Salle) SPRL

REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Sint-Truiden, België. De volledige naam van het bedrijf is REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03600463867. Het bedrijf REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN bevindt zich op het adres: Schurhovenveld 3808,3800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 230,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is Food and Kindred Products, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, openstaande posities, locatie van REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is a company, that was registered 1985 in Sint-Truiden region, Belgium. Full name of company is REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, company assigned to the tax number BE03600463867. The company REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is located at the address: Schurhovenveld 3808,3800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 230,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN were not found.
The main activity of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is Food and Kindred Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN is not available. You also can look at reviews of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, open positions, location of REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, Sint-Truiden: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, Sint-Truiden: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REVISIEBEDRIJF CLAES & ZN, employees, financial statistics.