AS SOFWTARE sprl

Contactgegevens AS SOFWTARE sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AS SOFWTARE sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

AS SOFWTARE sprl

Regio (region): 7060 - Soignies - Belgium, België

Adres (address): 52 chaussée de mons, België

Telefoon (phone): 32 067 341186 32 067 341186

Fax (fax): +32 (19) 508-32-36 +32 (19) 508-32-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AS SOFWTARE sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AS SOFWTARE sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AS SOFWTARE sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AS SOFWTARE sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AS SOFWTARE sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AS SOFWTARE sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AS SOFWTARE sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AS SOFWTARE sprl
Products information AS SOFWTARE sprl

BTW identificatienummer (tax): BE04962768554
Ondernemingsnummer: 7103729248
Hoofdstad (capital): 809,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 890,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AS SOFWTARE sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AS SOFWTARE sprl
(Get full report from official database of BE for AS SOFWTARE sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor AS SOFWTARE sprl
Addition kinds of activities for AS SOFWTARE sprl

2823. Cellulose synthetische vezels | Cellulosic manmade fibers
369904. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
01759906. Perenboomgaard | Pear orchard
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
33120602. Buizen, staal en ijzer | Tubes, steel and iron
38260402. Hemoglobinometers | Hemoglobinometers
50630214. Veiligheidsschakelaars | Safety switches
50830303. Landbouw onderdelen en benodigdheden | Farm equipment parts and supplies
56119906. Kostuums, mannen | Suits, men's

Werken bij AS SOFWTARE sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AS SOFWTARE sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AS SOFWTARE sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AS SOFWTARE sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ramen en deuren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze opdrachtgever gevestigd in Lokeren is dringend op zoek naar een monteur voor ramen en deuren - Plaatsen van alu ramen en deuren - Assistentie verlenen aan jouw collega

  • Schrijnwerker atelier/plaatser (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een schrijnwerken die een passie heeft voor buiten- en binnenschrijnwerk in de bouwsector. Je bedient de moderne gestuurde CNC-machines en staat in voor het maken van bv. ramen, buiten- en binnendeuren, poorten, balustrades, meubilair, wanden, verlaagd plafonds, ... . Vervolgens ga je mee met de plaatsers om de gemaakte stukken te monteren. Je werkt op de werven (industriële projecten) over heel België.

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR MEUBELEN (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze onderneming bestaat de taak van een vrachtwagenchauffeur uit onderstaande: Je voert bestellingen (voornamelijk meubelen) uit met de vrachtwagen. Jullie zijn telkens in team van twee chauffeurs. Je lost de meubelen bij de klant samen met je collega. Je zorgt voor een correct afgetekende leverbon. Je behandelt de goederen met de nodige zorg.

  • Huishoudhulp Kalmthout-Essen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Huishoudhulp Regio Heusden-Destelbergen (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Student weekendwerk supermarkt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent beschikbaar om op zaterdag OF zondag te werken - Je staat in voor het onderhoud van de winkel: orde en netheid, weg plaatsen van goederen - Verder helpen van klanten

  • Administratief medewerk(st)er (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: RENOSTEP

    Type: Vaste Job

    Als administratief medewerker ben jij een klasbak in: Punctueel beheren van de administratieve taken Met de glimlach klanten, leveranciers en samenwerkers helpen Mee denken met het bedrijf voor een verdere groei Denken in oplossingen Zelfstandig kunnen werken Een hart voor mooie interieurs is altijd een pluspunt

  • Onderhoudsmedewerker afwerking (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: VESTRA

    Type: Vaste Job

    Functie: Als ervaren technieker sta je in voor het algemeen onderhoud en herstellingen van onze gebouwen en infrastructuur. Momenteel zoeken we een onderhoudsmedewerker die ruime ervaring heeft in afwerking : gyprocwerken, schrijnwerk, schilderen,… Je werkt steeds in teams van 2 tot 3 personen. In jouw vakdomein neem jij de leiding op en stuur je je collega’s aan. In domeinen die minder bekend zijn voor je, ondersteun je je collega’s. Je vertrekt elke dag vanuit het filiaal in Hasselt naar onze filialen over heel België. Wie zijn wij? Vestra is al drie generaties actief in vastgoed- ontwikkeling en sinds 2015 onder deze naam. Momenteel beheert Vestra meer dan 60 panden verspreid over heel het land met focus op zowel de residentiële markt – bestaande of nieuwbouw appartementen – als op de herontwikkeling van industriële sites.

  • Toonzaaladviseur Verlichting (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    - Je ben het aanspreekpunt voor onze klanten en adviseert hen over de verlichting en de bijhorende accessoires. Je geeft hen de nodige uitleg over de technische details en advies over de opmeting en plaatsing. - Je luistert naar de noden van de klant en begeleidt hen in hun keuzeproces en geef hen praktische tips waar nodig. - Tenslotte maak je offertes op, handel je de bestellingen af en volg je jouw offertes ook actief op.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van AS SOFWTARE sprl in sociale netwerken
Look for responds of AS SOFWTARE sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor AS SOFWTARE sprl. Laat een reactie achter voor AS SOFWTARE sprl. AS SOFWTARE sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AS SOFWTARE sprl. Leave a respond for AS SOFWTARE sprl. AS SOFWTARE sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AS SOFWTARE sprl op de google maps. Adres en contacten AS SOFWTARE sprl
Location of AS SOFWTARE sprl on the google maps. Address and contacts of AS SOFWTARE sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come AS SOFWTARE sprl AS SOFWTARE sprl: Comisol | Anaxis NV | Aqua Engineering BVBA | VERLINDEN ERIK BVBA | Maison-Nette SA

Other related companies as AS SOFWTARE sprl: Comisol | Anaxis NV | Aqua Engineering BVBA | VERLINDEN ERIK BVBA | Maison-Nette SA

AS SOFWTARE sprl is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio 7060 - Soignies - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AS SOFWTARE sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04962768554. Het bedrijf AS SOFWTARE sprl bevindt zich op het adres: 52 chaussée de mons. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 809,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 890,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AS SOFWTARE sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AS SOFWTARE sprl is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AS SOFWTARE sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AS SOFWTARE sprl, openstaande posities, locatie van AS SOFWTARE sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AS SOFWTARE sprl is a company, that was registered 1998 in 7060 - Soignies - Belgium region, Belgium. Full name of company is AS SOFWTARE sprl, company assigned to the tax number BE04962768554. The company AS SOFWTARE sprl is located at the address: 52 chaussée de mons. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 809,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 890,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AS SOFWTARE sprl were not found.
The main activity of AS SOFWTARE sprl is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AS SOFWTARE sprl is not available. You also can look at reviews of AS SOFWTARE sprl, open positions, location of AS SOFWTARE sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AS SOFWTARE sprl, 7060 - Soignies - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AS SOFWTARE sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AS SOFWTARE sprl, 7060 - Soignies - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AS SOFWTARE sprl, employees, financial statistics.