Maison-Nette SA

Contactgegevens Maison-Nette SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Maison-Nette SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Maison-Nette SA

Regio (region): Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België

Adres (address): Rue Charlemagne 18-20,4020, België

Telefoon (phone): 04 362 41 42; 04 362 94 75; 087 65 87 52 04 362 41 42; 04 362 94 75; 087 65 87 52

Fax (fax): 04 362 29 20 04 362 29 20

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Maison-Nette SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Maison-Nette SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Maison-Nette SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Maison-Nette SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Maison-Nette SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Maison-Nette SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Maison-Nette SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Maison-Nette SA
Products information Maison-Nette SA

BTW identificatienummer (tax): BE02697387695
Ondernemingsnummer: 4987762451
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 216,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Maison-Nette SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Maison-Nette SA
(Get full report from official database of BE for Maison-Nette SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Maison-Nette SA
Addition kinds of activities for Maison-Nette SA

34849903. Pellet- en bb geweren | Pellet and bb guns
35490201. Spoelwikkelmachines voor veren | Coil winding machines for springs
50880102. Machines en uitrusting voor mariene aandrijving | Marine propulsion machinery and equipment
59440102. Horloges | Watches
87420504. Nieuw bedrijf opstart consultant | New business start-up consultant

Werken bij Maison-Nette SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Maison-Nette SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Maison-Nette SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Maison-Nette SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Chauffeur CE - Denderleeuw - Baché, comfortabel werk (DENDERLEEUW)

    Regio: DENDERLEEUW

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Denderleeuw zoeken we dringend 1 of 2 chauffeurs CE om hout /palletten te leveren met de bachévrachtwagen. Je moet nooit zelf laden of lossen. Je belevert ongeveer 6 klanten per dag. Je start op om 6u en rijdt tot ongeveer 17-18u.

  • Vrachtwagenchauffeur C / CE (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klanten zijn wij op zoek naar chauffeurs C/CE · kleindistributie (vaste vrachtwagen) · grootdistributie (meestal met trekker-oplegger) · tankwagen · betonmixer · pendeldienst · containertransport (zowel afzetcontainers als zeecontainers) · kraanwagen · combinatie camion-remorque · ADR transport · internationaal transport · … Mogelijk onmiddelijk vaste indiensttreding

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Boortmeerbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren . Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Westerlo-Wiekevorst (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Steam & Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ...

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann | Grobbendonk | van 20/11 tot 30/11 (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • INVENTARISTELLERS GEZOCHT 15/10/2018 (JOBSTUDENTEN OOK WELKOM!) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Kuurne zijn we op zoek naar inventaristellers om te werken op 15/10/2018. Je begint om 7u00 en de duurtijd ligt tussen de 3u en 6u (afhankelijk van hoe snel de inventaris wordt geteld).

  • Kassamedewerker (wekelijks) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: DOE HET ZELF

    Type: Studentenjob

    Als kassamedewerker ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de begeleiding van onze klanten aan de kassa. Je houdt de kassa bij en staat eveneens in voor administratieve taken.

  • Bediende boekhouding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Axxi

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning aan de dossierbeheerders. Je zorgt voor het boeken van de aankoopfacturen, verkoopfacturen, financiële stukken en diverse boekingen van zowel vennootschappen als eenmanszaken. Je bereidt de BTW aangifte voor en helpt mee met het voorbereiden van de afsluitingen. Je staat in voor het tijdig afwerken van de dossiers. Je controleert de inkomende en uitgaande facturen op juistheid en conformiteit. Waar nodig overleg je met de klant en/of collega’s teneinde je werkzaamheden te kunnen vergemakkelijken of te vervolledigen.

  • Psychoterapeut (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · Psychoterapeute Wij bieden: · mogelijkheid tot het huren van dagdelen voor sommige ruimten, zodat je voldoende tijd hebt om je patiëntenbestand uit te bouwen, zonder al te grote investeringen te moeten doen · gebruik kunnen maken van bekendmaking van de praktijk zonder zelf alle tijd en financiën in je bekendmaking te moeten steken · vermelding op de website en gebruik van het online reservatiesysteem · samenwerking met andere disciplines waardoor je patiëntenbestand ook veel sneller aangroeit · een mooie praktijkruimte waarbij de inrichting eventueel nog kan worden gepersonaliseerd · een gemeenschappelijke wachtruimte, keuken en parkeerplaatsen · overleg op regelmatige basis · mogelijkheid tot het uitwerken van projecten · werken in een nieuw, enthousiast team

  • Leercontract - Verkoper/aanvuller (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: GAMMA Genk-Hasseltweg, Franchisenemer Van Neerbos België NV

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde, leergierige persoon. Tijdens je opleiding zal je doe-het-zelf producten en goederen voor praktische en ook decoratieve toepassingen leren kennen en verkopen. Je stalt de producten uit en houdt de winkel en schappen op orde. Je bent mee het aanspreekpunt van onze klanten en informeert klanten over de diverse producten en je doet ook kassawerk. Indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken. Wij zorgen voor een degelijke opleiding en opvolging tijdens je leercontractperiode.

Zoek naar antwoorden van Maison-Nette SA in sociale netwerken
Look for responds of Maison-Nette SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Maison-Nette SA. Laat een reactie achter voor Maison-Nette SA. Maison-Nette SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Maison-Nette SA. Leave a respond for Maison-Nette SA. Maison-Nette SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Maison-Nette SA op de google maps. Adres en contacten Maison-Nette SA
Location of Maison-Nette SA on the google maps. Address and contacts of Maison-Nette SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Maison-Nette SA Maison-Nette SA: WINIT SCRL | Deholi | Mètre Carré (Le) | Fonds voor Bestaanszekerheid van de Metaalverwerkende Nijverheid | Citycars

Other related companies as Maison-Nette SA: WINIT SCRL | Deholi | Mètre Carré (Le) | Fonds voor Bestaanszekerheid van de Metaalverwerkende Nijverheid | Citycars

Maison-Nette SA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Liège 1 (Jupille-sur-Meuse), België. De volledige naam van het bedrijf is Maison-Nette SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02697387695. Het bedrijf Maison-Nette SA bevindt zich op het adres: Rue Charlemagne 18-20,4020. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 216,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Maison-Nette SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Maison-Nette SA is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Maison-Nette SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Maison-Nette SA, openstaande posities, locatie van Maison-Nette SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Maison-Nette SA is a company, that was registered 2014 in Liège 1 (Jupille-sur-Meuse) region, Belgium. Full name of company is Maison-Nette SA, company assigned to the tax number BE02697387695. The company Maison-Nette SA is located at the address: Rue Charlemagne 18-20,4020. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 216,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Maison-Nette SA were not found.
The main activity of Maison-Nette SA is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Maison-Nette SA is not available. You also can look at reviews of Maison-Nette SA, open positions, location of Maison-Nette SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Maison-Nette SA, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Maison-Nette SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Maison-Nette SA, Liège 1 (Jupille-sur-Meuse): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Maison-Nette SA, employees, financial statistics.