ARS bvba

Contactgegevens ARS bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARS bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARS bvba

Regio (region): Dilbeek B-1700 - BE, België

Adres (address): Bodegemstraat 9, België

Telefoon (phone): +32 2 569 69 99 +32 2 569 69 99

Fax (fax): +32 2 569 75 00 +32 2 569 75 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARS bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARS bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARS bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARS bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARS bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARS bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARS bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARS bvba
Products information ARS bvba

BTW identificatienummer (tax): BE06790618896
Ondernemingsnummer: 4193176269
Hoofdstad (capital): 652,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 458,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ARS bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARS bvba
(Get full report from official database of BE for ARS bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARS bvba
Addition kinds of activities for ARS bvba

222106. Bekleding, tapijtwerk en wandbekleding | Upholstery, tapestry, and wall covering fabrics
316100. Bagage | Luggage
912102. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local
02710000. Varkensdraende dieren en konijnen | Fur-bearing animals and rabbits
17710300. Oprijlaan, parkeerplaats en blacktop aannemers | Driveway, parking lot, and blacktop contractors
30690109. Waterflessen, rubber | Water bottles, rubber
34620402. Spoorwielen, assen, kikkers of andere uitrusting: gesmeed | Railroad wheels, axles, frogs, or other equipment: forged
35110102. Hydraulische turbine generator set units, compleet | Hydraulic turbine generator set units, complete
89990501. Cloud zaaien | Cloud seeding

Werken bij ARS bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARS bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARS bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARS bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpakkingsoperator 2 ploegen of nacht (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: Na een interne opleiding zal je instaan voor de goede werking van een volautomatische inpaklijn van diepvriesgroenten. Dit houdt in dat je alle machines van die lijn bedient, ombouwt en op elkaar afstemt zodat alles vlot verloopt. Je werkt kwaliteitsvol, hygiënisch en veilig.

  • Schrijnwerker (nieuw) (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende klant van Let\\\'s Work regio Aartselaar zijn we op zoek naar een plaatser van schrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in PVC & aluminium ramen en deuren, zonnewering, rolluiken... Samen met een sterk team van ervaring en gemotiveerde werknemers slaagt de firma erin om kwaliteitsvolle projecten neer te zetten. Heb je ervaring in de sector of een technische achtergrond? Sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Verkoopmedewerker bakkerij regio Melle (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket: Je staat in voor de verkoop van de dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega’s vorm je een hecht team die sterk klant-en verkoopgericht is.  Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor de klanten.  Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen.  Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.  Bedrijfsprofiel: Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de verkoopsector? Heb je een grote interesse in voeding en een passie voor alles wat met brood te maken heeft? Dan is deze vacature écht iets voor jou!

  • OPERATOR 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Let\\\'s Work is op zoek naar een machinebediener om bij een zeer moderne onderneming in Roeselare op te starten. Je werkt in een aangename werkomgeving (niet koud) en je hebt kansen om verder door te groeien. Dit zijn je taken: * Opstarten van de machine * Instellen van de machine (volgens de parameters: temperatuur, snelheid, ...) * Uitvoeren van kwaliteitscontroles * Na de interne opleiding kan je ook kleine storingen oplossen

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Bertem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • PLOEGBAZEN - MEESTERGASTEN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je coördineert jouw ploeg en ondersteunt hen op technisch vlak Je stelt de werkverdeling op en zorgt voor de correcte uitvoering er van Je stuurt een team van lassers, pijpfitters, monteurs… aan op de werven bij onze klanten. Je staat in voor de werkverdeling en het goed verloop van de opdrachten. Je bent een motiverende coach, geeft duidelijke instructies, voert de werken mee uit, helpt problemen op te lossen en controleert de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je verzamelt werkvergunningen, stelt instructies op en communiceert deze aan de werfverantwoordelijke Je formuleert voorstellen ter verbetering van de dienst Je staat in voor het dagelijks toezicht van de veiligheid op de werven. Je geeft toolboxmeetings, controleert of iedereen zijn persoonlijke beschermingsmiddelen draagt, je voert werkplekinspecties uit.

  • Business Developer (Gent & Leuven) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HUNTR

    Type: Vaste Job

    Onze klant ondersteunt organisaties bij de keuze en implementatie van HR-software toepassingen, meer specifiek binnen Talent Acquisition. Functie-omschrijving Ter versterking van het team zijn we op zoek naar een Business Developer die zich hoofdzakelijk richt tot organisaties die gebruik maken van tijdelijke werkkrachten (freelancers, uitzendkrachten en andere). Als business developer overtuig je nieuwe prospects Dankzij je ervaring en aangeboren commerciële flair slaag je er in zowel nieuwe als bestaande contacten verder uit bouwen. De business developer stelt het salesplan op en initieert sales activiteiten om vooropgestelde targets te realiseren. Je zorgt voor een goede interne communicatie Je volgt met plezier de trends op in de markt Interesse? Solliciteer vandaag nog! Referentie: 395690

  • Assistent Ingenieur Ontwikkeling Elektromobiliteit (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: VAN HOOL Afdeling Bedienden

    Type: Vaste Job

    De afdeling Elektriciteit is binnen het ‘Engineering Department Bus & Car’ verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderzoeken, definiëren en testen van elektrische en elektronische componenten in zowel stadsbussen als autocars. Binnen de groep Openbaar Vervoer worden klantspecifieke bussen ontwikkeld voor heel Europa. Het betreft hier voertuigen met diverse aandrijvingen (diesel, hybride, CNG, Fuel Cell, trolley, elektrisch) in afmetingen van 8 tot 24m met het modernste design. - U staat in voor het uitwerken van elektrische systemen voor hybride en elektrische stadsbussen. - U werkt in team aan een nieuwe ontwikkeling en rapporteert aan de projectingenieur. - U staat in voor het bestuderen, tekenen en ontwerpen van elektrische schema’s voor voertuigen. - U definieert elektrische bedradingen en componenten (elektromobiliteit en voertuigelektronica). - U werkt definitiedossiers van hybride en elektrische stadsbussen uit: o Principiële voertuigschema’s o Uitvoeringsplannen voor de productieafdelingen o Software-aanpassingen - U instrueert en ondersteunt de medewerkers in de productieafdelingen. - U programmeert kleine software wijzigingen (training on the job). - U test nieuwe ontwikkelingen en verwerkt de resultaten. Samen met een ingenieur analyseert U de resultaten. - U fungeert als vraagbaak voor de naverkoopdiensten en de productieafdelingen.

  • Projectverpleegkundige regio Aalst (contract onbepaalde duur) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als projectverpleegkundige ga je op een compleet nieuwe manier aan het werk: je combineert een vast contract bij een sterke organisatie als X-Care, met een carrière vol boeiende projecten in jouw regio. Via X-Care wissel je projecten in ziekenhuizen af met projecten in de thuiszorg, woonzorgcentra, maar evengoed ga je tijdelijk aan de slag als bedrijfsverpleegkundige, kom je terecht in een wijkgezondheidscentrum of een centrum voor mensen met een beperking. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos. X-Care ondersteunt je bij deze projecten met een nauwgezette opvolging, feedback, coaching, toffe teamactiviteiten, bijscholingen en workshops. Bovendien bieden we jou een aantrekkelijke verloning op maat aan, inclusief bedrijfswagen. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Ook een bedrijfswagen behoort tot de mogelijkheden. Momenteel zijn wij op zoek naar projectverpleegkundigen regio Aalst voor een eerste project in een ziekenhuisomgeving.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Afwasser - Flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BODEGA LORENAS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het afwassen en afdrogen van de vaat en het proper houden van de werkplek.

Zoek naar antwoorden van ARS bvba in sociale netwerken
Look for responds of ARS bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARS bvba. Laat een reactie achter voor ARS bvba. ARS bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARS bvba. Leave a respond for ARS bvba. ARS bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARS bvba op de google maps. Adres en contacten ARS bvba
Location of ARS bvba on the google maps. Address and contacts of ARS bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come ARS bvba ARS bvba: Markt (De) | Heyse Display | A MEYS & Zn | Dumon K | Sint-Norbertus Drukkerij N.V.

Other related companies as ARS bvba: Markt (De) | Heyse Display | A MEYS & Zn | Dumon K | Sint-Norbertus Drukkerij N.V.

ARS bvba is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Dilbeek B-1700 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ARS bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06790618896. Het bedrijf ARS bvba bevindt zich op het adres: Bodegemstraat 9. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 652,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 458,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ARS bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARS bvba is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARS bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARS bvba, openstaande posities, locatie van ARS bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ARS bvba is a company, that was registered 2007 in Dilbeek B-1700 - BE region, Belgium. Full name of company is ARS bvba, company assigned to the tax number BE06790618896. The company ARS bvba is located at the address: Bodegemstraat 9. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 652,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 458,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ARS bvba were not found.
The main activity of ARS bvba is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ARS bvba is not available. You also can look at reviews of ARS bvba, open positions, location of ARS bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARS bvba, Dilbeek B-1700 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARS bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARS bvba, Dilbeek B-1700 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARS bvba, employees, financial statistics.