AOB Software

Contactgegevens AOB Software: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AOB Software: address, phone, fax, email, website, opening hours

AOB Software

Regio (region): Brussel na 1040 - Belgium, België

Adres (address): Bld Louis Schmidt 28 box 8, België

Telefoon (phone): +32 477 311937 +32 477 311937

Fax (fax): +32 2 7420432 +32 2 7420432

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AOB Software: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AOB Software"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AOB Software"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AOB Software, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AOB Software. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AOB Software, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AOB Software. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AOB Software
Products information AOB Software

BTW identificatienummer (tax): BE08939544677
Ondernemingsnummer: 8609680175
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 405,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AOB Software zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AOB Software
(Get full report from official database of BE for AOB Software)

Aanvulling soorten activiteiten voor AOB Software
Addition kinds of activities for AOB Software

762201. Reparatie van communicatieapparatuur | Communication equipment repair
28650306. Benzylchloride | Benzyl chloride
28690600. Aldehyden en ketonen | Aldehydes and ketones
37110105. Chassis, motorvoertuig | Chassis, motor vehicle
39520113. Pastels, artiesten ' | Pastels, artists'
50740305. Stoomuitrusting | Steam fittings

Werken bij AOB Software: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AOB Software: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AOB Software. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AOB Software. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je monteert, balanceert en herstelt de banden van zowel personenwagens als vrachtwagens Je hebt een passie voor auto's Je bent bereid te depanneren buiten de werkuren (mits wettelijke vergoeding)

  • Elektrisch monteur (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • Toonzaalverkoper (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een speciaalzaak gelegen te Aartselaar die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, verkopen en plaatsen van keukens zijn we op zoek naar een keukenverkoper. Functieomschrijving: Jouw focus is om de klant enthousiast te benaderen  Je brengt hun behoeftes in kaart Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Weekendwerk studenten logistiek/onderhoud Zorghotel De Bron (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DE BRON

    Type: Studentenjob

    Beheer van de brasserie tijdens het middagmaal van de gebruikers; Hulp en ondersteuning van de gebruikers bij het nuttigen van de maaltijden; Verdeling en opruimen van de koffie; Onderhoud van de zorgflats; Verwerken van het afval en linnen; Ondersteuning van de verpleegkundigen.

  • Business Developer Life-Sciences regio Gent (interim optie vast) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Vaste Job

    Als Business Developer ben je de commerciële schakel bij onze klant met een grote dosis verantwoordelijkheid. Je zorgt voor het onderhoud van het huidige netwerk en bouwt dit verder uit om de verkoop van de verschillende bioproducten uit te bouwen; Enerzijds sta je in contact met de distribiteur waarmee je samen op strategisch niveau nadenkt. Je biedt hen de nodige commerciële inzichten zodat zij op hun beurt de klant warm kunnen maken van nieuwe producten; Anderzijds leg je contacten met verschillende potentiële klanten via congressen, beurzen, etc. Je introduceert onze klant proactief in nieuwe markten en brengt zelf initiatieven aan; Je staat zelf in voor de nodige administratieve opvolging (opmaak offertes, levertermijn opvolgen, etc.), maar wordt hierin ook bijgestaan door een administratieve kracht; Je wordt bijgestaan door collega's op vlak van technische specificaties van de bioproducten; Je evalueert zelf de verkoopscijfers en bespreekt deze met de operations director. Je bezorgt de nodige commerciële inzichten en werkt deze ook uit.

  • Full-stack webdeveloper voor geografische software (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als full-stack developer sta je in voor het programmeren van software voor geografische doeleinden. Je beoordeelt de werkzaamheden aan de diverse luiken van de software. Je zorgt voor de vertaling naar de verschillende teamleden en houdt de voortgang in de gaten. Je zorgt ervoor dat de ontwikkeling van de software soepel verloopt.

  • Administratief bediende (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SODIKO

    Type: Vaste Job

    Als administratief bediende bied je telefonische assisentie en behandel je de binnenkomende en uitgaande post. Je staat in voor de correspondentie, het klassement en het up-to-date houden van excel bestanden. Je maakt gebruik van diverse softwarepakketten (bv. Briljant, Excel, Word) voor de opmaak van documenten (o.a. verzendnota, vrachtbrief, E-ad, accijnsdocumenten, exportdocumenten, certificaten,…) Je helpt bij de orderverwerking en het voorraadbeheer.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

  • Afwasser - Kasteel De Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Paliance (Ieper) is op zoek naar een gemotiveerde afwasser !! Taken: * Borden (machinaal) en pottenwas. * Algemeen onderhoud van het keukengedeelte mogelijkheid om meer uren te doen als onderhoudsmedewerker tijdens de week !

Zoek naar antwoorden van AOB Software in sociale netwerken
Look for responds of AOB Software in social networks

Lees alle opmerkingen voor AOB Software. Laat een reactie achter voor AOB Software. AOB Software bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AOB Software. Leave a respond for AOB Software. AOB Software on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AOB Software op de google maps. Adres en contacten AOB Software
Location of AOB Software on the google maps. Address and contacts of AOB Software

Andere gerelateerde bedrijven als come AOB Software AOB Software: Canalco NV | AUTO COOLMAN CARS | Vanhaverbeke Houthandel NV | Portas-Vip Service | De Kimpe N.V.

Other related companies as AOB Software: Canalco NV | AUTO COOLMAN CARS | Vanhaverbeke Houthandel NV | Portas-Vip Service | De Kimpe N.V.

AOB Software is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Brussel na 1040 - Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AOB Software, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08939544677. Het bedrijf AOB Software bevindt zich op het adres: Bld Louis Schmidt 28 box 8. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 405,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AOB Software zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AOB Software is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AOB Software is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AOB Software, openstaande posities, locatie van AOB Software op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AOB Software is a company, that was registered 2009 in Brussel na 1040 - Belgium region, Belgium. Full name of company is AOB Software, company assigned to the tax number BE08939544677. The company AOB Software is located at the address: Bld Louis Schmidt 28 box 8. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 405,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AOB Software were not found.
The main activity of AOB Software is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AOB Software is not available. You also can look at reviews of AOB Software, open positions, location of AOB Software on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AOB Software, Brussel na 1040 - Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AOB Software, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AOB Software, Brussel na 1040 - Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AOB Software, employees, financial statistics.