Vanhaverbeke Houthandel NV

Contactgegevens Vanhaverbeke Houthandel NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanhaverbeke Houthandel NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanhaverbeke Houthandel NV

Regio (region): Izegem, België

Adres (address): Ambachtenstraat 22,8870, België

Telefoon (phone): 051 30 02 27 051 30 02 27

Fax (fax): 051 31 50 45 051 31 50 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanhaverbeke Houthandel NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanhaverbeke Houthandel NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanhaverbeke Houthandel NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanhaverbeke Houthandel NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanhaverbeke Houthandel NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanhaverbeke Houthandel NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanhaverbeke Houthandel NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanhaverbeke Houthandel NV
Products information Vanhaverbeke Houthandel NV

BTW identificatienummer (tax): BE02396087646
Ondernemingsnummer: 1345520019
Hoofdstad (capital): 846,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 217,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1990
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Vanhaverbeke Houthandel NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanhaverbeke Houthandel NV
(Get full report from official database of BE for Vanhaverbeke Houthandel NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanhaverbeke Houthandel NV
Addition kinds of activities for Vanhaverbeke Houthandel NV

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
027300. Dierlijke aquacultuur | Animal aquaculture
204802. Voedingen uit vlees en vlees- en groentetijden | Feeds from meat and from meat and vegetable meals
265501. Vezelspoelen, buizen en kegels | Fiber spools, tubes, and cones
321102. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
352499. Gras- en tuinapparatuur, niet inbegrepen | Lawn and garden equipment, nec
729909. Kleding verhuur diensten | Clothing rental services
899900. Diensten, niet inbegrepen | Services, nec
17419905. Marmeren metselwerk, buitenbouw | Marble masonry, exterior construction

Werken bij Vanhaverbeke Houthandel NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanhaverbeke Houthandel NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanhaverbeke Houthandel NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanhaverbeke Houthandel NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Control (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Jouw taken: • Administratief beheer van de klantenportefeuilles en klantenbinding • Maningsproces van A tot Z • Gerechtelijke dossiers voorbereiden en opvolgen bij deurwaarder en advocaat • Pro-actief evalueren van klanten naar kredietwaardigheid en solvabiliteit • Contacten met kredietverzekering en diefstalverzekering • Contacten met advocaat en deurwaarder • Contacten met curator. Ook om materieel dat bij dubieuze klanten 'verdwijnt', te kunnen recupereren • Beheer aankoop bureelmateriaal + magazijn

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Reachtruckchauffeur 2 ploegen (M/V) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een logistiek medewerker/ reachtruckchauffeur voor een bedrijf te Dendermonde. Je bestuurt een reachtruck en bent in het bezit van een geldig attest en eventueel ervaring. Je zet bestellingen klaar voor verzending. Je stockeert goederen in het magazijn. Je staat in voor het laden & lossen van vrachtwagens.

  • WERFLEIDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als werfleider zoeken we iemand die de uitvoering en opvolging van projecten voor zijn rekening neemt. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van alle werkzaamheden vanaf de voorbereiding van de werf tot en met de oplevering; Plannen van personeel materiaal en materieel; Motiveren en aansturen van de medewerkers op de werf; Toezien op de veiligheid en de kwaliteit van de werf.

  • Technieker 2 ploegen (M/V) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de onderhoudsafdeling zijn we op zoek naar een technieker. Je jobinhoud is het onderhouden en herstellen van de productielijnen. Je staat in voor het monteren van onderdelen of stukken, de defecte systemen te herstellen of vervangen en storingen te lokaliseren en op te lossen. De functie is in 2 ploegensysteem.

  • Poetshulp Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

  • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Student frituur (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    - je bedient de klanten met de glimlach - je maakt de bestellingen klaar - je bedient de kassa - je kuist de tafels op - je bent beschikbaar in het weekend (tot 23u) en vakantieperiodes

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • iStorm - SOA Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Part-time (2 days/week during 1 year) freelance mission for a experienced Service Oriented Architect (5+y exp., NL/FR/EN) to Redesign an Integration Platform   Public Sector located in Brussels     Role Redesign Integration Platform (OSB, MFT, BPEL) Migration 1x2 OSB cluster to 2x2 OSB cluster Integration BPEL nodes Solution Large File Transfer via WebServices: Integratie MFT (Managed File Transfer) - OSB (Oracle Service Bus)  Study Integration API GateWay Study Integration BPMN Redesign and standardization OSB pipelines Standardize OSB error handling according to Best Practices Refactoring Addressbook: Complex Store Procs to BPEL Security Design and implemention WSS Encryption Strategy Design and implemention End-to-End (over different SOAP nodes) Security Strategy using WSS Standards Study + POC WebService Security with SAML token profile Design and implementation RESTful WebServices Security Centralized security, external to OSB Monitoring Optimal use SOA management Pack Redesign/optimize service logging Service Catalogue: compilation Service Catalogue   Skills   5y. exp as an SOA Architect & in the different following skills:  ESB 5 y. Java 5 y. Linux 5 y. Maven 5 y. Oracle 5 y. Python 5 y. Reverse Poxy 5 y. RHEL 5 y. SOA 5 y. SQL 5 y. Unix 5 y. VMware 5 y. WebLogic 5 y. WebServices 5 y. Business Process Management 5 y. Methodologies: Agile 5 y.   Offer   1y. freelance contract (2D days/week)

  • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van Vanhaverbeke Houthandel NV in sociale netwerken
Look for responds of Vanhaverbeke Houthandel NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanhaverbeke Houthandel NV. Laat een reactie achter voor Vanhaverbeke Houthandel NV. Vanhaverbeke Houthandel NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanhaverbeke Houthandel NV. Leave a respond for Vanhaverbeke Houthandel NV. Vanhaverbeke Houthandel NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanhaverbeke Houthandel NV op de google maps. Adres en contacten Vanhaverbeke Houthandel NV
Location of Vanhaverbeke Houthandel NV on the google maps. Address and contacts of Vanhaverbeke Houthandel NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanhaverbeke Houthandel NV Vanhaverbeke Houthandel NV: D & D Group | AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS | SAPIENS BELGIUM NV | Kempisch Wijnhuis BVBA | etablissement P. Coulon S.A.

Other related companies as Vanhaverbeke Houthandel NV: D & D Group | AA VELDEMAN PHOTO BRUSSELS | SAPIENS BELGIUM NV | Kempisch Wijnhuis BVBA | etablissement P. Coulon S.A.

Vanhaverbeke Houthandel NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Izegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanhaverbeke Houthandel NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02396087646. Het bedrijf Vanhaverbeke Houthandel NV bevindt zich op het adres: Ambachtenstraat 22,8870. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 846,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 217,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Vanhaverbeke Houthandel NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanhaverbeke Houthandel NV is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanhaverbeke Houthandel NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanhaverbeke Houthandel NV, openstaande posities, locatie van Vanhaverbeke Houthandel NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanhaverbeke Houthandel NV is a company, that was registered 1990 in Izegem region, Belgium. Full name of company is Vanhaverbeke Houthandel NV, company assigned to the tax number BE02396087646. The company Vanhaverbeke Houthandel NV is located at the address: Ambachtenstraat 22,8870. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 846,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 217,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Vanhaverbeke Houthandel NV were not found.
The main activity of Vanhaverbeke Houthandel NV is National Security and International Affairs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanhaverbeke Houthandel NV is not available. You also can look at reviews of Vanhaverbeke Houthandel NV, open positions, location of Vanhaverbeke Houthandel NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanhaverbeke Houthandel NV, Izegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanhaverbeke Houthandel NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanhaverbeke Houthandel NV, Izegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanhaverbeke Houthandel NV, employees, financial statistics.