ANIMAR CONSULT sprl

Contactgegevens ANIMAR CONSULT sprl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANIMAR CONSULT sprl: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANIMAR CONSULT sprl

Regio (region): Steenokkerzeel, 1820 - BE, België

Adres (address): Haachtsesteenweg 112, België

Telefoon (phone): 32.2.7515640 32.2.7515640

Fax (fax): 32.2.7515622 32.2.7515622

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANIMAR CONSULT sprl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANIMAR CONSULT sprl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANIMAR CONSULT sprl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANIMAR CONSULT sprl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANIMAR CONSULT sprl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANIMAR CONSULT sprl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANIMAR CONSULT sprl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANIMAR CONSULT sprl
Products information ANIMAR CONSULT sprl

BTW identificatienummer (tax): BE03016815185
Ondernemingsnummer: 3007751464
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 630,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ANIMAR CONSULT sprl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANIMAR CONSULT sprl
(Get full report from official database of BE for ANIMAR CONSULT sprl)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANIMAR CONSULT sprl
Addition kinds of activities for ANIMAR CONSULT sprl

3253. Keramische muur en vloertegel | Ceramic wall and floor tile
14790300. Zout- en zwavelwinning | Salt and sulfur mining
20489909. Vis eten | Fish food
25179902. Radio kasten en kasten, hout | Radio cabinets and cases, wood
36130200. Panel- en distributieborden en andere gerelateerde apparaten | Panel and distribution boards and other related apparatus
36990606. Open haard logs, elektrisch | Fireplace logs, electric
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing

Werken bij ANIMAR CONSULT sprl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANIMAR CONSULT sprl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANIMAR CONSULT sprl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANIMAR CONSULT sprl. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Waregem zijn we op zoek naar enthousiaste bekisters. Wil je als bekister aan de slag? Heb je de juiste motivatie en wil je bijleren? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Neem dus zeker zo snel mogelijk contact op met Randstad construct Kortrijk.

  • Inpakker met oog voor detail (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsbedrijf in Koekelare, gaan we op zoek naar een inpakker (m/v). Er wordt gewerkt in dagploeg en belangrijk is dat je oog hebt voor detail aangezien het om een fijn product gaat.

  • Service technieker buitendienst (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een service technieker buitendienst (M/V). Belangrijke taken: - uitvoering van herstellingen en onderhouden zodat een optimale bedrijfszekerheid van de toestellen wordt gerealiseerd - dagelijks indienen van correct ingevulde werkorders - beheer van de mobiele werkplaats volgens de richtlijnen van ons bedrijf Belangrijkste taken : - lokaliseert storingen en lost deze op de meest efficiënte wijze op, bij twijfel in overleg met de Service Manager en/of Planning Administrator - voert een eindcontrole uit op de goede werking van de toestellen - voert onderhoudsbeurten uit volgens de richtlijnen van ons bedrijf - maakt gereedschappen en werkplek schoon na afloop van de werkzaamheden - reageert alert op verkoopsignalen

  • Verkoper laminaat, plafonds,... (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een ruime kennis over verschillende bouwmaterialen en ben jij commercieel aangelegd? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze klant in Genk zijn wij opzoek naar een verkoper. Jouw takenpakket bestaat uit: Adviesverlening aan de klanten; Je springt bij aan de kassa indien nodig; Je bouwt een vertrouwensband op; Je zorgt dat de winkel op orde blijft.

  • Montagemedewerker metaalbedrijf (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert in de montageafdeling producten uit de verschillende gamma’s van de onderneming. Omdat meestal maatwerk afgeleverd wordt behoren volgende taken tot je pakket: Gebruikt verschillende types machines (afkortzaag, verstekzaag, freesrobot, ponsmachine, nagelpistolen met perslucht) Waakt actief mee over de kwaliteit van het product Werkt mee aan het veiligheidsbeleid van de onderneming

  • HUISHOUDHULPEN WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waregem zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • PPM Consultant (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: THREON

    Type: Vaste Job

    Bij Threon voorzien we onze klanten van een platform, gebaseerd op MS Project Server (PPM), dat een goed beheer van hun projecten toelaat (bijvoorbeeld op vlak van resource management, time tracking, delen van risico’s,…). Om maximaal aan de klanten hun noden te voldoen, breiden we dit platform ook zelf uit met onze klantspecifieke uitbreidingen en interfaces (Beste Practice Packs (BBP)). Als PPM Consultant zal je enerzijds onze oplossingen samen met onze functionele consultants gaan implementeren. Je zal de technische componenten configureren of rapporten ontwikkelen. Dit laat hen toe om de juiste conclusies te trekken en, indien nodig, de nodige acties te ondernemen. Anderzijds zal je service verlenen aan klanten door additionele features te configureren. JOUW TAKENPAKKET Samen met de klant breng je hun rapporteringsnoden in kaart. Je denkt hierbij creatief met hen mee vanuit jouw kennis van de tools Je ontwikkelt kwalitatieve rapporten in SQL Server Reporting Services, Excel (SQL back-end) en Power BI die tegemoet komen aan de vraag van de klant Je voert de nodige testen uit en valideert jouw opleveringen met de klant Je denkt samen met de klant na over hoe de kwaliteit van de datarapportering verbeterd kan worden Interesse? Contacteer ons op [email protected].

  • Kok Asian Cuisine (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: van der valk beveren nv

    Type: Vaste Job

    Taken Bereiden van Sushi gerechten Bereiden van diverse Aziatische gerechten Live sushi bereiden in de lounge OZZO Bereiden van Sushi-buffetten, Meewerken aan de Sushi-workshops die georganiseerd worden voor ons cliënteel Wanneer nodig meedraaien met het keukenteam voor evenementen, banketten Je bent ook bereid om mee te werken aan evenementen op locatie Profiel Kennis van de Aziatische keuken is een must In deze functie is flexibiliteit (weekend, avond, feestdagen) en stressbestendigheid een absolute must Je kan je uitdrukken in de Nederlandse en/of Engelse taal Je bent een echte teamplayer Je past de hygiënenormen (HACCP) toe Eigen vervoer is, gezien de werkuren, aangewezen

  • Mecanicien Auto5 Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AUTO 5

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Maasmechelen zijn we op zoek naar een gemotiveerde mecanicien, voor onderhoud en herstellingen aan alle merken.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

Zoek naar antwoorden van ANIMAR CONSULT sprl in sociale netwerken
Look for responds of ANIMAR CONSULT sprl in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANIMAR CONSULT sprl. Laat een reactie achter voor ANIMAR CONSULT sprl. ANIMAR CONSULT sprl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANIMAR CONSULT sprl. Leave a respond for ANIMAR CONSULT sprl. ANIMAR CONSULT sprl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANIMAR CONSULT sprl op de google maps. Adres en contacten ANIMAR CONSULT sprl
Location of ANIMAR CONSULT sprl on the google maps. Address and contacts of ANIMAR CONSULT sprl

Andere gerelateerde bedrijven als come ANIMAR CONSULT sprl ANIMAR CONSULT sprl: COPPIN ANDRE NV | MATELCO scrl ALL PRODUCT | G.K.S. | NO NONSENSE | Schreurs Project NV

Other related companies as ANIMAR CONSULT sprl: COPPIN ANDRE NV | MATELCO scrl ALL PRODUCT | G.K.S. | NO NONSENSE | Schreurs Project NV

ANIMAR CONSULT sprl is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Steenokkerzeel, 1820 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is ANIMAR CONSULT sprl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03016815185. Het bedrijf ANIMAR CONSULT sprl bevindt zich op het adres: Haachtsesteenweg 112. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 630,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ANIMAR CONSULT sprl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ANIMAR CONSULT sprl is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANIMAR CONSULT sprl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANIMAR CONSULT sprl, openstaande posities, locatie van ANIMAR CONSULT sprl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ANIMAR CONSULT sprl is a company, that was registered 2009 in Steenokkerzeel, 1820 - BE region, Belgium. Full name of company is ANIMAR CONSULT sprl, company assigned to the tax number BE03016815185. The company ANIMAR CONSULT sprl is located at the address: Haachtsesteenweg 112. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 630,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ANIMAR CONSULT sprl were not found.
The main activity of ANIMAR CONSULT sprl is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANIMAR CONSULT sprl is not available. You also can look at reviews of ANIMAR CONSULT sprl, open positions, location of ANIMAR CONSULT sprl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANIMAR CONSULT sprl, Steenokkerzeel, 1820 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANIMAR CONSULT sprl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANIMAR CONSULT sprl, Steenokkerzeel, 1820 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANIMAR CONSULT sprl, employees, financial statistics.