AB

Contactgegevens AB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AB: address, phone, fax, email, website, opening hours

AB

Regio (region): Brussels 1050 - BE, België

Adres (address): Brussels, België

Telefoon (phone): 0322000000 0322000000

Fax (fax): +32 (53) 176-40-36 +32 (53) 176-40-36

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AB
Products information AB

BTW identificatienummer (tax): BE03102233886
Ondernemingsnummer: 2424102783
Hoofdstad (capital): 822,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 415,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in AB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AB
(Get full report from official database of BE for AB)

Aanvulling soorten activiteiten voor AB
Addition kinds of activities for AB

8041. Kantoren en klinieken van chiropractors | Offices and clinics of chiropractors
792900. Entertainers en entertainment groepen | Entertainers and entertainment groups
20240305. Mellorine | Mellorine
24290103. Hoepels, hout, voor strakke of slanke coöperatie: gesaagd of gesplitst | Hoops, wood, for tight or slack cooperage: sawed or split
28419905. Zeep: Gegranuleerd, vloeibaar, Taart, Gevlakt of Chip | Soap: granulated, liquid, cake, flaked, or chip
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
49240000. Verdeling van aardgas | Natural gas distribution
50840512. ruimers | Reamers

Werken bij AB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AB. Looking for open vacancies in other companies

  • Wegenwerker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Actief Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende bedrijven zijn we op zoek naar gedreven wegenwerkers. Afhankelijk van jouw wensen zijn er verschillende mogelijkheden, zowel in grondwerken, rioleringswerken als afwerking. Je werkt op verschillende locaties in Vlaanderen.

  • Assistant Store Manager (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar een Flying Assistant Store Manager – Verkoper/ster voor onze winkels in de regio Zaventem-Leuven-Machelen – Evere – Sint Pieters Leeuw OMSCHRIJVING De Assistant Store Manager is verantwoordelijk voor het volbrengen van de dagdagelijkse taken met als doel de vooropgestelde objectieven te bereiken. Deze objectieven houden onder meer de bezettingsgraad, debiteurenbeheer en het onderhoud van de Store in. Hij/Zij geeft prioriteit aan een klantgerichte aanpak en verricht zijn taken in lijn met de strategie, het beleid en de procedures eigen aan Shurgard.. VERANTWOORDELIJKHEDEN 1. Verkoop Oriëntatie Behandelen van nieuwe prospects, opvolgen van bestaande prospects en pre-leases zodat maximale verkoopsresultaten van de store kan behaald worden. Het behalen van de gestelde verkoop targets door het gebruiken van de bedrijfseigen training technieken. Aanbevelen van de voordelen en extra’s van het bedrijf en deze op een klantgerichte manier verkopen. 2. Klantgerichtheid Bied continu een uitstekende service naar de klanten en verwerk de bijbehorende administratie zorgvuldig. Verantwoordelijk voor alles op gebied van klantenservice. Van aanvragen voor opslag tot het oplossen van klachten en het netjes afhandelen van lastige klanten of situaties. 3. Beheer van de vestiging Zorg voor het algemene onderhoud van de vestiging en alle faciliteiten zoals verwacht wordt tijdens de store-inspecties. Voer regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uit zodat de uitstraling van de store van zowel binnen als buiten continu op het hoogste niveau zit.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Deerlijk) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Deze kunnen omvatten : schoonmaken, bereiden van maaltijden, strijken en kleine boodschappen

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Technisch productiemedewerker/ster - dag/ploeg (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststof verwerkende firma regio Menen zijn wij op zoek naar een productiemedewerker/operator. De firma ontwikkelt en maakt verschillende producten, voor verschillende sectoren. Dit kan gaan van plastieken tonnen, design stukken, babyzitjes, tot producten voor de landbouwsector. Als operator heb je volgende taken: - matrijs bevoorraden met poeder, volgens gewicht - matrijs opwarmen zodat poeder wordt omgezet in een gel - temperatuur in de gaten houden, matrijs en gel laten afkoelen zodat de vorm wordt behouden - manueel afwerken van het product, met zin voor kwaliteit - tijdens die afwerking ook nabewerkingen uitvoeren zoals montage van kleine onderdelen - na iedere actie de machine ontluchten - afgewerkte en goedgekeurde producten wegbrengen en stockeren Je maakt het product van A-Z. Wat zorgt voor voldoening in je werk. Opleiding is voorzien, waarna je 2 machines draaiende kan houden. Je werkt in dagploeg. Je kan overschakelen naar 2 ploegen.

  • SR Accountant - Adviesverlening - stevig loonpakket St. Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie niet te ver van huis? Heb je reeds ervaring als Dossierbeheerder? & hou je ervan adviezen op te stellen? Dan kan dit kantoor misschien aan je criteria voldoen. Bekijk hieronder de volledige vacature. Dossierbeheerder / Accountant A-Z : de functie Jouw functie omvat quasi alle taken die in een boekhoudkantoor volbracht worden, daarom dat het ook als A-Z wordt omschreven. Concreet : je verantwoordelijkheid strekt zich uit van het inboeken tot het voorbereiden en het eigenhandig afsluiten van dossiers. Je analyseert de cijfers en stelt dan een advies op voor je klant dat je in een heldere taal kan uitleggen zodat ze begrijpen wat de situatie is en hoe ze eventueel verbeterd kan worden. Je onderhoudt het bestaande contact met klanten en probeert dit ook uit te breiden naar nieuwe.

  • Dossierbeheerder voor kantoor met persoonlijke feel - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een kantoor met 6 vaste medewerkers zoeken wij een enthousiaste en gedreven dossierbeheerder / Accountant / Boekhouder. Door hun persoonlijke aanpak naar klanten en medewerkers toe ontwikkelen ze constant en blijven ze steeds groeien. Je functie als ervaren dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant ziet er als volgt uit: Je staat in voor de begeleiding van je eigen klantenportfolio en bent zoveel meer dan alleen hun dossierbeheerder. Je helpt hen het bos door de bomen te zien. De boekhoudkundige verwerking komt uiteindelijk ook bij jou terecht. Het inboekwerk, de afsluitingen, en de jaarrekeningen. Je motiveert je collega's om dezelfde aanpak naar klanten toe te hanteren, en helpt hen ook als ze vragen zouden hebben waar jij mee kan helpen.

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Logopedist (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Cocon

    Type: Zelfstandige activiteit

    CoCon, een multidisciplinaire groepspraktijk in het hartje van Sint-Niklaas is op zoek naar een nieuwe collega logopedist. In onze groepspraktijk werken we met 4 kinder-en jeugdpsychologen, 3 psychologen voor volwassenen, 1 relatie-en gezinstherapeut en 1 logopedist. We zijn op zoek naar een logopedist met kennis van leerstoornissen (dyslexie, dyscalculie). Zowel diagnostiek als therapie is een belangrijk onderdeel van de job.

  • KELNER FLEXIJOB (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: MISTARA

    Type: Flexijob

    In brasserie La Plaza kan je genieten van een overheerlijk ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner.Wij zorgen voor een hartelijke ontvangst in combinatie met een rustiek en landelijk interieur. Ben jij degene die nog iets wil bijverdienen op donderdag en zaterdag. Kom eens langs om dit te bespreken. Je taak is zorgen voor een vlotte bediening in de zaal (opstellen tafels, klanten bedienen, drankjes klaarmaken achter de bar, afruimen,..). Tot gauw!!!

Zoek naar antwoorden van AB in sociale netwerken
Look for responds of AB in social networks

Lees alle opmerkingen voor AB. Laat een reactie achter voor AB. AB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AB. Leave a respond for AB. AB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AB op de google maps. Adres en contacten AB
Location of AB on the google maps. Address and contacts of AB

Andere gerelateerde bedrijven als come AB AB: Claerhout Aluminium NV | Réserves Naturelles | Henroprint SPRL | D M O SPRL | Wauthy, Denis

Other related companies as AB: Claerhout Aluminium NV | Réserves Naturelles | Henroprint SPRL | D M O SPRL | Wauthy, Denis

AB is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Brussels 1050 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is AB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03102233886. Het bedrijf AB bevindt zich op het adres: Brussels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 822,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 415,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in AB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AB is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AB, openstaande posities, locatie van AB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AB is a company, that was registered 2007 in Brussels 1050 - BE region, Belgium. Full name of company is AB, company assigned to the tax number BE03102233886. The company AB is located at the address: Brussels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 822,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 415,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in AB were not found.
The main activity of AB is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AB is not available. You also can look at reviews of AB, open positions, location of AB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AB, Brussels 1050 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AB, Brussels 1050 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AB, employees, financial statistics.