3K-TECHNOLOGIES BVBA

Contactgegevens 3K-TECHNOLOGIES BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 3K-TECHNOLOGIES BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

3K-TECHNOLOGIES BVBA

Regio (region): RANST, ANTWERPEN 2520 - BE, België

Adres (address): Dullaard 71, België

Telefoon (phone): 32 3 4759050 32 3 4759050

Fax (fax): +32 (61) 905-36-64 +32 (61) 905-36-64

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 3K-TECHNOLOGIES BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "3K-TECHNOLOGIES BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "3K-TECHNOLOGIES BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 3K-TECHNOLOGIES BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 3K-TECHNOLOGIES BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 3K-TECHNOLOGIES BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 3K-TECHNOLOGIES BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 3K-TECHNOLOGIES BVBA
Products information 3K-TECHNOLOGIES BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02208221435
Ondernemingsnummer: 2339782714
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 208,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in 3K-TECHNOLOGIES BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 3K-TECHNOLOGIES BVBA
(Get full report from official database of BE for 3K-TECHNOLOGIES BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor 3K-TECHNOLOGIES BVBA
Addition kinds of activities for 3K-TECHNOLOGIES BVBA

823102. College en militaire postbibliotheken | College and military post libraries
35419910. Numerisch gecontroleerde metalen snijwerktuigen | Numerically controlled metal cutting machine tools
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment
54119901. Coöperatieve levensmiddelenwinkels | Cooperative food stores
82210102. Universiteit | University

Werken bij 3K-TECHNOLOGIES BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 3K-TECHNOLOGIES BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 3K-TECHNOLOGIES BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 3K-TECHNOLOGIES BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kwaliteitsmedewerker VOEDING (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -Kwaliteitscontroles uitvoeren over het volledige proces -Opvolging van de kwaliteitscontroles in samenwerking met de permanentiedienst -Voert hygiëne- en veiligheidsinspecties uit, verwerkt de gegevens en volgt actiepunten op -Opvolging en uitvoering van het volledige analyseplan (personeel, producten, materialen, gebouwen,¿) -Opvolging van de analyses (grondstoffen en eindproducten): voorbereiden stalen, nazicht resultaten, ¿ -Wekelijkse controles en opvolging van de ongediertebestrijding -Opvolging van FIFO grondstoffen en traceability -Beheer dagstalen -Assisteert de kwaliteitsmanager in alle uitvoerende taken -Assistentie bij klachtenbehandeling, incidenten en recalls -Assistentie verlenen bij interne opleidingen inzake kwaliteit, hygiëne en kwaliteitssysteem

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Carrossier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een gemotiveerde carrossier. Je staat in voor algemeen carrosserie- en plaatwerk. ​Je doet ook voorbereidend werk.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Veerle-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

    Regio: PIETREBAIS

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • Schoonmaker(ster) gezocht voor bedrijf te Vlezenbeek(30u). (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: ISS JOBCENTER BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen, cleanrooms... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tot vrijdag van 6h30 - 12h30 (30u/week)

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • barman (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: VANEECKE BRIAN

    Type: Werfreserve

    deze zaak zoek nog 2 gemotiveerde werknemers die als extra kunnen dienen Vb: tijdens carnaval, supportersavond club brugge, braderie, enz... de taken omvatten : Bestellingen klaarzetten Alsook opdienen in de zaal

Zoek naar antwoorden van 3K-TECHNOLOGIES BVBA in sociale netwerken
Look for responds of 3K-TECHNOLOGIES BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor 3K-TECHNOLOGIES BVBA. Laat een reactie achter voor 3K-TECHNOLOGIES BVBA. 3K-TECHNOLOGIES BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 3K-TECHNOLOGIES BVBA. Leave a respond for 3K-TECHNOLOGIES BVBA. 3K-TECHNOLOGIES BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 3K-TECHNOLOGIES BVBA op de google maps. Adres en contacten 3K-TECHNOLOGIES BVBA
Location of 3K-TECHNOLOGIES BVBA on the google maps. Address and contacts of 3K-TECHNOLOGIES BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come 3K-TECHNOLOGIES BVBA 3K-TECHNOLOGIES BVBA: Dakwerken Engelen BVBA | F.E.D.M.A. | Institut Wallon A.S.B.L. | ACTELDIRECT | Balteau

Other related companies as 3K-TECHNOLOGIES BVBA: Dakwerken Engelen BVBA | F.E.D.M.A. | Institut Wallon A.S.B.L. | ACTELDIRECT | Balteau

3K-TECHNOLOGIES BVBA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio RANST, ANTWERPEN 2520 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is 3K-TECHNOLOGIES BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02208221435. Het bedrijf 3K-TECHNOLOGIES BVBA bevindt zich op het adres: Dullaard 71. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 208,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in 3K-TECHNOLOGIES BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 3K-TECHNOLOGIES BVBA is Administratie van economische programma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 3K-TECHNOLOGIES BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 3K-TECHNOLOGIES BVBA, openstaande posities, locatie van 3K-TECHNOLOGIES BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

3K-TECHNOLOGIES BVBA is a company, that was registered 1987 in RANST, ANTWERPEN 2520 - BE region, Belgium. Full name of company is 3K-TECHNOLOGIES BVBA, company assigned to the tax number BE02208221435. The company 3K-TECHNOLOGIES BVBA is located at the address: Dullaard 71. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 208,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in 3K-TECHNOLOGIES BVBA were not found.
The main activity of 3K-TECHNOLOGIES BVBA is Administration of Economic Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 3K-TECHNOLOGIES BVBA is not available. You also can look at reviews of 3K-TECHNOLOGIES BVBA, open positions, location of 3K-TECHNOLOGIES BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 3K-TECHNOLOGIES BVBA, RANST, ANTWERPEN 2520 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 3K-TECHNOLOGIES BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 3K-TECHNOLOGIES BVBA, RANST, ANTWERPEN 2520 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 3K-TECHNOLOGIES BVBA, employees, financial statistics.