ACTELDIRECT

Contactgegevens ACTELDIRECT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACTELDIRECT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACTELDIRECT

Regio (region): Bruxelles 1000 - be, België

Adres (address): Rue de Ligne 13, België

Telefoon (phone): 00 32 2 229 67 24 00 32 2 229 67 24

Fax (fax): 00 32 2 229 67 67 00 32 2 229 67 67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACTELDIRECT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACTELDIRECT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACTELDIRECT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACTELDIRECT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACTELDIRECT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACTELDIRECT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACTELDIRECT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACTELDIRECT
Products information ACTELDIRECT

BTW identificatienummer (tax): BE02291168212
Ondernemingsnummer: 5795532226
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 846,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1989
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACTELDIRECT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACTELDIRECT
(Get full report from official database of BE for ACTELDIRECT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACTELDIRECT
Addition kinds of activities for ACTELDIRECT

17419907. Steen metselarij | Stone masonry
17999941. Beschermende voeringinstallatie, ondergronds (riolering, enz.) | Protective lining installation, underground (sewage, etc.)
20330107. Tomatencocktails: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato cocktails: packaged in cans, jars, etc.
32119900. Vlak glas | Flat glass, nec
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
64119909. Ratemaking organisaties, verzekering | Ratemaking organizations, insurance
65120401. Huurders van pieren, dokken, bijbehorende gebouwen en faciliteiten | Lessors of piers, docks, associated buildings and facilities
79220600. Kostuum- en landschapsontwerp diensten | Costume and scenery design services

Werken bij ACTELDIRECT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACTELDIRECT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACTELDIRECT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACTELDIRECT. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MELLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Evergem-Sleidinge-Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Kasteel de Plaisance (Ieper) (ZILLEBEKE)

    Regio: ZILLEBEKE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Kasteel de Plaisance (Ieper) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Jobstudent - Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Aanwerving Specialist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: WORKPLACE OPTIONS

    Type: Vaste Job

    Workplace Options: Workplace Options (WPO) is ‘s werelds grootste aanbieder van geïntegreerde oplossingen voor het welzijn van medewerkers. We bieden kwalitatieve ondersteuning voor medewerkers en diensten voor de balans werk-privé, alsook wellnesscoaching, psychologische doorverwijzingen en advies over een reeks thema’s gaande van werkgerelateerde en persoonlijke stress tot geestelijke gezondheid en crisisondersteuning. Onze service centers bevinden zich in Raleigh (VS), Toronto (Canada), Londen (UK), Dublin (Ierland), Rijsel en Parijs (Frankrijk), Gent (België), Lissabon (Portugal), Bangalore (India), Tokio (Japan), Jakarta (Indonesië), Shanghai (China) en Singapore (Singapore). We bieden ondersteuning aan meer dan 58 miljoen werknemers bij 90.000 organisaties in meer dan 200 landen. In het kader van onze groei in de Benelux werven we een Senior Accountmanager aan. Beschrijving: Wij zoeken in ons servicecentrum van Gent een Aanwerving Specialist die deel uit zal maken van het team. Verantwoordelijkheden van de functie: Rekruteren van dienstverleners binnen het psychosociale veld, die ondersteuning dienen aan te bieden aan werknemers en hun gezinsleden, in het kader van allerlei psychologische problemen, of die training en coaching kunnen aanbieden. Rekruteren van juristen in kader van eerstelijns juridische vragen. Dit binnen een specifieke regio (Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg) en eventueel daarbuiten. (Het globale wervingsgebied omvat alle locaties waar WPO actief is, momenteel 200 landen.) Opvolgen van de geleverde prestaties van de dienstverleners. Contactpunt zijn voor deze dienstverleners, correcte ondersteuning van en informatie verstrekken aan de dienstverleners. Koppelen van cliënten aan een geschikte dienstverlener. Contact opnemen met cliënten om contactdetails door te geven en dit in samenwerking met de klinische teams van WPO. Correct gebruik van het intern dataverwerkingssysteem.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Junior Advocaat - Vastgoedrecht Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • accountant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

    Type: Vaste Job

    Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Kinesitherapeut (zelfstandig) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team uit te breiden zijn wij dringend op zoek naar een kinesitherapeut.

Zoek naar antwoorden van ACTELDIRECT in sociale netwerken
Look for responds of ACTELDIRECT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACTELDIRECT. Laat een reactie achter voor ACTELDIRECT. ACTELDIRECT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACTELDIRECT. Leave a respond for ACTELDIRECT. ACTELDIRECT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACTELDIRECT op de google maps. Adres en contacten ACTELDIRECT
Location of ACTELDIRECT on the google maps. Address and contacts of ACTELDIRECT

Andere gerelateerde bedrijven als come ACTELDIRECT ACTELDIRECT: GRAND GARGAGE DU NORD SA | LEROU IJZERWAREN NV | Bounce Party | Intersport Tilkin | Antwerpse Diamantbank N.V.

Other related companies as ACTELDIRECT: GRAND GARGAGE DU NORD SA | LEROU IJZERWAREN NV | Bounce Party | Intersport Tilkin | Antwerpse Diamantbank N.V.

ACTELDIRECT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Bruxelles 1000 - be, België. De volledige naam van het bedrijf is ACTELDIRECT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02291168212. Het bedrijf ACTELDIRECT bevindt zich op het adres: Rue de Ligne 13. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 846,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACTELDIRECT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACTELDIRECT is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACTELDIRECT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACTELDIRECT, openstaande posities, locatie van ACTELDIRECT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACTELDIRECT is a company, that was registered 1989 in Bruxelles 1000 - be region, Belgium. Full name of company is ACTELDIRECT, company assigned to the tax number BE02291168212. The company ACTELDIRECT is located at the address: Rue de Ligne 13. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 846,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACTELDIRECT were not found.
The main activity of ACTELDIRECT is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ACTELDIRECT is not available. You also can look at reviews of ACTELDIRECT, open positions, location of ACTELDIRECT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACTELDIRECT, Bruxelles 1000 - be: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACTELDIRECT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACTELDIRECT, Bruxelles 1000 - be: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACTELDIRECT, employees, financial statistics.