23 schoolstraat

Contactgegevens 23 schoolstraat: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 23 schoolstraat: address, phone, fax, email, website, opening hours

23 schoolstraat

Regio (region): overyse, belgium 3090 - belgium, België

Adres (address): overyse, belgium 3090 - belgium België

Telefoon (phone): 00322 6876538 00322 6876538

Fax (fax): 00322 6876538 00322 6876538

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 23 schoolstraat: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "23 schoolstraat"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "23 schoolstraat"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 23 schoolstraat, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 23 schoolstraat. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 23 schoolstraat, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 23 schoolstraat. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 23 schoolstraat
Products information 23 schoolstraat

BTW identificatienummer (tax): BE06336334228
Ondernemingsnummer: 6544799804
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in 23 schoolstraat zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 23 schoolstraat
(Get full report from official database of BE for 23 schoolstraat)

Aanvulling soorten activiteiten voor 23 schoolstraat
Addition kinds of activities for 23 schoolstraat

20350104. Mosterd, bereid (nat) | Mustard, prepared (wet)
22990106. Kussenvullingen: gekruld haar, katoenafval, mos, henneptak | Pillow fillings: curled hair, cotton waste, moss, hemp tow
28690105. Ethyleenglycolen | Ethylene glycols
38239906. Vochtmeters, industrieel proces type | Moisture meters, industrial process type
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
50470308. Medische laboratoriumapparatuur | Medical laboratory equipment
70320000. Sport- en recreatiekampen | Sporting and recreational camps

Werken bij 23 schoolstraat: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 23 schoolstraat: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 23 schoolstraat. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 23 schoolstraat. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Packer twee ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant XPO logistics zijn we op zoek naar een packer om in twee ploegen te werken.

  • Storingsmonteur / Onderhoudstechnieker regio Antwerpen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Mechelen, actief in de productie van verpakkingen, zoeken we een gemotiveerde STORINGSMONTEUR / ONDERHOUDSTECHNIEKER.

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Poetshulp regio Meerhout (M/V) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die hét verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is opzoek naar jou om te poetsen bij gezinnen in Meerhout en Geel. Deze betrekking is beschikbaar op deeltijdse of voltijdse basis vanaf 19 december 2018. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • HUISHOUDHULP (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: PROPIO

    Type: Dienstenchequebaan

    U onderhoudt de woningen van de u toegewezen klanten. U helpt eventueel bij de strijk en de was en doet sporadisch boodschappen. Bij sommige klanten bereidt u de maaltijden.

  • Huishoudhulp regio Vilvoorde en Grimbergen (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Vilvoorde en Grimbergen Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Elektricien (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als mobiele werknemer wordt u tewerkgesteld op diverse werven. U bent verantwoordelijk voor montages, installaties, alsook onderhoud en herstellingen. Onze klanten zijn scholen, zorgsector, de overheid en industrie.

  • fascia therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde fascia therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • Target Recruitment - PM (Digital Projects) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Opdracht in Zaventem tot zeker eind 2019!     Bedrijf   Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van hun huidige team zijn ze nu op zoek naar een freelance Project Manager voor een opdracht op lange termijn (tot eind 2019).   De deadline voor het voorstellen van kandidaten is 22/10!     Taken   Als freelance PM digital projects word je ingeschakeld voor de invulling van verschillende projecten.  Je bent verantwoordelijk voor de projecten van opstart tot uitvoering. Je maakt daarbij de voorstellen en business cases op en vertaalt die naar concrete projecten. Je let daarbij op scope, planning, budgetten, timelines, resources en kwaliteit. Je stuurt de projecten bij waar nodig en speelt in op mogelijke risico's    Profiel   Als freelance Project Managervoldoe je aan volgende vereisten:  Minstens 5 jaar ervaring in een functie als PM in technische projecten Sterk in stakeholder management PMI methodologie - Agile/Scrum bij voorkeur Goede kennis van MS Office en MS projects Actief, hands-on, oplossingsgericht Je bent een sterke communicator op alle niveaus en kan goed prioriteiten bepalen in complexe en internationale omgevingen Drietalig (NL - FR - ENG)   Aanbod   Als freelance PM digital mag je je verwachten aan:  Een uitdagende opdracht met veel verantwoordelijkheid in regio Zaventem Een contract van lange duur - voorzien tot eind 2019 + mogelijke verlengingen Startdatum voorzien op 15/11/18   Opgelet: kandidaten moeten Voor 22/10 voorgesteld zijn, dus graag een snelle reactie.     Spreekt deze opportuniteit je aan of heb je hier nog vragen bij? Aarzel niet en stuur je CV via de knop hieronder.

  • Junior Advocaat - Vastgoedrecht (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen. Voor een van de grootste Belgische advocatenkantoren, zijn we op zoek naar een Junior Advocaat Real Estate voor het Brusselse team. Onze klant wil een totaaloplossing kunnen bieden aan hun nationaal en internationaal cliënteel. Het kantoor heeft meerdere vestigingen in ons land en heeft al jaren een sterke naam. Ze bieden een job met voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien. Functieomschrijving: Als Junior Advocaat binnen het Real Estate team maakt u deel uit van het jonge en dynamische team. U bent actief in alle aspecten van het vastgoedrecht (aannemingsovereenkomsten, geschillen, structurering van vastgoedprojecten, enz.) U werkt mee aan de dossiers van A tot Z en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het klantencontact. U werkt innovatieve en praktische oplossingen uit voor zowel nationale als internationale klanten.  

Zoek naar antwoorden van 23 schoolstraat in sociale netwerken
Look for responds of 23 schoolstraat in social networks

Lees alle opmerkingen voor 23 schoolstraat. Laat een reactie achter voor 23 schoolstraat. 23 schoolstraat bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 23 schoolstraat. Leave a respond for 23 schoolstraat. 23 schoolstraat on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 23 schoolstraat op de google maps. Adres en contacten 23 schoolstraat
Location of 23 schoolstraat on the google maps. Address and contacts of 23 schoolstraat

Andere gerelateerde bedrijven als come 23 schoolstraat 23 schoolstraat: EVK AIRCONDITIONING NV | Pekus Baby | ROELS KALENDERS | De Clercq | A.C.P.L. N.V.

Other related companies as 23 schoolstraat: EVK AIRCONDITIONING NV | Pekus Baby | ROELS KALENDERS | De Clercq | A.C.P.L. N.V.

23 schoolstraat is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio overyse, belgium 3090 - belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is 23 schoolstraat, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06336334228. Het bedrijf 23 schoolstraat bevindt zich op het adres: overyse, belgium 3090 - belgium, België. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in 23 schoolstraat zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 23 schoolstraat is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 23 schoolstraat is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 23 schoolstraat, openstaande posities, locatie van 23 schoolstraat op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

23 schoolstraat is a company, that was registered 1992 in overyse, belgium 3090 - belgium region, Belgium. Full name of company is 23 schoolstraat, company assigned to the tax number BE06336334228. The company 23 schoolstraat is located at the address: overyse, belgium 3090 - belgium, Belgium. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in 23 schoolstraat were not found.
The main activity of 23 schoolstraat is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of 23 schoolstraat is not available. You also can look at reviews of 23 schoolstraat, open positions, location of 23 schoolstraat on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over 23 schoolstraat, overyse, belgium 3090 - belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 23 schoolstraat, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 23 schoolstraat, overyse, belgium 3090 - belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 23 schoolstraat, employees, financial statistics.