EVK AIRCONDITIONING NV

Contactgegevens EVK AIRCONDITIONING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EVK AIRCONDITIONING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

EVK AIRCONDITIONING NV

Regio (region): Genk, België

Adres (address): Hengelhoefstraat 172,3600, België

Telefoon (phone): 089 38 69 86; 089 84 84 30 089 38 69 86; 089 84 84 30

Fax (fax): 089 38 69 89 089 38 69 89

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EVK AIRCONDITIONING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EVK AIRCONDITIONING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EVK AIRCONDITIONING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EVK AIRCONDITIONING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EVK AIRCONDITIONING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EVK AIRCONDITIONING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EVK AIRCONDITIONING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EVK AIRCONDITIONING NV
Products information EVK AIRCONDITIONING NV

BTW identificatienummer (tax): BE05897705078
Ondernemingsnummer: 7313568115
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in EVK AIRCONDITIONING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EVK AIRCONDITIONING NV
(Get full report from official database of BE for EVK AIRCONDITIONING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor EVK AIRCONDITIONING NV
Addition kinds of activities for EVK AIRCONDITIONING NV

075103. Schapendiensten | Sheep services
555102. Kano- en kajakhandelaars | Canoe and kayak dealers
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
20239902. Ingeblikte melk, geheel | Canned milk, whole
20920200. Voorbereide vis of andere zeevruchtencakes en stokjes | Prepared fish or other seafood cakes and sticks
38420302. Implantaten, chirurgisch | Implants, surgical
39520208. Easels, artiesten ' | Easels, artists'
65529901. Landonderdelen en ontwikkelaars, commercieel | Land subdividers and developers, commercial
76991701. Bakpan glazen en reinigen | Baking pan glazing and cleaning
80490201. Fysiotherapeut | Physiotherapist

Werken bij EVK AIRCONDITIONING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EVK AIRCONDITIONING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EVK AIRCONDITIONING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EVK AIRCONDITIONING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Bachelor of Ingenieur Elektriciteit - Gent - chemiesector (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een chemisch bedrijf gelegen te regio Gent Zeehaven zijn we op zoek naar een tijdelijk ingenieur elektriciteit voor enkele maanden. Je zal ingezet worden in een Amerikaanse multinational. Dit bedrijf heeft een zeer goede naam betreffende innovatie en is steeds up tot date met de nieuwste technologiën. Je kan onmiddellijk starten en dit al zeker tem eind juni. Je functie zal deels bestaan uit bureauwerk: elektrische schema's inscannen en digitaliseren en hier een logische volgorde aan geven alsook deels uit veldwerk: nieuwe elektrische installaties testen en hier risico analyses op uitvoeren. Verdere uitwerking van het project wordt samen besproken en is afhankelijk van de aanwezige competenties. Interesse in deze vacature? Stuur dan nu je cv en motivatie naar Gent High Technics

  • Lasser/samensteller (m/v) (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Bocholt dat actief is in de productie van trappen en leuningen, maar ook carports, poorten en ander metaalwerken in staal en inox zijn wij op zoek naar een gedreven lasser/ samensteller. Belangrijk is dat je zelfstandig kan werken. Je krijgt de nodige plannen, waarna je zelf de constructie samen stelt. Je zal vooral tewerkgesteld worden in het atelier, maar verplaatsing tot werf kan sporadisch voorkomen. Het betreft een functie in dagdienst. Voorlopig om een drukke periode op te vangen, maar de mogelijkheid tot een vast contract zit er zeker in.

  • Insteller-bediener cnc draaibank (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Izegem zijn wij op zoek naar een insteller-bediener van een cnc draaibank. Het gaat vooral over stukwerk en werkt steeds in het atelier.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Bekister (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Brugge gaan we op zoek naar een extra bekister. Je hebt ervaring met systeembekisting en planlezen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

  • Exclusieve huismanager (M/V) regio Sint-Andries 20u per week (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 à 24 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor gastgezinnen wonende in Sint-Andries. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, wassen en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Verkoper student boetiek, regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Maasmechelen Village zijn wij op zoek naar een student voor in het weekend, zowel voor zaterdag als voor zondag.

  • MANAGEMENT TRAINEE (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1675507-inline.html?cid=Partner_VDAB Ons bedrijf is je misschien niet bekend, maar onze producten des te meer. CULINOR convenience cuisine, met hoofdkantoor te Destelbergen (bij R4), is de belangrijkste producent van verse kant-en-klaarmaaltijden in de Benelux. Het bedrijf speelt in op de trend van gezonde, smaakvolle en snel te bereiden verse maaltijden. Dagelijks zijn een 500-tal medewerkers actief in 5 productievestigingen – waarvan 3 gelegen in de Gentse regio en 2 in de Kempen - en borgen kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Voor één van onze sites in regio Gent zoeken we momenteel een (m/v) Ben je gedreven, betrokken en professioneel? Dan horen wij graag van jou. Om je de Culinor filosofie en werkwijze eigen te maken, is de initiële periode intensief, leerrijk en ‘hands-on’. Je kunt hierbij rekenen op onze steun en begeleiding waarbij je alle middelen en knowhow worden aangereikt om je doel te bereiken.   Een jaar lang ben je in één van onze sites actief en ga je meewerken aan de optimalisatie van onze productieafdelingen of warehouse, help je met het verbeteren van rendementen en het opzetten van best practices,… · Je vervult ook operationele taken op de werkvloer waarbij je erin slaagt diverse leidinggevende functies in de productie of logistiek te beheersen· Tevens help je bij het succesvol opzetten van nieuwe productielijnen ihkv de uitbreiding van ons assortiment · Met je technische kennis los je eenvoudige technische problemen in een handomdraai op· Bij dit alles heb je oog voor kwaliteit, veiligheid en milieu· Geleidelijk worden er meer taken gedelegeerd wat je zal toelaten om later ruimere verantwoordelijkheden op te nemen· Je rapporteert rechtstreeks aan de respectievelijke manager

  • Medewerker Technische Dienst (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: RECREATIE- & CONGRESHOTEL TER ELST

    Type: Vaste Job

    Als Technisch medewerker zullen o.a. volgende taken tot jouw takenpakket behoren: onderhoud en het ordelijk houden van de gebouwen en materialen; algemene schilder, sanitaire, elektriciteit en schrijnwerkerij werken; logistieke ondersteuning, kleine herstellingswerken en ondersteuning bij werkzaamheden.

  • Ploegbaas/Bekister (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van 1 van onze teams, zijn wij op zoek naar een bekister. Ervaring in bekisten is noodzakelijk (minimum kennis metsen noodzakelijk). Doorgroeimogelijkheden tot ploegbaas of meestergast.

  • RESERVE Industrieel reinigers Antwerpen 2018 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio Antwerpen zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van EVK AIRCONDITIONING NV in sociale netwerken
Look for responds of EVK AIRCONDITIONING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor EVK AIRCONDITIONING NV. Laat een reactie achter voor EVK AIRCONDITIONING NV. EVK AIRCONDITIONING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EVK AIRCONDITIONING NV. Leave a respond for EVK AIRCONDITIONING NV. EVK AIRCONDITIONING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EVK AIRCONDITIONING NV op de google maps. Adres en contacten EVK AIRCONDITIONING NV
Location of EVK AIRCONDITIONING NV on the google maps. Address and contacts of EVK AIRCONDITIONING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come EVK AIRCONDITIONING NV EVK AIRCONDITIONING NV: Parmentier G & JL | CITROEN-EURO-TRACTION | Oranje-De Eenhoorn B.V.B.A. | Jourdain | MLD Research

Other related companies as EVK AIRCONDITIONING NV: Parmentier G & JL | CITROEN-EURO-TRACTION | Oranje-De Eenhoorn B.V.B.A. | Jourdain | MLD Research

EVK AIRCONDITIONING NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Genk, België. De volledige naam van het bedrijf is EVK AIRCONDITIONING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05897705078. Het bedrijf EVK AIRCONDITIONING NV bevindt zich op het adres: Hengelhoefstraat 172,3600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 227,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EVK AIRCONDITIONING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EVK AIRCONDITIONING NV is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EVK AIRCONDITIONING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EVK AIRCONDITIONING NV, openstaande posities, locatie van EVK AIRCONDITIONING NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EVK AIRCONDITIONING NV is a company, that was registered 1986 in Genk region, Belgium. Full name of company is EVK AIRCONDITIONING NV, company assigned to the tax number BE05897705078. The company EVK AIRCONDITIONING NV is located at the address: Hengelhoefstraat 172,3600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 227,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EVK AIRCONDITIONING NV were not found.
The main activity of EVK AIRCONDITIONING NV is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EVK AIRCONDITIONING NV is not available. You also can look at reviews of EVK AIRCONDITIONING NV, open positions, location of EVK AIRCONDITIONING NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EVK AIRCONDITIONING NV, Genk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EVK AIRCONDITIONING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EVK AIRCONDITIONING NV, Genk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EVK AIRCONDITIONING NV, employees, financial statistics.