ORTHO-SHOP DIKSMUIDE

Contactgegevens ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ORTHO-SHOP DIKSMUIDE

Regio (region): Diksmuide, België

Adres (address): Schoolplein 6 Bus 3,8600, België

Telefoon (phone): 051 51 01 02 051 51 01 02

Fax (fax): +32 (16) 320-46-38 +32 (16) 320-46-38

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ORTHO-SHOP DIKSMUIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ORTHO-SHOP DIKSMUIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ORTHO-SHOP DIKSMUIDE
Products information ORTHO-SHOP DIKSMUIDE

BTW identificatienummer (tax): BE05776580810
Ondernemingsnummer: 7244079589
Hoofdstad (capital): 992,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 400,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ORTHO-SHOP DIKSMUIDE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ORTHO-SHOP DIKSMUIDE
(Get full report from official database of BE for ORTHO-SHOP DIKSMUIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ORTHO-SHOP DIKSMUIDE
Addition kinds of activities for ORTHO-SHOP DIKSMUIDE

571906. Afbeeldingen en spiegels | Pictures and mirrors
07510403. Stamboom record diensten, vee | Pedigree record services, livestock
20640106. Gegrilde data | Sugared dates
20990201. Bakpoeder | Baking powder
38420105. Handschoenen, veiligheid | Gloves, safety
57220207. Microgolfovens | Microwave ovens
73380102. Hervat schriftendienst | Resume writing service
73899950. Tabaksbedekking service | Tobacco sheeting service

Werken bij ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider HVAC (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Leidinggevende capaciteiten, op zoek naar verantwoordelijkheid en is op de werf staan voor jou the place to be? Als werfleider ben jij verantwoordelijk voor de volledige coördinatie op de werf. Dit houdt de dagelijkse coördinatie in op technisch en organisatorisch vlak. Je staat in voor kwaliteit, veiligheid en rendement. Een sterke interesse in tertiaire en/of industriële installaties is hier een sterk pluspunt. Je werkt nauw samen met de projectleider en werkvoorbereider.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • Lader/losser I Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Willebroek, gespecialiseerd in het laden/lossen van stukgoed uit containers en vrachtwagens op locatie, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lader/losser die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je takenpakket zal bestaan uit: Laden/lossen en behandelen van niet-gepalletiseerde stukgoederen. Rework: (her)verpakken en palletiseren voor veilig vervoer. Bundelen van goederen: (her)laden (zonder glasbreuk of beschadiging). Stuffen en strippen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Poetshulp regio Aarschot - Betekom (BETEKOM)

    Regio: BETEKOM

    Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Bijlesgever wiskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

  • Senior Projectleider Bouw (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je volgt met trots je projecten op van A tot Z en draagt de verantwoordelijkheid t.a.v. planning, organisatie, budget en financiële opvolging. Op periodieke basis rapporteer je aan het management team. Je werkt constructief samen met architecten, opdrachtgevers en onderaannemers.

  • Diëtist/ diëtiste (ZAFFELARE)

    Regio: ZAFFELARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je komt werken in onze groeiende praktijk als nieuwe collega. Dit om ons aanbod van dieetkunde verder vorm te geven en uit te bouwen. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie. Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van ORTHO-SHOP DIKSMUIDE in sociale netwerken
Look for responds of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. Laat een reactie achter voor ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. ORTHO-SHOP DIKSMUIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. Leave a respond for ORTHO-SHOP DIKSMUIDE. ORTHO-SHOP DIKSMUIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ORTHO-SHOP DIKSMUIDE op de google maps. Adres en contacten ORTHO-SHOP DIKSMUIDE
Location of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE on the google maps. Address and contacts of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come ORTHO-SHOP DIKSMUIDE ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: Trapmakerij VPG | TOYOTA-PAQUET CH | Vrebos-Stas NV | Immobilière R. Poisse & Fils SA | Recom International sa

Other related companies as ORTHO-SHOP DIKSMUIDE: Trapmakerij VPG | TOYOTA-PAQUET CH | Vrebos-Stas NV | Immobilière R. Poisse & Fils SA | Recom International sa

ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Diksmuide, België. De volledige naam van het bedrijf is ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05776580810. Het bedrijf ORTHO-SHOP DIKSMUIDE bevindt zich op het adres: Schoolplein 6 Bus 3,8600. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 992,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 400,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ORTHO-SHOP DIKSMUIDE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, openstaande posities, locatie van ORTHO-SHOP DIKSMUIDE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is a company, that was registered 2011 in Diksmuide region, Belgium. Full name of company is ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, company assigned to the tax number BE05776580810. The company ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is located at the address: Schoolplein 6 Bus 3,8600. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 992,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 400,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ORTHO-SHOP DIKSMUIDE were not found.
The main activity of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE is not available. You also can look at reviews of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, open positions, location of ORTHO-SHOP DIKSMUIDE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, Diksmuide: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, Diksmuide: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ORTHO-SHOP DIKSMUIDE, employees, financial statistics.