Werkhuizen Rubbens N.V.

Contactgegevens Werkhuizen Rubbens N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Werkhuizen Rubbens N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Werkhuizen Rubbens N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zwaluwbeekstraat 12, B-9150 Kruibeke, België

Telefoon (phone): (03) 2530191 (03) 2530191

Fax (fax): (03) 2530849 (03) 2530849

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Werkhuizen Rubbens N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Werkhuizen Rubbens N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Werkhuizen Rubbens N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Werkhuizen Rubbens N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Werkhuizen Rubbens N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Werkhuizen Rubbens N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Werkhuizen Rubbens N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Werkhuizen Rubbens N.V.
Products information Werkhuizen Rubbens N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05816680908
Ondernemingsnummer: 2716064453
Hoofdstad (capital): 449,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 348,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Werkhuizen Rubbens N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Werkhuizen Rubbens N.V.
(Get full report from official database of BE for Werkhuizen Rubbens N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Werkhuizen Rubbens N.V.
Addition kinds of activities for Werkhuizen Rubbens N.V.

805200. Intermediate care faciliteiten | Intermediate care facilities
22590300. Gordijnen en beddengoed, breien | Curtains and bedding, knit
25199900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furniture, nec, nec
32999904. Insulsleeves (gieterijmaterialen) | Insulsleeves (foundry materials)
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
38450109. Electroencephalographs | Electroencephalographs
57139903. Linoleum | Linoleum

Werken bij Werkhuizen Rubbens N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Werkhuizen Rubbens N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Werkhuizen Rubbens N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Werkhuizen Rubbens N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

  • Heftruckchauffeur met ervaring - attest niet vereist (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Trucks zijn we op zoek naar vorkliftchauffeurs! Jij zorgt voor het tijdig en correct aanleveren van de goederen aan de productielijn. Hiervoor gebruik je een heftruck, reachtruck of tugger.

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • CHAUFFEUR CE BETONMIXER - OPTIE VAST - REGIO OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur betonmixer sta je in voor het vervoer van beton en bouwmaterialen naar de verschillende werven. Je vertrekt iedere dag vanuit het depot en werkt over gans België.

  • Junior Werfleider (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk groeiend familiebedrijf in de markt van chemische- en bouwkundige producten is Impact op zoek naar een junior bouwkundig profiel. In deze functie start je verschillende jaren van op de wervloer waardoor je alle technieken helemaal onder de knie krijgt. Jouw verantwoordelijkheden groeien stelselmatig volgens de projecten en jouw eigen capaciteiten en ontwikkeling. Je voert de werken uit en volgt de werven operationeel op. Gaandeweg kan je verder groeien in de onderneming, waardoor je steeds meer grotere werven zal moeten opvolgen, alsook de communicatie met klanten voeren. Na enkele jaren op mee te draaien op de werkvloer groei je door naar werfleider.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Storingstechnieker (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van de industriële installaties bij onze klanten. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals: motoren, beveiligingsborden, sensoren en actoren, stuur- en vermogenskringen, uitlezen plc-sturingen... Daarnaast ga je ook op zoek naar mogelijkheden om de machines of installaties efficiënter te laten werken. Tevens voer je de nodige mechanische werken uit en het preventief onderhoud behoort ook tot jouw takenpakket. Er zijn mogelijkheden in de regio Oost- en West-Vlaanderen, zowel in dagregime, 2-ploegenstelsel, 3-ploegenstelsel als weekendwerk.

  • Dringend : Full time verkoopsmedewerker supermarkt te Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt te Deinze zijn wij op zoek naar een full time verkoopsmedewerker. Je werkt polyvalent mee : je vult de winkel aan, je werkt aan de kassa, je helpt zoekende klanten enz.... Je werkt full time (36.5 uren/week) met vrije dag in de week, je werkt elke zaterdag of in de voormiddag of in de namiddag. Heel leuke werksfeer. Snelle opstart.

  • Head Care (hoofd bewonerszorg) te Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    De Head Care coördineert de verschillende care departementen (Paramedische & verpleegkundige dienst). Je garandeert een kwalitatieve zorg voor alle bewoners. Onze groep is voor woonzorgcentrum Millegem te Ranst op zoek naar een enthousiaste collega die mee wil draaien in een innovatieve en dynamische werkomgeving Als Head Care maak je deel uit van het lokale managementteam en rapporteer je rechtstreeks aan de directeur. Samen met je collega's head hospitality en head administration ben je de spil van de organisatie en sta je mee in voor het bieden van een kwaliteitsvolle dienstverlening aan onze residenten en hun familie. Je coördineert en superviseert de zorgverlenende diensten Je staat in voor de controle van de zorgverlening en zorgt ervoor dat de kwaliteitsnormen voorgeschreven door onze groep worden gerespecteerd Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie binnen de teams Je volgt verschillende personeelsgerelateerde materies op Je waakt erover dat je teams respectvol omgaan met residenten en hun familie, dat ze naar hen luisteren en dat ze tegemoet komen aan hun wensen Je staat garant voor de goede overdracht van alle noodzakelijke informatie Je coördineert en controleert de registratie van observaties en veranderingen betreffende onze residenten, je waakt erover dat de verpleegkundige dossiers nauwgezet up-to-date worden gehouden In samenspraak met de directie sta je in voor het opstellen en het opvolgen van het budget van jouw afdelingen

  • Verkoper beenhouwerij Colruyt Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Jij bent als verkoper (m/v) in alle opzichten de vertegenwoordiger van onze beenhouwerij. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert de vleesgerechten op zo’n manier dat de klant ertoe aangetrokken wordt. Binnen de beenhouwerij leidt een hecht team jou de eerste weken op. Samen met de beenhouwers maak jij bestellingen en bereidingen klaar. Je bewaakt de kwaliteit van de vleesgerechten en zorgt ervoor dat de beenhouwerij er steeds netjes bij ligt. Wanneer je ingewerkt bent in het team sta je in voor een deel van het stockbeheer. Je vult de voorraad tijdig aan en bestelt het nodige vlees en kruiden. Daarnaast verzorg je ook de etikettering van de producten, aangezien we onze prijzen dagelijks aanpassen aan de concurrentie. Je leest ook barcodes van nieuwe producten in om bijvoorbeeld te achterhalen van welke leverancier ze afkomstig zijn. Je neemt initiatief, denkt na over commerciële acties en organiseert degustaties. Je hebt een passie voor het vak en vindt het heel belangrijk dat de klant tevreden is over jullie producten.

  • Brainbridge - Medior or Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description  Within the client there are multiple Agile teams. Some dedicated to single applications, others for multiple applications. This job description is meant for a person who will be able to join one of the Agile teams. These applications cover backend systems (WebServices) or user facing application (Spring MVC JavaScript + Twitterbootstrap + Oracle). You will be helping the team making the deadlines of these applications. It is END-2-END development, hence you have to work with all technologies described below. The perfect profile is a person who picks up tasks and makes sure he delivers what is asked. Who doesn't t take things for granted and is willing to challenge what is handed to him.    Technical skills  Core Accountabilities: Experience in Java (7+8) is mandatory Experience in Spring 3 & 4 (focus on data accessibility towards the database) is mandatory Experience in Maven is mandatory Experience in Hibernate is mandatory Experience in WebServices (WSDL, Rest+JSON/XML) is mandatory Experience of 5 year plus in all the above is mandatory.  Essential qualities: Experience in Agile Methodologies is very important Experience in Test Driven Development is very important Experience in working with multiple Terabytes of data is very important 5 years plus experience Team player Taking ownership Problem solving Good English language skills  Desirable qualities: Degree level or equivalent International transport / Postal industry/Telecom   Location: Brussels Job type: Development

Zoek naar antwoorden van Werkhuizen Rubbens N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Werkhuizen Rubbens N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Werkhuizen Rubbens N.V.. Laat een reactie achter voor Werkhuizen Rubbens N.V.. Werkhuizen Rubbens N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Werkhuizen Rubbens N.V.. Leave a respond for Werkhuizen Rubbens N.V.. Werkhuizen Rubbens N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Werkhuizen Rubbens N.V. op de google maps. Adres en contacten Werkhuizen Rubbens N.V.
Location of Werkhuizen Rubbens N.V. on the google maps. Address and contacts of Werkhuizen Rubbens N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Werkhuizen Rubbens N.V. Werkhuizen Rubbens N.V.: Heidebloem NV | Apragaz | IBC Vastgoed N.V. | Flandria Redrij NV | Vrancken, Johan

Other related companies as Werkhuizen Rubbens N.V.: Heidebloem NV | Apragaz | IBC Vastgoed N.V. | Flandria Redrij NV | Vrancken, Johan

Werkhuizen Rubbens N.V. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Werkhuizen Rubbens N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05816680908. Het bedrijf Werkhuizen Rubbens N.V. bevindt zich op het adres: Zwaluwbeekstraat 12, B-9150 Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 449,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 348,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Werkhuizen Rubbens N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Werkhuizen Rubbens N.V. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Werkhuizen Rubbens N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Werkhuizen Rubbens N.V., openstaande posities, locatie van Werkhuizen Rubbens N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Werkhuizen Rubbens N.V. is a company, that was registered 2014 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Werkhuizen Rubbens N.V., company assigned to the tax number BE05816680908. The company Werkhuizen Rubbens N.V. is located at the address: Zwaluwbeekstraat 12, B-9150 Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 449,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 348,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Werkhuizen Rubbens N.V. were not found.
The main activity of Werkhuizen Rubbens N.V. is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Werkhuizen Rubbens N.V. is not available. You also can look at reviews of Werkhuizen Rubbens N.V., open positions, location of Werkhuizen Rubbens N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Werkhuizen Rubbens N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Werkhuizen Rubbens N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Werkhuizen Rubbens N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Werkhuizen Rubbens N.V., employees, financial statistics.