Wajema S.A.

Contactgegevens Wajema S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Wajema S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Wajema S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Francisco Ferrer 25b2, B-4040 Herstal, België

Telefoon (phone): (04) 2645949 (04) 2645949

Fax (fax): (04) 2480763 (04) 2480763

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Wajema S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Wajema S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Wajema S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Wajema S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Wajema S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Wajema S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Wajema S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Wajema S.A.
Products information Wajema S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09232604980
Ondernemingsnummer: 1716583251
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 579,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Wajema S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Wajema S.A.
(Get full report from official database of BE for Wajema S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Wajema S.A.
Addition kinds of activities for Wajema S.A.

483201. Radio-omroepzenders, muziekformaat | Radio broadcasting stations, music format
509403. Horloges, horloges en onderdelen | Clocks, watches, and parts
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
38250311. Integratie van elektriciteitsmeters | Integrating electricity meters
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano
39449905. Schotels, speelgoed | Dishes, toy

Werken bij Wajema S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Wajema S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Wajema S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Wajema S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker -2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een mechanieker om in te staan voor het mechanisch onderhoud: het smeren, schoonmaken, aandraaien, bijstellen, vervangen van onderdelen. Dit doe je bij de klanten van het bedrijf, zowel preventief als curatief.

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: hands@home

    Type: Dienstenchequebaan

    Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

  • Huishoudhulp Dilsen-Stokkem (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: DE MANGELAAR

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

  • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

  • Schrijnwerker (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: JOAS & CO

    Type: Vaste Job

    Ervaren schrijnwerker met kennis van dakconstructie.

  • Teamleader Expeditie DV00545 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Kijkt toe op planning, kwaliteit en veiligheid van het werk en verzekert op deze manier een vlot verloop van de laadactiviteiten. Vertalen van de transportplanning naar de vloer en ervoor zorgen dat de transporten volgens planning geladen worden met een minimum aan wachttijden. Rechtstreeks contact onderhouden met de transportplanning om de laatste minuut wijzigingen in goede banen te leiden. Kijkt toe op het naleven van de richtlijnen, de kwaliteitsnormen, de systemen en de procedures binnen het team van heftruckchauffeurs om de doelstellingen van de afdeling te behalen. Kijkt toe op het correct functioneren van het volautomatische hoogstapelmagazijn. Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve taken (verlofplanning, 5S) verbonden met de logistieke activiteiten of het team van heftruckchauffeurs.

  • Studiebegeleider leren leren en planning (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis algemene studiebegeleiding geven aan leerlingen van het middelbaar en/of studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen (zowel hogeschool als universiteit). De studenten hebben voornamelijk moeilijkheden met studiemethode (leren leren) en studieplanning.

  • Flexijob - Zaalmedewerker - Weekend Feestzaal (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: DOMEIN VOSSENBERG

    Type: Flexijob

    Heb je stiekem zin in de nieuwste Smartphone of plan je graag een citytripje met vrienden maar zit je wat krap bij kas? 1 adres! Domein Vossenberg zoekt zaalmedewerkers voor tijdens het weekend. Kom je in aanmerking voor een flexijob of ben je student + 18 jaar dan schakelen wij jou graag in op vrijdag, zaterdag of zondag. Momenteel is de vraag het grootst naar medewerkers op zaterdag. Gasten met goesting en dames met finesse zijn bij Domein Vossenberg een match! Stressbestendigheid, een verzorgd voorkomen en een brede glimlach naar onze klanten zijn noodzakelijk.

Zoek naar antwoorden van Wajema S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Wajema S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Wajema S.A.. Laat een reactie achter voor Wajema S.A.. Wajema S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Wajema S.A.. Leave a respond for Wajema S.A.. Wajema S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Wajema S.A. op de google maps. Adres en contacten Wajema S.A.
Location of Wajema S.A. on the google maps. Address and contacts of Wajema S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Wajema S.A. Wajema S.A.: D.V.D.S.-Printing BVBA | BATRANS TRANSPORT INTERNATIONAL | CENTRE HOSPITALIER PSYCHIATRIQUE DU CHENE AUX HAIES | Easy Computing N.V. | Olmanst, Stephane

Other related companies as Wajema S.A.: D.V.D.S.-Printing BVBA | BATRANS TRANSPORT INTERNATIONAL | CENTRE HOSPITALIER PSYCHIATRIQUE DU CHENE AUX HAIES | Easy Computing N.V. | Olmanst, Stephane

Wajema S.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Wajema S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09232604980. Het bedrijf Wajema S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Francisco Ferrer 25b2, B-4040 Herstal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 579,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Wajema S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Wajema S.A. is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Wajema S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Wajema S.A., openstaande posities, locatie van Wajema S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Wajema S.A. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Wajema S.A., company assigned to the tax number BE09232604980. The company Wajema S.A. is located at the address: Avenue Francisco Ferrer 25b2, B-4040 Herstal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 579,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Wajema S.A. were not found.
The main activity of Wajema S.A. is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Wajema S.A. is not available. You also can look at reviews of Wajema S.A., open positions, location of Wajema S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Wajema S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Wajema S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Wajema S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Wajema S.A., employees, financial statistics.