De Prêtre Orthopaedics bvba

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • De Prêtre Orthopaedics bvba
Private companiesFood and Kindred Products • De Prêtre Orthopaedics bvba

Contactgegevens De Prêtre Orthopaedics bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Prêtre Orthopaedics bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Prêtre Orthopaedics bvba

Regio (region): Asse, België

Adres (address): Nieuwstraat 17-19,1730, België

Telefoon (phone): 02 452 68 31; 02 452 78 74 02 452 68 31; 02 452 78 74

Fax (fax): +32 (61) 410-38-28 +32 (61) 410-38-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Prêtre Orthopaedics bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Prêtre Orthopaedics bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Prêtre Orthopaedics bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Prêtre Orthopaedics bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Prêtre Orthopaedics bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Prêtre Orthopaedics bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Prêtre Orthopaedics bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Prêtre Orthopaedics bvba
Products information De Prêtre Orthopaedics bvba

BTW identificatienummer (tax): BE05355804443
Ondernemingsnummer: 3839416503
Hoofdstad (capital): 450,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 539,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2010
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in De Prêtre Orthopaedics bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Prêtre Orthopaedics bvba
(Get full report from official database of BE for De Prêtre Orthopaedics bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Prêtre Orthopaedics bvba
Addition kinds of activities for De Prêtre Orthopaedics bvba

60359901. Federale spaar- en leningverenigingen | Federal savings and loan associations
79990802. Bridge club, niet-lidmaatschap | Bridge club, non-membership
81110204. Corporate, partnership en business law | Corporate, partnership and business law
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
86410400. Sociale verenigingen | Social associations

Werken bij De Prêtre Orthopaedics bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Prêtre Orthopaedics bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Prêtre Orthopaedics bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Prêtre Orthopaedics bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Fulltime verkoopmedewerk(st)er voor krantenwinkel in Gent gezocht (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een krantenwinkel in Gent centrum zijn wij op zoek naar een gemotiveerde verkoopmedewerk(st)er voor een fulltime tewerkstelling. Werken van maandag tem. zondag (met 1 vaste vrije dag tijdens het weekend). Je staat in voor de verkoop van dagbladen, voeding, krasloten etc en helpt mee bij het organiseren van de winkel bij nieuwe leveringen.

  • Verkoop Supermarkt Kassa (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je voert voornamelijk kassa bij ons uit. Indien het minder druk is word je uiteraard ook elders ingeschakeld maar jouw voornaamste taak is kassa

  • Uitzendconsulent Construct (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verder beschik je over volgende competenties en talenten: je bent leergierig en houdt van een uitdagende werkomgeving; jouw troeven zijn doorzettingsvermogen en overtuigingskracht; je bent een plantrekker en een echte doener; je bent organisatorisch sterk en kan prioriteiten leggen; je houdt van een gezonde druk & van werken met targets; professionalisme positivisme en prestatiegerichtheid kenmerken jou; je weet hoe stress achter je te laten wanneer je de deur van het kantoor dichttrekt. Enige ervaring in sales of rekrutering is een troef.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Productiemedewerker / magazijnmedewerker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: HEVADEX

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het afvullen en verpakken van coatingproducten, zoals o.a. luchtdichting coatings en beschermfolies. Daarnaast sta je ook in voor magazijnwerk: Je ontvangt de goederen en verpakkingen. Je controleert de leveringen. Je plaatst de goederen op de daarvoor voorziene plaats.

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • IT-Planet - Product Owner met Java achtergrond (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving De opdracht als Product Owner is het verzamelen, managen en vertalen van de verwachtingen van elke stakeholder. Je neemt het beleid van het stakeholder management op je, en onderhoudt contacten met alle departementen. Vanuit een Agile mindset handel je als facilitator en durf je beslissingen te nemen: je maakt planning op voor alle betrokken partijen, met duidelijke doelstellingen, mogelijkheden en deadlines. Daarnaast behoud je het overzicht en hou je rekening met de verwachtingen en prioriteiten.  Je komt terecht in een gerenommeerd bedrijf, met toffe collega's, die net als jij gepassioneerd zijn en graag bijleert. Geen enkele week zal dezelfde zijn, waarbij je dagelijks gestimuleerd zal worden.    Profiel Je bent zeer technisch aangelegd met achtergrond in Java (full stack). Je hebt voeling met UX/UI. Je kent de uitdagingen in stakeholder management, en bent in staat een goede relatie op te bouwen en duidelijk te communiceren. Je hebt een Agile mindset, en ervaring in Scrum of andere Agile/lean methodologie. Je kan moeilijke problemen vertalen in mensentaal. Je voelt je goed in een adviserende rol, als goede en open communicator. Je bent gepassioneerd door analytisch denken en denkt graag out-of-the-box. Je bent bereid om sporadisch naar Nederland of Denemarken te reizen.   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis & competenties. Met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps-en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdcheques... Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden & training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er al weer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten klaar.   Freelance? Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een voorstel op maat.     Interesse? Stuur je CV en eventueel je motivatiebrief via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van De Prêtre Orthopaedics bvba in sociale netwerken
Look for responds of De Prêtre Orthopaedics bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Prêtre Orthopaedics bvba. Laat een reactie achter voor De Prêtre Orthopaedics bvba. De Prêtre Orthopaedics bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Prêtre Orthopaedics bvba. Leave a respond for De Prêtre Orthopaedics bvba. De Prêtre Orthopaedics bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Prêtre Orthopaedics bvba op de google maps. Adres en contacten De Prêtre Orthopaedics bvba
Location of De Prêtre Orthopaedics bvba on the google maps. Address and contacts of De Prêtre Orthopaedics bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come De Prêtre Orthopaedics bvba De Prêtre Orthopaedics bvba: Casier BVBA | Cleaning Masters NV | Storegames | Fegibel cvba | Tractebel S.A. N.V.

Other related companies as De Prêtre Orthopaedics bvba: Casier BVBA | Cleaning Masters NV | Storegames | Fegibel cvba | Tractebel S.A. N.V.

De Prêtre Orthopaedics bvba is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Asse, België. De volledige naam van het bedrijf is De Prêtre Orthopaedics bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05355804443. Het bedrijf De Prêtre Orthopaedics bvba bevindt zich op het adres: Nieuwstraat 17-19,1730. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 450,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 539,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in De Prêtre Orthopaedics bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Prêtre Orthopaedics bvba is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Prêtre Orthopaedics bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Prêtre Orthopaedics bvba, openstaande posities, locatie van De Prêtre Orthopaedics bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Prêtre Orthopaedics bvba is a company, that was registered 2010 in Asse region, Belgium. Full name of company is De Prêtre Orthopaedics bvba, company assigned to the tax number BE05355804443. The company De Prêtre Orthopaedics bvba is located at the address: Nieuwstraat 17-19,1730. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 450,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 539,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in De Prêtre Orthopaedics bvba were not found.
The main activity of De Prêtre Orthopaedics bvba is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Prêtre Orthopaedics bvba is not available. You also can look at reviews of De Prêtre Orthopaedics bvba, open positions, location of De Prêtre Orthopaedics bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Prêtre Orthopaedics bvba, Asse: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Prêtre Orthopaedics bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Prêtre Orthopaedics bvba, Asse: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Prêtre Orthopaedics bvba, employees, financial statistics.