Virelac B.V.B.A.

Contactgegevens Virelac B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Virelac B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Virelac B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Ondernemersstraat 7, B-2500 Lier, België

Telefoon (phone): (03) 4893047 (03) 4893047

Fax (fax): (03) 4893095 (03) 4893095

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Virelac B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Virelac B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Virelac B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Virelac B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Virelac B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Virelac B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Virelac B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Virelac B.V.B.A.
Products information Virelac B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03243408203
Ondernemingsnummer: 4729583740
Hoofdstad (capital): 896,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 616,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Virelac B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Virelac B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Virelac B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Virelac B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Virelac B.V.B.A.

252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
16230203. Telefoon- en communicatielijnconstructie | Telephone and communication line construction
34431101. Sluizen | Airlocks
34439910. Missile silo's en componenten, metalen plaat | Missile silos and components, metal plate
36259904. Bedieningsapparatuur, elektrisch | Control equipment, electric
39930000. Tekens en reclame specialiteiten | Signs and advertising specialties
95120202. Bodembehoud, overheid | Soil conservation services, government

Werken bij Virelac B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Virelac B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Virelac B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Virelac B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Grondwerker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Houthalen zijn we op zoek naar grondwerkers. Gespecialiseerd in nutsvoorzieningen, vooral in opdracht voor DE WATERGROEP.

  • Logistiek bediende (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als logistiek bediende zorg je voor een correcte en tijdige verwerking van de los- en laadgegevens. Je staat in voor de administratieve afhandeling van lossingen en ladingen en crossdock activiteiten  door middel van software programma’s Apollo/Artemis en ECSTRA. Je maakt CMR en andere transportdocumenten op na grondige controle van alle los/laaddata. Het databestand vul je aan met transportgegevens. Vervolgende behandel je Kwaliteitsincidenten volgens de correcte procedure en rapporteer je aan de teamleader, manager en klanten. Je werkt in een wisselend ploegsysteem van 4 weken 06u-14u, 1 week 08u-16u en 1 week 12u-20u.

  • Tuinarbeider (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

  • Machinebediener (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn wij op zoek naar een Machinebediener. U taak zal bestaan uit het verpakken van dozen, en zakken. ( maximum 25 kg ) U zal de machine bedienen. Hiervoor voorziet men een interne opleiding. De machine die u zal bedienen is eenvoudig en bovendien gemakkelijk aan te leren.

  • Huishoudhulp regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Home Care ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshelden regio LIER. Solliciteer per SMS! (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Lier, Boechout en Vremde. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • WEGENWERKER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: N. VINDEVOGEL

    Type: Vaste Job

    Je voert grond- en funderingswerken uit. Je helpt bij het leggen van riolen en geeft aanwijzigingen aan de kraanmachinist. Je plaatst en herstelt wegverhardingen voor wegen, voetpaden, bermen enz. Je bedient kleine machines op de werf. Voor meer info: www.vindevogel.be

  • Technisch Adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Je werkzaamheden bestaan uit: het actief op zoek gaan naar prospecten; het opstellen van een accountplan; het opnemen van aanvragen; het opvolgen van offertes; het onderhouden van bestaande relaties. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een producent en leverancier van een alles wat te maken heeft met tooling voor de hout-, metaal- en kunststofindustrie. Het is een familiebedrijf dat zich onderscheidt door het ontwikkelen van innovatieve gereedschappen.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

Zoek naar antwoorden van Virelac B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Virelac B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Virelac B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Virelac B.V.B.A.. Virelac B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Virelac B.V.B.A.. Leave a respond for Virelac B.V.B.A.. Virelac B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Virelac B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Virelac B.V.B.A.
Location of Virelac B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Virelac B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Virelac B.V.B.A. Virelac B.V.B.A.: K.S.B. NV | PVD Lighting BVBA | FOLINI-DEMUNTER RONY | ACMP N.V. | Carta Mundi N.V.

Other related companies as Virelac B.V.B.A.: K.S.B. NV | PVD Lighting BVBA | FOLINI-DEMUNTER RONY | ACMP N.V. | Carta Mundi N.V.

Virelac B.V.B.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Virelac B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03243408203. Het bedrijf Virelac B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Ondernemersstraat 7, B-2500 Lier. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 896,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 616,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Virelac B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Virelac B.V.B.A. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Virelac B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Virelac B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Virelac B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Virelac B.V.B.A. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Virelac B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03243408203. The company Virelac B.V.B.A. is located at the address: Ondernemersstraat 7, B-2500 Lier. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 896,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 616,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Virelac B.V.B.A. were not found.
The main activity of Virelac B.V.B.A. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Virelac B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Virelac B.V.B.A., open positions, location of Virelac B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Virelac B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Virelac B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Virelac B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Virelac B.V.B.A., employees, financial statistics.