FOLINI-DEMUNTER RONY

Contactgegevens FOLINI-DEMUNTER RONY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOLINI-DEMUNTER RONY: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOLINI-DEMUNTER RONY

Regio (region): Dendermonde, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 38,9200, België

Telefoon (phone): 052 20 35 19 052 20 35 19

Fax (fax): +32 (14) 321-83-29 +32 (14) 321-83-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOLINI-DEMUNTER RONY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOLINI-DEMUNTER RONY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOLINI-DEMUNTER RONY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOLINI-DEMUNTER RONY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOLINI-DEMUNTER RONY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOLINI-DEMUNTER RONY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOLINI-DEMUNTER RONY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOLINI-DEMUNTER RONY
Products information FOLINI-DEMUNTER RONY

BTW identificatienummer (tax): BE06457733154
Ondernemingsnummer: 5165466308
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 329,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2000
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in FOLINI-DEMUNTER RONY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOLINI-DEMUNTER RONY
(Get full report from official database of BE for FOLINI-DEMUNTER RONY)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOLINI-DEMUNTER RONY
Addition kinds of activities for FOLINI-DEMUNTER RONY

5093. Afval- en afvalstoffen | Scrap and waste materials
344604. Partities en steunen / studs, inclusief accoustische systemen | Partitions and supports/studs, including accoustical systems
593203. Boekwinkels, tweedehands | Book stores, secondhand
14290104. Vulkanische steen, verpletterd en gebroken-steengroeven | Volcanic rock, crushed and broken-quarrying
20320104. Bonen, met vlees: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beans, with meat: packaged in cans, jars, etc.
20439914. Tarwefles: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Wheat flakes: prepared as cereal breakfast food
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
32810203. Lampbasis, onyx | Lamp bases, onyx
58120303. Chili staan | Chili stand
73360104. Pakketontwerp | Package design

Werken bij FOLINI-DEMUNTER RONY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOLINI-DEMUNTER RONY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOLINI-DEMUNTER RONY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOLINI-DEMUNTER RONY. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker met heftruckattest (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een distributiecentrum regio Brugge zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers (M/V). - Lossen en sorteren van paletten - Opkuis/op orde houden van algemeen magazijn

  • Mecanicien (m/v) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: - Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. - Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. - De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Klantenbeheerder ondernemingen non-life (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    Als professioneel en onafhankelijk verzekeringsmakelaar is onze klant in Antwerpen gespecialiseerd in de dienstverlening op vlak van verzekeringen aan KMO’s, organisaties in de non-profit sector en particulieren. Ze zoeken een klantenbeheerder ondernemingen non-life Functieomschrijving U ondersteunt de account managers in de commerciële relatie met hun klanten •U onderhandelt met verzekeraars optimale verzekeringsvoorwaarden •U verzorgt het polis beheer voor uw toegewezen klanten •U bent het aanspreekpunt voor klanten voor alle courante wijzingen in hun dossier •U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant, u neemt in een redelijke tijd initiatieven voor een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers Profiel •Bachelor Financiën en verzekeringen en/of in het bezit van een attest PCP of VVD •Of gelijkwaardig door ervaring •Open en enthousiast •Verantwoordelijkheidszin en inlevingsvermogen •Onderhandelingsvaardigheden en resultaatgericht •Service-minded, leergierig en goed georganiseerd •Kennis van Brio is een pluspunt

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • flexijob bakkerij verkoop (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Opnemen van bestellingen Verder helpen van klanten Orde en netheid van de winkel Telefonische bestellingen voorbereiden Bedrijfsprofiel: Bakkerij Zottegem Toffe werksfeer

Zoek naar antwoorden van FOLINI-DEMUNTER RONY in sociale netwerken
Look for responds of FOLINI-DEMUNTER RONY in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOLINI-DEMUNTER RONY. Laat een reactie achter voor FOLINI-DEMUNTER RONY. FOLINI-DEMUNTER RONY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOLINI-DEMUNTER RONY. Leave a respond for FOLINI-DEMUNTER RONY. FOLINI-DEMUNTER RONY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOLINI-DEMUNTER RONY op de google maps. Adres en contacten FOLINI-DEMUNTER RONY
Location of FOLINI-DEMUNTER RONY on the google maps. Address and contacts of FOLINI-DEMUNTER RONY

Andere gerelateerde bedrijven als come FOLINI-DEMUNTER RONY FOLINI-DEMUNTER RONY: Now Screen Printing SA | Rubitec NV | Dirk Vercammen BVBA | Aeronautic software research | Pelter Pressing

Other related companies as FOLINI-DEMUNTER RONY: Now Screen Printing SA | Rubitec NV | Dirk Vercammen BVBA | Aeronautic software research | Pelter Pressing

FOLINI-DEMUNTER RONY is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio Dendermonde, België. De volledige naam van het bedrijf is FOLINI-DEMUNTER RONY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06457733154. Het bedrijf FOLINI-DEMUNTER RONY bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 38,9200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 329,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in FOLINI-DEMUNTER RONY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOLINI-DEMUNTER RONY is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOLINI-DEMUNTER RONY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOLINI-DEMUNTER RONY, openstaande posities, locatie van FOLINI-DEMUNTER RONY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

FOLINI-DEMUNTER RONY is a company, that was registered 2000 in Dendermonde region, Belgium. Full name of company is FOLINI-DEMUNTER RONY, company assigned to the tax number BE06457733154. The company FOLINI-DEMUNTER RONY is located at the address: Mechelsesteenweg 38,9200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 329,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in FOLINI-DEMUNTER RONY were not found.
The main activity of FOLINI-DEMUNTER RONY is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FOLINI-DEMUNTER RONY is not available. You also can look at reviews of FOLINI-DEMUNTER RONY, open positions, location of FOLINI-DEMUNTER RONY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOLINI-DEMUNTER RONY, Dendermonde: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOLINI-DEMUNTER RONY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOLINI-DEMUNTER RONY, Dendermonde: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOLINI-DEMUNTER RONY, employees, financial statistics.