Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.

Particuliere bedrijvenTimmerhout en Houtproducten, behalve meubels • Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.
Private companiesLumber and Wood Products, Except Furniture • Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.

Contactgegevens Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zwaarveld 73, B-9220 Hamme (O.-Vl.), België

Telefoon (phone): (052) 480828 (052) 480828

Fax (fax): (052) 480858 (052) 480858

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Verffabriek 't Ros Beiaard N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Verffabriek 't Ros Beiaard N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.
Products information Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06090515136
Ondernemingsnummer: 7240509033
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 130,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.
(Get full report from official database of BE for Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.
Addition kinds of activities for Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.

23610100. Meisjes en kinderblouses en shirts | Girls' and children's blouses and shirts
24490102. Boterkratten, hout: draadbinding | Butter crates, wood: wirebound
29110101. Gas, raffinaderij | Gas, refinery
30890209. Bloempotten, kunststoffen | Flower pots, plastics
34960202. Bandkettingen | Tire chains
39619901. Kostuumjuwelen, ex. | Costume jewelry, ex. precious metal and semiprecious stones
50829906. Olievelduitrusting | Oil field equipment
51691201. alcoholen | Alcohols
73840100. Fotografische diensten | Photographic services

Werken bij Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Chauffeur CE (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Bilzen (regio Hasselt) zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur. Dit familiebedrijf is gespecialiseerd in het leveren van bouwmaterialen + stortklaar beton, de vrachtwagens zijn uitgerust met kranen van 17 meter - 21 meter en 25 meter. 

  • Productie Chef (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als ploegleider doorloop je een intern opleidingsprogramma binnen productie. Zo raak je vertrouwd met ons machinepark en de reinigingsprocessen alsook met de medewerkers. Je krijgt zo de kans om te ondervinden waar het bij Aviko allemaal om draait: passie voor aardappelen. Na je opleiding stuur je een team medewerkers aan in de nachtploeg. Als ploegleider hanteer je een mensgerichte en motiverende leiderschapsstijl. Als ploegleider ben je veel aanwezig op de werkvloer je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Indien de situatie dit vereist kan je duidelijke instructies geven. Je treedt zelfzeker op en durft treffende beslissingen nemen wanneer prestaties of organisatieproblemen opduiken. Daarnaast zorg je mee voor het begeleiden en realiseren van opleidingstrajecten en ontwikkelingsnoden bij je medewerkers. Je betrekt je medewerkers bij het werk en je biedt ze de mogelijkheid om initiatieven te nemen bijvoorbeeld via 5S teams of verbeterteams. Dagelijks plan je en regel je efficiënt de productie- en reinigingsactiviteiten zodat je samen met je team de vooropgestelde productieplanning bereikt. Je affiniteit met techniek zorgt ervoor dat je de goede werking van het productieproces en het machinepark verder op kan volgen. Met deze inzichten kan je eenvoudige storingen en problemen samen met de operatoren verhelpen; of je zorgt er minstens voor dat de correcte informatie bij de technische dienst terechtkomt.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Maarkedal (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • HULP FRIETMOBIEL 15/09 - REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 2 medewerkers die op 15/09 over de middag kunnen helpen in een frietmobiel. Je staat in voor het bakken van frietjes, je hebt hier ervaring in.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • STUDENTEN VOOR WEEKENDWERK (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: RUCADIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar-Express winkel te Hasselt zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar in het weekend te werken op zaterdag of zondag jobinhoud : -kassawerk -aanvulwerk -maken van belegde broodjes -voorverpakken van kazen en charcuterie

  • E&I ingenieur - ontwerper (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De komende tijd zullen er een aantal kleine en grote projecten gestart worden. De projecten handelen over greenfield en brownfield gebouwen / installaties Voor deze activiteiten zijn we op zoek naar bijkomende E&I engineers / ontwerpers Deze persoon maakt deel uit van het projectteam onder leiding van een projectmanager. Projectscope : * Opzetten automatisatievoorstellen (S7, PCS7) * Kennis van PLC / PC netwerken (profibus DP, profinet) en telefonie * Kennis van UPS systemen (noodvoedingen met batterijen) * Kennis van netsystemen IT / TN * Uitwerken van laagspanningsenergieverdeling (LS) * Uitwerken van aardingsvoorstellen (hoofdaarding, bliksembeveiliging, equipotentiaal beveiliging, …) * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen (bouwen nieuw onderstation) * Bepalen binnen-, buiten-, en veiligheidsverlichting * Uitwerken van branddetectie * Overleg met Mechanical / piping en Civiele projectmedewerkers * Overleg met coordinator Eplan tekenwerk * Overleg met coordinator PLC/PC softwaregroep * Samenstellen infobestand mbt het geautomatiseerd tekenen van Eplan schema´s (EEC1) * Opstellen van CAPEX /OPEX budgetten mbt projecten * Verantwoordelijk voor zijn budget / planning * Opstellen van ramingen met betrekking tot te presteren engineeringsuren * Biedt ondersteuning aan werfleiders * Bepaalde projecten omvatten HS (15kV) energieverdelingen * Opstellen rapportering (budget, planning, kwaliteit) aan stakeholders en projectmanager * Bepalen aantal Remote Input (field)borden * Bepalen aantal (field)ventieleilanden * Layout plannen hoofdkabelbanen / detailkabelbanen * Inplanting fieldborden, tussendozen, … * Staat in voor documentarchivering * Geeft ondersteuning bij toepassen LCM (Life Cycle Management) * Geeft ondersteuning bij toepassen van RAMS ((Reliability, Availability, Maintainability, Substanability) * Opstellen technische specs voor prijsvraag * Opstellen van offertevergelijkingen * Plaatsen van bestellingen * Bepalen M(eet) S(tuur) R(egel) toestellen * Integratie klepsturingen (enkelwerkend, dubbelwerkend, 5/2, 5/3, …) * Invullen datasheets

  • Consulent(e) victoria juwelen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: VICTORIA JUWELEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste, energieke collega's met een passie voor juwelen.Op professionele wijze werken wij aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Je gaat langs bij de klanten thuis en demonstreert victoria juwelen. Je staat ook in voor de dienst na verkoop. Lijkt dit iets voor u? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer info. Zowel in bijberoep als voor werklozen met behoud van werkloosheidsuitkering!

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

Zoek naar antwoorden van Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Laat een reactie achter voor Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Leave a respond for Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.. Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. op de google maps. Adres en contacten Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.
Location of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. on the google maps. Address and contacts of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: Buttiens-Lahou BVBA | Hôtel St James | Coplac NV | YAWNGHWE,HARN | s.a. D'Ieteren n.v

Other related companies as Verffabriek 't Ros Beiaard N.V.: Buttiens-Lahou BVBA | Hôtel St James | Coplac NV | YAWNGHWE,HARN | s.a. D'Ieteren n.v

Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06090515136. Het bedrijf Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. bevindt zich op het adres: Zwaarveld 73, B-9220 Hamme (O.-Vl.). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 130,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., openstaande posities, locatie van Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., company assigned to the tax number BE06090515136. The company Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is located at the address: Zwaarveld 73, B-9220 Hamme (O.-Vl.). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 130,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. were not found.
The main activity of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. is not available. You also can look at reviews of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., open positions, location of Verffabriek 't Ros Beiaard N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Verffabriek 't Ros Beiaard N.V., employees, financial statistics.