Buttiens-Lahou BVBA

Contactgegevens Buttiens-Lahou BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buttiens-Lahou BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buttiens-Lahou BVBA

Regio (region): Halen, België

Adres (address): Fonteinstraat 47 Bus 1,3545, België

Telefoon (phone): 013 44 48 98; 013 46 12 08; 0477 56 23 60 013 44 48 98; 013 46 12 08; 0477 56 23 60

Fax (fax): 013 44 48 98 013 44 48 98

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buttiens-Lahou BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buttiens-Lahou BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buttiens-Lahou BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buttiens-Lahou BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buttiens-Lahou BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buttiens-Lahou BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buttiens-Lahou BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buttiens-Lahou BVBA
Products information Buttiens-Lahou BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09318572998
Ondernemingsnummer: 7235290527
Hoofdstad (capital): 998,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Buttiens-Lahou BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buttiens-Lahou BVBA
(Get full report from official database of BE for Buttiens-Lahou BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buttiens-Lahou BVBA
Addition kinds of activities for Buttiens-Lahou BVBA

225904. Gordels en gordel blanks, breien | Girdles and girdle blanks, knit
596399. Directe verkoopbedrijven, nv | Direct selling establishments, nec
01330000. Suikerriet en suikerbietjes | Sugarcane and sugar beets
14420102. Bouw zandwinning | Construction sand mining
28990407. Pyrotechnische munitie: fakkels, signalen, raketten, enz. | Pyrotechnic ammunition: flares, signals, rockets, etc.
34439907. Kapjes, industrieel: Metalen plaat | Hoods, industrial: metal plate
36390201. Knoopsgat- en oogmachines en bijlagen, binnenlands | Buttonhole and eyelet machines and attachments, domestic
36510121. Tape spelers, huishoudelijk gebruik | Tape players, household use
59991403. schrijfmachines | Typewriters

Werken bij Buttiens-Lahou BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buttiens-Lahou BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buttiens-Lahou BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buttiens-Lahou BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Conventioneel draaier (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor verwijderen van oude bekleding en voor een juiste en snelle afwerking van rollen  en/of  walsen volgens specificatie en/of tekening vermeld op de interne orderbon op de daarvoor bestemde draaibanken. Verwijderen van oude bekleding : je spant de desbetreffende wals/rol op in de draaibank. De oude bekleding dient verwijderd te worden en de controle kaal product dient uitgevoerd te worden. Je zorgt voor de juiste invulling van de meetrapporten na afwerking van de rollen en/of walsen. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid op de werkvloer !

  • Poetshulp Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Brasschaat – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • Business Manager - Volume (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: INGRAM MICRO

    Type: Vaste Job

    Ben jij dat extravert type dat energie krijgt van het creëren van new business en het positioneren van een innovatief product op de IT markt? Fit jij het beste in een dynamische omgeving waar je voortdurend gechallenged wordt? Well, this is our challenge! Als Business Manager Volume bij Ingram Micro ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business van de Volume Retail Business: Accessoires, Networking, Pc Je stelt jouw acties commercieel af op de doelstellingen van de retail vendoren en je weet in te spelen op de behoeften van onze klanten (B2B en B2C). Je beheert een aanzienlijk marketing budget en legt een continue focus op het gericht positioneren van onze volume producten op de IT markt. Jij bent een belangrijke pionier binnen het team van Business Managers en maakt actief onderdeel uit van de Volume strategie van Ingram Micro. Meedenken over de juiste profilering van Ingram Micro als IT-distributeur in de markt en initiatieven durven voorstellen ter verbetering, zit in jouw DNA! Jouw rol: Je fungeert als ambassadeur van één of meerdere vendoren binnen jouw portfolio. Je zet je dagelijks in om belangrijke werkrelaties te bestendigen en te onderhouden. Je doet het nodige om nieuwe klanten te winnen en Ingram Micro’s marktaandeel te vergroten. Jij hebt direct contact met de Vendor en bent verantwoordelijk voor het afstemmen van proposities, de markt, voorraad, etc. Je reageert en anticipeert op marktontwikkelingen en concurrentietrends. Je stemt de voorraad af met Purchasing en Marketing. Je organiseert de QBR – Business Review met de Vendor om resultaten te bespreken / vooruit te blikken (met Marketing / Inkoop / directie) Jij bent verantwoordelijk voor de identificaite: wie zijn IM klanten, interessant voor vendor business en gaat je klanten gaan bewerken, in samenwerking met accountmanager. Je werkt resultaatsgericht samen met verschillende afdelingen binnen Ingram Micro BE, oa : - Je werkt samen met de General sales en Field Sales om leads te verkrijgen, die jij verder beoordeelt op potentiële afzet. - Je formuleert samen met het Account Management proposities, die de toegevoegde waarde vertegenwoordigen van het portfolio voor de geselecteerde leads.

  • Operator 2-ploegen (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een groentenbedrijf in de regio Staden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machinebediener. Je staat in voor het vlot en correct laten verlopen en een productielijn.

  • Elektricien - installateur (WESTKAPELLE)

    Regio: WESTKAPELLE

    Bedrijf: RIK & NICO DRYEPONDT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen en aansluiten van installaties bij onze klanten. Dit houdt in kappen, slijpen tot het opzetten van schakelaars en installeren van verdeelkasten.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Tuinarbeider met C-rijbewijs (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DE TELDER TUINEN

    Type: Vaste Job

    Aanleggen van tuinen. Meehelpen bij de aanleg van tuinen en instaan voor de transport van tuinmaterialen met onze camion. Buiten werken in een tof gemotiveerd team. Een voltijdse job met doorgroeimogelijkheden.

  • Klinisch Psycholoog (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar vestiging in Mortsel is Senses Praktijkhuis op zoek naar een klinisch psycholoog. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesisten, chiropractor, acupuncturisten, tabakoloog, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Er is een mogelijkheid om naast locatie Mortsel ook op locatie Lier te werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van Buttiens-Lahou BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Buttiens-Lahou BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buttiens-Lahou BVBA. Laat een reactie achter voor Buttiens-Lahou BVBA. Buttiens-Lahou BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buttiens-Lahou BVBA. Leave a respond for Buttiens-Lahou BVBA. Buttiens-Lahou BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buttiens-Lahou BVBA op de google maps. Adres en contacten Buttiens-Lahou BVBA
Location of Buttiens-Lahou BVBA on the google maps. Address and contacts of Buttiens-Lahou BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Buttiens-Lahou BVBA Buttiens-Lahou BVBA: Tratsaert Ivan BVBA | Bova Systems | Peters Groengroothandel | Manutention Service | SONNEVILLE

Other related companies as Buttiens-Lahou BVBA: Tratsaert Ivan BVBA | Bova Systems | Peters Groengroothandel | Manutention Service | SONNEVILLE

Buttiens-Lahou BVBA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Halen, België. De volledige naam van het bedrijf is Buttiens-Lahou BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09318572998. Het bedrijf Buttiens-Lahou BVBA bevindt zich op het adres: Fonteinstraat 47 Bus 1,3545. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 998,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Buttiens-Lahou BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Buttiens-Lahou BVBA is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buttiens-Lahou BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buttiens-Lahou BVBA, openstaande posities, locatie van Buttiens-Lahou BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Buttiens-Lahou BVBA is a company, that was registered 2009 in Halen region, Belgium. Full name of company is Buttiens-Lahou BVBA, company assigned to the tax number BE09318572998. The company Buttiens-Lahou BVBA is located at the address: Fonteinstraat 47 Bus 1,3545. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 998,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Buttiens-Lahou BVBA were not found.
The main activity of Buttiens-Lahou BVBA is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Buttiens-Lahou BVBA is not available. You also can look at reviews of Buttiens-Lahou BVBA, open positions, location of Buttiens-Lahou BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buttiens-Lahou BVBA, Halen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buttiens-Lahou BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buttiens-Lahou BVBA, Halen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buttiens-Lahou BVBA, employees, financial statistics.