Vercoutere Jacques B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Vercoutere Jacques B.V.B.A.
Private companiesTobacco Products • Vercoutere Jacques B.V.B.A.

Contactgegevens Vercoutere Jacques B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vercoutere Jacques B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vercoutere Jacques B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): V-Dagstraat 5, B-8550 Zwevegem, België

Telefoon (phone): (056) 645501 (056) 645501

Fax (fax): (056) 648120 (056) 648120

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vercoutere Jacques B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vercoutere Jacques B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vercoutere Jacques B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vercoutere Jacques B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vercoutere Jacques B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vercoutere Jacques B.V.B.A.
Products information Vercoutere Jacques B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04106384277
Ondernemingsnummer: 6530792236
Hoofdstad (capital): 197,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vercoutere Jacques B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vercoutere Jacques B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vercoutere Jacques B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vercoutere Jacques B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vercoutere Jacques B.V.B.A.

9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
07520201. Boarding services, paarden: race en non-racing | Boarding services, horses: racing and non-racing
30829901. Staven, niet-ondersteunde kunststoffen | Rods, unsupported plastics
34430504. Nucleaire reactoren, militair of industrieel | Nuclear reactors, military or industrial
35429909. Metalen vormende machines met hoge energiehoeveelheid | High energy rate metal forming machines
38279905. Zekeringzetters | Fuse setters
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
76220103. Openbare adres systeem reparatie | Public address system repair

Werken bij Vercoutere Jacques B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vercoutere Jacques B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Klantendienstmedewerker medische sector Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw uitdagingen zijn: Als eerstelijnshulp help je de klant ten allen tijde zo adequaat mogelijk verder. Klantvragen in verband met de specifieke materie van vervangingsinkomen komen bij jou en je 6 collega's terecht. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant telefonisch met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 85% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls in verband met de materie van vervangingsinkomen (zowel medisch als uitkeringsgericht). De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail ivm deze materie. Je rapporteert na elk telefonisch contact de indruk die de klant had over onze dienstverlening. Je verwerkt elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo'n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig door hem of haar door te verbinden met de experts vervangingsinkomen op de back office.

  • chauffeur C voor besturen van grote veegwagen - OPTIE VAST (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur met rijbewijs C zal je een grote veegwagen besturen. Je komt terecht in een ploeg van 1 à 2 andere vegers. Je vertrekt samen met je veegwagen vanuit de depot te Wetteren. nadat je 8 uur geveegd hebt is het terug tijd om terug te keren naar de depot in Wetteren. Daar zal je het veegafval lossen en voer je een aantal onderhoudswerken uit.

  • Verhuizer (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een verhuisbedrijf regio Gent zijn wij op zoek naar een Verhuizer M/V: Je vind het leuk om voor zowel particulieren als bedrijven elk materiaal te verhuizen Verhuizen van alle soorten instrumenten zoals orgels en piano's hoort er ook bij

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

    Regio: BELLEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Jobstudent verkoper / verkoopster (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student voor een winkel regio Sint-Truiden die kan werken in de maandag augustus. Indien je tijdens het schooljaar ook in de weekends beschikbaar bent, is dit een plus. In deze winkel zal je instaan voor het verderhelpen van klanten, uitpakken van nieuwe goederen enzoverder.

  • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • SHOPMANAGER – HAMONT-ACHEL (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: BEL & BO

    Type: Vaste Job

    Heb jij een passie voor fashion en kleur? Ben jij iemand die graag inspireert en geïnspireerd wordt? Kan je een team leiden? Misschien ben jij wel de persoon die we zoeken ! Wat verwachten we van jou ? Je staat in voor het beheer van een Bel&Bo winkel. Je creëert de perfecte uitstraling van de winkel. Klantvriendelijkheid en persoonlijke servicebeleving staan voorop. Je leidt, beheert en organiseert de dagelijkse planning binnen het kader van de Bel&Bo bedrijfscultuur. Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de vooropgestelde objectieven. Je werkt actief mee en stuurt jouw team verkoopmedewerkers aan. Je rapporteert rechtstreeks aan de District Manager. Naast deze verantwoordelijkheden vinden we het belangrijk dat je je thuis voelt en vooral ook fun hebt in je werk !

  • Junior purchaser (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Purchaser werk je in teamverband met een Purchaser en ben je verantwoordelijk voor ondersteuning en planning van jouw productgroepen binnen Merken of Eigen Merken: Je volgt de Belgische retailsector op en houdt markt- en prijsontwikkelingen in de gaten; Je beoordeelt het assortiment in al zijn facetten, en bepaalt verkoopsprijzen; Je onderbouwt de onderhandelingen met analyses van resultaten en sterke argumenten; Je bouwt lange termijnrelaties uit met verschillende interne en externe stakeholders; Je bewaakt de gemaakte afspraken met leveranciers en in samenwerking met hen streef je elke dag naar optimalisatie in kwaliteit; Je zoekt proactief mee naar opportuniteiten in de markt en ontwikkelt mee producten; Je ondersteunt de inkoper in de dagdagelijkse werking; Je houdt contact met de distributiecentra en coördineert de aanleveringen.

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

Zoek naar antwoorden van Vercoutere Jacques B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vercoutere Jacques B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Vercoutere Jacques B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Leave a respond for Vercoutere Jacques B.V.B.A.. Vercoutere Jacques B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vercoutere Jacques B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vercoutere Jacques B.V.B.A.
Location of Vercoutere Jacques B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vercoutere Jacques B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vercoutere Jacques B.V.B.A. Vercoutere Jacques B.V.B.A.: C.N.A. CONTAINERS NV | Aqua Home Harmant SPRL | Pizzini Garage | CONFERENCE SERVICES | MULTIVERSITE ASBL ASBL

Other related companies as Vercoutere Jacques B.V.B.A.: C.N.A. CONTAINERS NV | Aqua Home Harmant SPRL | Pizzini Garage | CONFERENCE SERVICES | MULTIVERSITE ASBL ASBL

Vercoutere Jacques B.V.B.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vercoutere Jacques B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04106384277. Het bedrijf Vercoutere Jacques B.V.B.A. bevindt zich op het adres: V-Dagstraat 5, B-8550 Zwevegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 197,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vercoutere Jacques B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vercoutere Jacques B.V.B.A. is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vercoutere Jacques B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vercoutere Jacques B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vercoutere Jacques B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vercoutere Jacques B.V.B.A. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vercoutere Jacques B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04106384277. The company Vercoutere Jacques B.V.B.A. is located at the address: V-Dagstraat 5, B-8550 Zwevegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 197,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vercoutere Jacques B.V.B.A. were not found.
The main activity of Vercoutere Jacques B.V.B.A. is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vercoutere Jacques B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vercoutere Jacques B.V.B.A., open positions, location of Vercoutere Jacques B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vercoutere Jacques B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vercoutere Jacques B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vercoutere Jacques B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vercoutere Jacques B.V.B.A., employees, financial statistics.