C.N.A. CONTAINERS NV

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • C.N.A. CONTAINERS NV
Private companiesTobacco Products • C.N.A. CONTAINERS NV

Contactgegevens C.N.A. CONTAINERS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.N.A. CONTAINERS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.N.A. CONTAINERS NV

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Tragel 9,9300, België

Telefoon (phone): 053 72 90 80 053 72 90 80

Fax (fax): 053 79 01 56 053 79 01 56

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.N.A. CONTAINERS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.N.A. CONTAINERS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.N.A. CONTAINERS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.N.A. CONTAINERS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.N.A. CONTAINERS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.N.A. CONTAINERS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.N.A. CONTAINERS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.N.A. CONTAINERS NV
Products information C.N.A. CONTAINERS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03789978027
Ondernemingsnummer: 1573760986
Hoofdstad (capital): 967,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 204,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1986
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in C.N.A. CONTAINERS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.N.A. CONTAINERS NV
(Get full report from official database of BE for C.N.A. CONTAINERS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.N.A. CONTAINERS NV
Addition kinds of activities for C.N.A. CONTAINERS NV

344400. Plaatwerk | Sheet metalwork
24310701. Porch kolommen, hout | Porch columns, wood
35669900. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen, anders | Speed changers, drives, and gears, nec
36799906. Hoofdtelefoon, radio | Headphones, radio
50720202. Tuingereedschap, hand | Garden tools, hand

Werken bij C.N.A. CONTAINERS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.N.A. CONTAINERS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.N.A. CONTAINERS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.N.A. CONTAINERS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker met groene vingers M/V (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    -        Zaaien -        Verplanten -        Bladstalen nemen -        Afval opruimen

  • Technisch tekenaar in Houthalen (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het uitwerken en uittekenen van projecten voor vnl. alu buitenschrijnwerk Je gaat de uitvoeringstekeningen en technische fiches overleggen en bespreken met de architect en/of bouwheer. Je zal de ramen intekenen voor de productie en bestellen van de materialen (profielen, glas, onderdelen,…)

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • ELEKTRICIEN M/V (OOSTKERKE)

    Regio: OOSTKERKE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als elektricien sta je in voor de elektrische montage van apparatuur. Je hebt een variatie aan taken: je voert bekabelingswerken uit, stuurt de (hulp)elektriciens aan, je zoekt fouten op in de kasten + kabelgoten/kabels.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wuustwezel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULPEN regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Jobstudent weekendwerk (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Logistiek administratief bediende regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Lokeren ben ik op zoek naar een gemotiveerd logistiek administratief bediende die graag nauw in contact staat met anderen! Jouw taken als logistiek administratief bediende: Dagelijkse communicatie met klanten  Opmaak van offertes voor projecten en transport Ondersteuning bieden bij de dispatching units ... Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Account Manager Fashion (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiast verkoper en gemotiveerd? Kom dan ons team versterken. Werkzaamheden: Verkopen van aantal collecties per jaar Aanvullen en onderhouden van voorraden bij onze verkooppunten Onderhouden en contacten met bestaande klanten Bestaande en nieuwe klanten adviseren in verkoop en informeren over (aankomende) collecties en nieuwe producten Zoeken en contact leggen met potentiele klanten Jouw profiel: Enthousiast en ambitieus Uitstekende communicatieve vaardigheden Een collegiale en betrokken teamplayer, die zelfstandig kan werken Nederlandse (en Franse taal) spreken Representatief en affiniteit met mode en styling Relevante werkervaring in de branche is een pre Flexibele instelling ( geen 9 tot 5 mentaliteit) In bezit rijbewijs B en bereid tot reizen Woonachtig in België Wij bieden: Uitdagende job en prettige werkomgeving Zeer knappe commissie op basis van verkoop Job is op zelfstandige basis

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

Zoek naar antwoorden van C.N.A. CONTAINERS NV in sociale netwerken
Look for responds of C.N.A. CONTAINERS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.N.A. CONTAINERS NV. Laat een reactie achter voor C.N.A. CONTAINERS NV. C.N.A. CONTAINERS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.N.A. CONTAINERS NV. Leave a respond for C.N.A. CONTAINERS NV. C.N.A. CONTAINERS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.N.A. CONTAINERS NV op de google maps. Adres en contacten C.N.A. CONTAINERS NV
Location of C.N.A. CONTAINERS NV on the google maps. Address and contacts of C.N.A. CONTAINERS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come C.N.A. CONTAINERS NV C.N.A. CONTAINERS NV: Serrus NV | MS Elec | Paelinck | Blitz | IMI Cornelius Greater Europe NV

Other related companies as C.N.A. CONTAINERS NV: Serrus NV | MS Elec | Paelinck | Blitz | IMI Cornelius Greater Europe NV

C.N.A. CONTAINERS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is C.N.A. CONTAINERS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03789978027. Het bedrijf C.N.A. CONTAINERS NV bevindt zich op het adres: Tragel 9,9300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 967,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 204,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in C.N.A. CONTAINERS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.N.A. CONTAINERS NV is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.N.A. CONTAINERS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.N.A. CONTAINERS NV, openstaande posities, locatie van C.N.A. CONTAINERS NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

C.N.A. CONTAINERS NV is a company, that was registered 1986 in Aalst region, Belgium. Full name of company is C.N.A. CONTAINERS NV, company assigned to the tax number BE03789978027. The company C.N.A. CONTAINERS NV is located at the address: Tragel 9,9300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 967,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 204,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in C.N.A. CONTAINERS NV were not found.
The main activity of C.N.A. CONTAINERS NV is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of C.N.A. CONTAINERS NV is not available. You also can look at reviews of C.N.A. CONTAINERS NV, open positions, location of C.N.A. CONTAINERS NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.N.A. CONTAINERS NV, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.N.A. CONTAINERS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.N.A. CONTAINERS NV, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.N.A. CONTAINERS NV, employees, financial statistics.