Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.

Contactgegevens Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industriestraat 4, B-1300 Limal, België

Telefoon (phone): (010) 411117 (010) 411117

Fax (fax): (010) 410160 (010) 410160

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanderlinden-Holemans B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanderlinden-Holemans B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.
Products information Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08330627441
Ondernemingsnummer: 7648101806
Hoofdstad (capital): 990,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 541,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.

2261. Afwerking planten, katoen | Finishing plants, cotton
7212. Garmentpersen en schoonmakers 'agenten | Garment pressing and cleaners' agents
508403. Papier-, zaag- en houtbewerkingsmachines | Paper, sawmill, and woodworking machinery
37140116. Smeersystemen en onderdelen, motorvoertuig | Lubrication systems and parts, motor vehicle
50820305. ladders | Ladders
52610200. Gras- en tuinbenodigdheden | Lawn and garden supplies
65410000. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
73710202. Computer software schrijvers, freelance | Computer software writers, freelance
89990903. Kernconsultant | Nuclear consultant

Werken bij Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Tielt (M/V) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij 1 particulier gezin uit Tielt. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Huishoudhulp regio Boortmeerbeek (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Boortmeerbeek Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

  • Jobstudent arbeider zaterdag M/V (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Overpelt, zoeken wij een jobstudent die op zaterdag kan werken van 9u - 17u. Je zal worden ingezet voor het opruimen en borstelen van de productiehal, schuur- en slijpwerk.  

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: ABOG

    Type: Vaste Job

    ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Enthousiaste, sportieve Promotor M/V (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: MiekBrebels.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen, die interesse hebben in BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE en SPORTIEVE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must.Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Leave a respond for Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.. Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.
Location of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: Muziekcentrum Vlaanderen | Sigo R | AMERICAN LIFESTYLE NV | Cogephoto SA | Mr Jan Counotte

Other related companies as Vanderlinden-Holemans B.V.B.A.: Muziekcentrum Vlaanderen | Sigo R | AMERICAN LIFESTYLE NV | Cogephoto SA | Mr Jan Counotte

Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08330627441. Het bedrijf Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industriestraat 4, B-1300 Limal. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 990,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 541,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., company assigned to the tax number BE08330627441. The company Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is located at the address: Industriestraat 4, B-1300 Limal. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 990,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 541,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. were not found.
The main activity of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., open positions, location of Vanderlinden-Holemans B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanderlinden-Holemans B.V.B.A., employees, financial statistics.