Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.
Private companiesLeather and Leather Products • Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.

Contactgegevens Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kiewitstraat 182a, B-3500 Hasselt, België

Telefoon (phone): (011) 224383 (011) 224383

Fax (fax): (011) 232957 (011) 232957

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vandebroek Elektriciteitswerken N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vandebroek Elektriciteitswerken N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.
Products information Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE09531433105
Ondernemingsnummer: 9398223876
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 631,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2006
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.
(Get full report from official database of BE for Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.
Addition kinds of activities for Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
354701. Primaire walsmolen apparatuur | Primary rolling mill equipment
38410204. Corneale microscopen | Corneal microscopes
56990301. Badpakken | Bathing suits
79910000. Fysieke fitness faciliteiten | Physical fitness facilities

Werken bij Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicking in de vleessector waarbij je a.d.h.v. een touchscreen de nodige bestellingen vindt, klaar zet en administratief verwerkt (registratie + etikettering). Gezien de te picken producten sta je in een koelomgeving (10 a 12 °C), maar wordt de nodige bescherming/opwarming uiteraard voorzien.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • Dakwerker (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Dilsen-Stokkem zijn we op zoek naar een dakwerker

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhelden regio Jabbeke (8490) gewenst! (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor klanten in de regio Groot-Jabbeke! We breiden graag uit in de regio Jabbeke en zoeken daarvoor een gemotiveerde superheld in het huishouden! Snelle opstart! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Huishoudhulp Meeuwen-Gruitrode (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • JOBSTUDENTEN HERFSTVAKANTIE - Polyvalent Medewerker Wasserij te Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: START PEOPLE AALST

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • KELNER STUDENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Studentenjob

    wij zoeken studenten (bij voorkeur met enige ervaring) die instaan voor de bediening van het klienteel tijdens de week, week-ends en de vakantieperiodes. de dagen en uren zijn te bespreken.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • keukenmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Les Parisiennes

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuw concept in Leuven, zijn wij op zoek naar keukenmedewerkers. - Deze heeft alle traditionele keukenhandelingen onder de knie, nl: voorbereiding en uitvoeren onderhoud en hygiëne binnen de keuken - Voert de mise en place uit van een duidelijk omschreven menukaart - Bereiden van gerechten van de vaste kaart, zowel warm als koud. - Uitvoeren van bestellingen voor take-away

  • Student Klantendienst (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

  • Creator (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: POTCHELLI - SEMPRE

    Type: Vaste Job

    Project, concept en product designer.

Zoek naar antwoorden van Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Laat een reactie achter voor Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Leave a respond for Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.. Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. op de google maps. Adres en contacten Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.
Location of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. on the google maps. Address and contacts of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: ATOMIA SPRL | Innocent BVBA | BBL Insurance Brokerage S.A. | Sodraep S.A. | Patrick Watteyne

Other related companies as Vandebroek Elektriciteitswerken N.V.: ATOMIA SPRL | Innocent BVBA | BBL Insurance Brokerage S.A. | Sodraep S.A. | Patrick Watteyne

Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09531433105. Het bedrijf Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. bevindt zich op het adres: Kiewitstraat 182a, B-3500 Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 631,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is Leder- en leerproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., openstaande posities, locatie van Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is a company, that was registered 2006 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., company assigned to the tax number BE09531433105. The company Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is located at the address: Kiewitstraat 182a, B-3500 Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 631,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. were not found.
The main activity of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is Leather and Leather Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. is not available. You also can look at reviews of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., open positions, location of Vandebroek Elektriciteitswerken N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vandebroek Elektriciteitswerken N.V., employees, financial statistics.