AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Contactgegevens AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Houten Schoen 5,9100, België

Telefoon (phone): 03 776 51 78; 0475 74 87 92 03 776 51 78; 0475 74 87 92

Fax (fax): 03 777 26 75 03 777 26 75

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Products information AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04094573974
Ondernemingsnummer: 5830139160
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 133,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2004
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
(Get full report from official database of BE for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Addition kinds of activities for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

308100. Niet-ondersteunde kunststoffolie en vel | Unsupported plastics film and sheet
363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
382303. Industriële stroming en vloeibare meetinstrumenten | Industrial flow and liquid measuring instruments
385101. Frames, lenzen en onderdelen, bril en bril | Frames, lenses, and parts, eyeglass and spectacle
22610204. Merceriserende katoenen breedgeweven stoffen | Mercerizing cotton broadwoven fabrics
59320101. Meubelen, tweedehands | Furniture, secondhand

Werken bij AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker Stock ( m/v) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een magazijnier die hulp wil bieden in de STOCK. Daarnaast ook helpen bij herstellingen. IT kennis is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • Meewerkend ploegbaas (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als meewerkend ploegbaas verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken en het plaatsen van waterzuiveringsinstallaties en rioleringswerken. Daarnaast zorg je voor de administratieve opvolging van je werven (registratie uren, registratie verbruikte materialen, as builtschetsen,…). Dit doe je naast je 'gewone' werk als grondwerker. Je werkt dus met je teamgenoten mee in de uitvoering van de werken. Je voert hiertoe allerhande werken uit, zoals graafwerken (zowel met de hand als met minigraver), aanleggen rioleringsbuizen, heraanleggen klinkers en diverse herstellingswerken, enz. Op de werf ben jij de aanspreekpersoon voor de klant. Je hebt enkele jaren ervaring met het aansturen van een klein team, liefst binnen de wegenbouw / rioleringssector.

  • Medewerker Platenafdeling (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wommelgem zoeken wij een medewerker service center. Onze klant is gespecialiseerd in non-ferro metalen en bevestigingssystemen u komt terecht op de afdeling (zagen van schijven uit platen), innox, aluminium, koper Via een computersysteem dient u de correcte platen, buizen te snijden

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nevele/Aalter – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp te Brecht (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega’s over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken,…maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • gemotiveerde metser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de ruwbouw- en metselwerken van woningen en appartementen. Na verloop van tijd heb je de ambitie om ploegbaas te worden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Studentenjob (m/v) te De Panne (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Jobstudent (september) - Total Tessenderlo (autosnelweg richting Hasselt) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende studentenjob en weet je van aanpakken? Dan is een studentenjob als verkoper bij TOTAL Tessenderlo misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Tessenderlo (autosnelweg richitng Hasselt) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers (studenten). Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 3/5de regime tijdens de maand september en daarna tijdens de weekends. (+/-21 uur per week)

  • Student product ontwikkeling (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf in Noord-Limburg zijn we op zoek naar een student voor de R&D afdeling. Je start als student en werkt 1 à 2 dagen per week. Indien deze studentenperiode goed verloopt, maak je kans op een vaste positie als productontwikkelaar. Als lid van het R&D team ben je mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling & continue optimalisatie van bestaande en nieuwe producten en de continue optimalisatie van de processen. Met als doel de kwaliteit en rendabiliteit te borgen en daardoor de bestaande marktpositie te verstevigen en verder uit te bouwen naar de toekomst toe. Afhankelijk van je eigen kennis, competenties en inzet zal je takenpakket bestaan uit: het nakijken en registreren van grondstofspecificaties in het ERP-systeem. administratieve taken ter ondersteuning van de afdeling : opmaak testformulieren, registratie gegevens, rapportering, ... projectcoördinatie bij de ontwikkeling van een nieuw product: Ontvangt een productaanvraagformulier van marketing Ontwikkeling nieuw product op basis van het productaanvraagformulier rekening houdend met de kostprijs, productspecificaties, vereiste productieapparatuur, mogelijke investeringen Contactopname leveranciers m.b.t nieuwe grondstoffen/materialen Overleg met aankoop aangaande de nieuwe grondstoffen/materialen & beschikbaarheid Overleg technische dienst aangaande productieapparatuur & procesmogelijkheden Opstellen testformulieren en inplannen van industriële testen, in samenspraak met productie rekening houdend met belasting op de productie & tijdsframe project Overleg met productieverantwoordelijken resultaten industriële testen aangaande receptuur & processen Productbeoordeling i.s.m: marketing/sales, productie, kwaliteit, directie Opvolging eerste drie producties en nacalculatie

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

Zoek naar antwoorden van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA in sociale netwerken
Look for responds of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Laat een reactie achter voor AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. Leave a respond for AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA. AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA op de google maps. Adres en contacten AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA
Location of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA on the google maps. Address and contacts of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: DEBLAERE LUDWIG | Windey A BVBA | Glac SA | Almatours | BLUE BAY BVBA

Other related companies as AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA: DEBLAERE LUDWIG | Windey A BVBA | Glac SA | Almatours | BLUE BAY BVBA

AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04094573974. Het bedrijf AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA bevindt zich op het adres: Houten Schoen 5,9100. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 133,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, openstaande posities, locatie van AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is a company, that was registered 2004 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, company assigned to the tax number BE04094573974. The company AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is located at the address: Houten Schoen 5,9100. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 133,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA were not found.
The main activity of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA is not available. You also can look at reviews of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, open positions, location of AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIR ADVENTURE/SIDONY BALLOONING BVBA, employees, financial statistics.