BLUE BAY BVBA

Contactgegevens BLUE BAY BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLUE BAY BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLUE BAY BVBA

Regio (region): KAMPENHOUT BRABANT 1910 - BE, België

Adres (address): Casemierstraat 18, België

Telefoon (phone): 00 32 16 89 38 87 00 32 16 89 38 87

Fax (fax): 00 32 16 89 38 87 00 32 16 89 38 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLUE BAY BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLUE BAY BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLUE BAY BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLUE BAY BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLUE BAY BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLUE BAY BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLUE BAY BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLUE BAY BVBA
Products information BLUE BAY BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06701080322
Ondernemingsnummer: 8509155273
Hoofdstad (capital): 669,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 760,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in BLUE BAY BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLUE BAY BVBA
(Get full report from official database of BE for BLUE BAY BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLUE BAY BVBA
Addition kinds of activities for BLUE BAY BVBA

391599. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
20850104. Graanalcohol voor medische doeleinden | Grain alcohol for medicinal purposes
37130202. Auto vrachtwagens | Automobile wrecker truck bodies
50210108. Restaurant meubilair, nec | Restaurant furniture, nec
87340102. Stralingsdosimetrie laboratorium | Radiation dosimetry laboratory

Werken bij BLUE BAY BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLUE BAY BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLUE BAY BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLUE BAY BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Start People Leuven Bedienden

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dagelijks technische bijstand verlenen aan productiemachines/matrijzen/processen en de hierin uitgevoerde interventies op een adequate en compliant manier borgen. Duurzaam technisch in stand houden van productiemachines/matrijzen/processen teneinde in te staan voor een vlotte, veilige en kwaliteitsvolle productie en de nodige technische indicatoren hierbij bewaken en rapporteren. Verbetervoorstellen proactief formuleren, voorstellen en implementeren aan het machinepark/processen (continuous improvements) naar yield-output-kwaliteit-stabiliteit toe met als doel de vooropgestelde targets te halen. Kwaliteitsvol, ordelijk en veilig werken uitvoeren met respect voor alle na te leven procedures en afspraken. Efficiënte samenwerking: Informeren en trainen van collega’s en zorgen voor een duidelijke vlotte communicatie en rapportering tussen teamleden en naar onze interne klanten toe. Ondersteuning leveren bij het invoeren van nieuwe projecten

  • Handlanger bouw. (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Dessel zijn wij op zoek naar gedreven arbeiders die aan de slag willen in de bouwsector. Motivatie is belangrijker dan ervaring. Wil je in de bouwsector werken, wil je graag verticale boringen leren uitvoeren, schrikt zwaar fysiek werk jou niet af, geraak je tot aan het bedrijf in Dessel en beschik je over een rijbewijs B (of ben je bereid dit te behalen binnen een paar maanden)? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de juiste persoon zal er na een positieve interimperiode een vast contract klaar liggen.

  • Laborant(e) Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een laborant voor een groot productiebedrijf in Tienen. Tewerkstelling in dagdienst. tijdelijke opdracht van 4 weken. Als laborant sta je in voor volgende taken: Analyses uitvoeren op suikerstalen / afgewerkte producten Analyses ter controle van tussenstappen in het productieproces

  • Operator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Gent zijn wij op zoek naar een operator die volgende taken op zich kan nemen: - Instellen, bijstellen en onderhouden van machines. - Slijplijn volledig bedienen

  • Bandenmonteurs regio Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vestiging in Zellik ben ik op zoek naar een (ervaren) bandenmonteur. Jouw taak bestaat uit het demonteren en monteren van banden voor de seizoenswissel. Je zal tewerkgesteld worden van oktober tot maart. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekende bandencentrale met verschillende vestigingen in heel België.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Dilsen-Stokkem (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Dilsen-Stokkem en omgeving.

  • Poetshulp regio Gent (centrum) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Gent (centrum) Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oelegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vermogensbeheer (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    30 jaar kennis binnen de financiële wereld Nieuw, modern kantoor Inspraak tijdens strategische beslissingen Heb jij passie voor Beleggingen en wil je proactief bezig zijn met het uitzoeken binnen bestaande Beleggingsportefeuille naar nieuwe opportuniteiten? In deze zelfstandige job vervul je een sleutelpositie voor ons kantoor. Als Adviseur Beleggingen/Vermogen zijn jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Keukenmedewerker/hulpkok (flexie) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar iemand die als fleximedewerker kan werken op vrijdagavond. Indien je jou ook op weekavonden en sporadisch op zaterdagavond kan vrijmaken is dit een pluspunt. Deze job houdt in dat je voornamelijk helpt met de voorbereidingen en de koude kant. Daarnaast wordt er ook geholpen met de afwas. Enkel solliciteren via mail. Dit met een voorstelling van jezelf, uitleg over jouw werkervaringen en motivatie. Dit met een cv in bijlage.

Zoek naar antwoorden van BLUE BAY BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BLUE BAY BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLUE BAY BVBA. Laat een reactie achter voor BLUE BAY BVBA. BLUE BAY BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLUE BAY BVBA. Leave a respond for BLUE BAY BVBA. BLUE BAY BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLUE BAY BVBA op de google maps. Adres en contacten BLUE BAY BVBA
Location of BLUE BAY BVBA on the google maps. Address and contacts of BLUE BAY BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BLUE BAY BVBA BLUE BAY BVBA: Intercub BVBA | Flanders Distribution NV | THYS VERZEKERINGEN | Secretary Plus Management Support N.V. | Fenics bvba

Other related companies as BLUE BAY BVBA: Intercub BVBA | Flanders Distribution NV | THYS VERZEKERINGEN | Secretary Plus Management Support N.V. | Fenics bvba

BLUE BAY BVBA is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio KAMPENHOUT BRABANT 1910 - BE, België. De volledige naam van het bedrijf is BLUE BAY BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06701080322. Het bedrijf BLUE BAY BVBA bevindt zich op het adres: Casemierstraat 18. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 669,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 760,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in BLUE BAY BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BLUE BAY BVBA is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLUE BAY BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLUE BAY BVBA, openstaande posities, locatie van BLUE BAY BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BLUE BAY BVBA is a company, that was registered 2016 in KAMPENHOUT BRABANT 1910 - BE region, Belgium. Full name of company is BLUE BAY BVBA, company assigned to the tax number BE06701080322. The company BLUE BAY BVBA is located at the address: Casemierstraat 18. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 669,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 760,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in BLUE BAY BVBA were not found.
The main activity of BLUE BAY BVBA is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BLUE BAY BVBA is not available. You also can look at reviews of BLUE BAY BVBA, open positions, location of BLUE BAY BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLUE BAY BVBA, KAMPENHOUT BRABANT 1910 - BE: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLUE BAY BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLUE BAY BVBA, KAMPENHOUT BRABANT 1910 - BE: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLUE BAY BVBA, employees, financial statistics.