Van Der Windt Packaging N.V.

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Van Der Windt Packaging N.V.
Private companiesTransportation by Air • Van Der Windt Packaging N.V.

Contactgegevens Van Der Windt Packaging N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Der Windt Packaging N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Der Windt Packaging N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 19, B-2320 Hoogstraten, België

Telefoon (phone): (03) 3143344 (03) 3143344

Fax (fax): (03) 3146224 (03) 3146224

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Der Windt Packaging N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Der Windt Packaging N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Der Windt Packaging N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Der Windt Packaging N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Der Windt Packaging N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Der Windt Packaging N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Der Windt Packaging N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Der Windt Packaging N.V.
Products information Van Der Windt Packaging N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04333251953
Ondernemingsnummer: 6803802490
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 663,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Van Der Windt Packaging N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Der Windt Packaging N.V.
(Get full report from official database of BE for Van Der Windt Packaging N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Der Windt Packaging N.V.
Addition kinds of activities for Van Der Windt Packaging N.V.

581203. Fastfood restaurants en stands | Fast food restaurants and stands
07510402. Teeltdiensten, vee | Breeding services, livestock
23250102. Jeans: mannen, jongeren en jongens | Jeans: men's, youths', and boys'
28740101. Ammoniumfosfaat | Ammonium phosphate
34499904. Landingsmatten, vliegtuigen: metaal | Landing mats, aircraft: metal
50990201. cordwood | Cordwood
79999915. Sport professionals, nec | Sports professionals, nec
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance

Werken bij Van Der Windt Packaging N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Der Windt Packaging N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Der Windt Packaging N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Der Windt Packaging N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Productieoperatoren (m/v/x) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in de fotosector te Wetteren zijn we op zoek naar verschillende productiemedewerkers: verpakking, sortering & verzending, bedienen machines en fijn handwerk. Je bent beschikbaar vanaf medio oktober tem eind december. Je bent bereid om in december ook op zaterdag/zondag te werken. Specifieke ervaring is niet vereist. Je werkt in een vaste vroege of in een vaste late ploeg.

  • Productie operator M/V (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bedrijf gespecialiseerd in productie van plastic afsluitingen en doppen van allerlei soort te Hoboken zoekt gemotiveerde, dynamisch productie operator / medewerker. Als productie operator / medewerker zal je voornamelijk instaan voor controle op de werking van de machines en de toevoer van de grondstoffen, dozen klaarzetten voor verpakking, paletten klaarzetten voor het laden, kwaliteitscontrole….

  • Technisch operator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht bij Procter & Gamble in Mechelen: operator met technische kennis in 3 ploegen. Zowel mogelijkheden voor starters en schoolverlaters als ervaren operatoren. Procter & Gamble is een internationaal gerenomeerd bedrijf. Jij gaat aan de slag in de afdeling waar vaatwastabletten gemaakt worden. Als Operator met technische kennis draag je samen met jouw collega's de volledige technische verantwoordelijkheid van deze productielijn. Jouw takenpakket: Opstarten van de productielijn en shut -downs, volgens de uitgeschreven procedures Aanvoeren van materialen Regelmatig controles uitvoeren Oplossen van problemen aan de machines Preventief onderhoud: machine proper houden, smeerbeurten en machinecontroles. Je houdt hiervan een logboek bij waarin je alles bijhoudt wat er tijdens het productieproces gebeurt. Daarnaast neem je deel aan teammeetings om resultaten te bespreken en samen te zoeken naar verbeteringen.

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • Automecanicien (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne, zoeken wij een mecanicien. Je zal instaan voor het onderhoud van wagens, van A tot Z. Je zal hoofdzakelijk werken met Volkswagen, maar eveneens merken zoals Audi-Skoda-Seat. Tevens staat de garage ook in voor de carrosserieherstelling van alle merken.

  • Huishoudhulp/poetshulp, regio Kortrijk - Wevelgem (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • JOBSTUDENT VERKOOPSTER (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PATISSERIE SCHAEVERBEKE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een verkoopster die meehelpt in de bakkerij-patisserie. Je staat in voor de verkoop, je vult de toog aan en stalt de producten uit volgens de regels. Je ontvangt het geld van de klanten, je noteert de bestellingen en poetst de winkel indien nodig.

  • Jobstudent supermarkt met wagen (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze supermarkt gelegen in regio Grimbergen zoeken we studenten voor de verschillende afdelingen: Kassamedewerker op zondag die kan starten om 6u30 Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zondag Groenten en Fruit-medewerkers die kunnen starten om 6u 's ochtends op zaterdag

  • Taalcoach(es) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij graag écht iets betekenen op je werk? Help je mensen graag vooruit in hun zoektocht naar werk? Heb jij daarbij een voorliefde voor het Nederlands? Dan hebben wij bij Eurospeak de perfecte opdracht voor jou. Wij zoeken enthousiaste taalcoaches over heel Vlaanderen (maar vooral regio Brussel en Vlaams-Brabant) om voornamelijk anderstalige cursisten én hun vakinstructeurs talig te ondersteunen op de opleidingsvloer. Je krijgt pedagogische ondersteuning van ons team.

  • Docent Frans (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor elke dinsdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van Van Der Windt Packaging N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Van Der Windt Packaging N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Der Windt Packaging N.V.. Laat een reactie achter voor Van Der Windt Packaging N.V.. Van Der Windt Packaging N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Der Windt Packaging N.V.. Leave a respond for Van Der Windt Packaging N.V.. Van Der Windt Packaging N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Der Windt Packaging N.V. op de google maps. Adres en contacten Van Der Windt Packaging N.V.
Location of Van Der Windt Packaging N.V. on the google maps. Address and contacts of Van Der Windt Packaging N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Der Windt Packaging N.V. Van Der Windt Packaging N.V.: Lambrecht-Anckaert | LITHO P JACQUET SA | Kaesemans P BVBA | Uitgeverij Styling BVBA | Schelfhout computer systems

Other related companies as Van Der Windt Packaging N.V.: Lambrecht-Anckaert | LITHO P JACQUET SA | Kaesemans P BVBA | Uitgeverij Styling BVBA | Schelfhout computer systems

Van Der Windt Packaging N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Der Windt Packaging N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04333251953. Het bedrijf Van Der Windt Packaging N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg 19, B-2320 Hoogstraten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 663,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Van Der Windt Packaging N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Der Windt Packaging N.V. is Vervoer per lucht, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Der Windt Packaging N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Der Windt Packaging N.V., openstaande posities, locatie van Van Der Windt Packaging N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Der Windt Packaging N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Van Der Windt Packaging N.V., company assigned to the tax number BE04333251953. The company Van Der Windt Packaging N.V. is located at the address: Industrieweg 19, B-2320 Hoogstraten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 663,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Van Der Windt Packaging N.V. were not found.
The main activity of Van Der Windt Packaging N.V. is Transportation by Air, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Der Windt Packaging N.V. is not available. You also can look at reviews of Van Der Windt Packaging N.V., open positions, location of Van Der Windt Packaging N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Der Windt Packaging N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Der Windt Packaging N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Der Windt Packaging N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Der Windt Packaging N.V., employees, financial statistics.