Umicore S.A. - N.V.

Contactgegevens Umicore S.A. - N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Umicore S.A. - N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Umicore S.A. - N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Marais 31, B-1000 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 227 71 11 (02) 227 71 11

Fax (fax): (02) 227 79 00 (02) 227 79 00

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Umicore S.A. - N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Umicore S.A. - N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Umicore S.A. - N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Umicore S.A. - N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Umicore S.A. - N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Umicore S.A. - N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Umicore S.A. - N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Umicore S.A. - N.V.
Products information Umicore S.A. - N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05471710205
Ondernemingsnummer: 4436523437
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Umicore S.A. - N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Umicore S.A. - N.V.
(Get full report from official database of BE for Umicore S.A. - N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Umicore S.A. - N.V.
Addition kinds of activities for Umicore S.A. - N.V.

504500. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
651203. Woningoperatie, auditoria en theaters | Property operation, auditoriums and theaters
37249905. Motorbevestigingsdelen, vliegtuigen | Engine mount parts, aircraft
50740208. Verwarming apparatuur en panelen, zonne-energie | Heating equipment and panels, solar
51929903. Kranten | Newspapers

Werken bij Umicore S.A. - N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Umicore S.A. - N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Umicore S.A. - N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Umicore S.A. - N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Werkvoorbereider (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf te Kinrooi (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar werkvoorbereider bouw: De voornaamste taken zullen zijn: Prijsaanvragen doen Alle administratie rondom elk lopend project Offertes bekijken en vergelijken Alles klaarzetten en belangrijke items bespreken met de projectleiders Beheer van materialen Opvolgen onderaannemers

  • Huishoudhulp regio Pulderbos (PULDERBOS)

    Regio: PULDERBOS

    Bedrijf: STEAM & CLEAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je doet graag huishoudelijke taken, je houdt ervan om zelfstandig te werken, je bent stipt en hebt een grote verantwoordelijkheidszin? Dan ben je bij STEAM & CLEAN aan het juiste adres. STEAM & CLEAN biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, koken tot boodschappen doen. ... Aantal uren en dagen in overleg Goede verloning Werk in eigen streek Vast contract Verplaatsingsvergoeding Was-en telefoonvergoeding Eindejaarspremie Werkkledij Geen avond- of weekendwerk Hoe solliciteren Stuur een email naar [email protected] met je naam, adres, telefoonnummer en email-adres. Beschrijf daarin bondig wat je werkervaring is en wat je graag zou willen doen. Wij zorgen voor je planning in een vast uurrooster (deeltijds of voltijds) met een contract van onbepaalde duur. Je hoeft geen diploma te hebben, werkervaring is meegenomen, maar geen must. Nederlands begrijpen is meegenomen.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Bediende verkoper Colruyt Assebroek (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • MECANICIEN (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Mechaniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als mechanieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Auti-coach (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: HOUVASST Auti-coaching

    Type: Zelfstandige activiteit

    HouvASSt is op zoek naar aan auti-coach om het huidige team te versterken in haar vestiging te AALST. Als auti-coach begeleid je als zelfstandige (in bijberoep) kinderen, jongeren en/of volwassenen met (een vermoeden van) autisme en hun omgeving. Dit kan gaan over schoolcoaching, levensloopbegeleiding, psycho-educatie, gezinsbegeleiding,... en elk ander traject op maat. Elke coach wordt ingezet volgens zijn/haar sterktes en expertise! Je krijgt de kans een eigen klantenbestand op te bouwen en werkt op flexibele basis minstens een aantal uren per week.

  • Regionale Sales representant(e) Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: BESTVISIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bestvisit.eu is een jong creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben jij onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) Bestvisit.eu is een creatief dynamische bedrijf (all-in-one web-portaal ) met een zeer interessant en uniek concept waarin marktplaats, webshop, city-info en lifestyle vloeiend met elkaar verbonden zijn. Ben jij de toffe ondernemer(ster) met persoonlijke lokale betrokkenheid en aanwezigheid in je regio? Hou jij van Fashion, mode en lifestyle en Horeca? dan ben onze lokale regionale held en is Bestvisit de match voor jou! Wij zien graag dat onze "partners" plezier hebben in hun werk. Wij zoeken personen met een uitgebreid lokaal, zakelijk en sociaal netwerk, een neus voor marketing & sales, ziet kansen liggen en weet deze te benutten, met een gezonde dosis lef, enthousiasme en werklust. Als lokale representant(e) ben jij verantwoordelijk voor het promoten bij de lokale Kmo's van advertenties en marktplaatsaccounts in je eigen exclusieve regio. Kortom, jij maakt jou Bestvisit regio tot een succes in je gemeente! Ben je bereid samen met ons het netwerk uit te bouwen ? Aan jou de taak om klanten te overtuigen en te begeleiden bij de keuze van het type jaar abonnement samen met de afwikkeling en het opstarten van hun account .. Daarnaast zal je ook een frequent contact opnemen met de klant. Verdienste & bespreekbaar

  • logopedist / logopediste (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FOKUS PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Fokus PraktijkHuis is recent geopend (januari 2018) en gelegen in een rustige en groen dorp te Dessel. Wij bieden individuele begeleiding, groepssessies en workshops aan volwassenen. Wij zijn een groepspraktijk die zorg willen dragen voor de algemene geestelijke en lichamelijke gezondheid van mensen uit de buurt. De integriteit, autonomie en persoonlijke verantwoordelijkheid staan centraal in onze zorg. We willen samenwerken in gelijkwaardigheid: met mensen, met collega's en met de hulpverleners die betrokken zijn bij het traject. Onze zorg is ook kwaliteitsvolle zorg: wij baseren ons op een cliëntcenterent en experiëntele disciplines en zullen zorgvragen op een holistische manier benaderen en opvolgen. Als hulpverlener scholen we ons daarom voortdurend bij en zorgen voor onze zelfontplooiing. Om beter tegemoet te komen aan vragen betreft begeleiding en hulpverlening voor volwassenen en jongeren zijn wij op zoek naar een logopedist die zich op zelfstandige basis kan inzetten binnen de praktijk. Fokus PraktijkHuis is een groepspraktijk in volle ontwikkeling. Ben je enthousiast, gedreven, zelfstandig en heb je het hart op de juiste plaats? Help je graag mee een bestaande praktijk verder uitbouwen?

  • ClearSource - Java Developer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We're actively looking for 2 Java Developers for a freelance mission of 6 months (+extension) in Geel. You'll join a team of 11 people working on supply-chain applications Job Description develop applications in Java 8 coach fellow developers monitor best practices help the technical architecture together with the Solution Architect contribute to a DevOps culture work in an Agile way Profile min 2 years' experience in Java EE / JBoss experience with micro service / SOA landscape experience with API Design and Domain Driven Design experience with AWS Cloud native development (Lambda, DynamoDB, API GateWay, SQS / SNS / ...) any experience with Docker / Kubernetes, Jenkins, Artifactory, sonar, CI-CD is a strong asset fluent in English (Dutch is an asset) Details Start: ASAP Duration : 6 months + extension (scope of the project : 2 years) Location: Limburg

  • kelners (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: GRAND CAFE

    Type: Werfreserve

    Bediening

  • Inside Sales Marketing (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HEEFT-NIEUWE-JOBS

    Type: Leercontract

    Als Inside Sales prospecteer je telefonisch naar nieuwe opportuniteiten bij nieuwe en bestaande klanten. Je wekt interesse op en overtuigt contacten van onze diensten en oplossingen. Je werkt offertes uit en verzorgt de aansluitende opvolging. Je rapporteert alles nauwkeurig binnen ons in CRM Systeem.

Zoek naar antwoorden van Umicore S.A. - N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Umicore S.A. - N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Umicore S.A. - N.V.. Laat een reactie achter voor Umicore S.A. - N.V.. Umicore S.A. - N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Umicore S.A. - N.V.. Leave a respond for Umicore S.A. - N.V.. Umicore S.A. - N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Umicore S.A. - N.V. op de google maps. Adres en contacten Umicore S.A. - N.V.
Location of Umicore S.A. - N.V. on the google maps. Address and contacts of Umicore S.A. - N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Umicore S.A. - N.V. Umicore S.A. - N.V.: ABC AUTO DEMOLITION SPRL | Dak & Wand NV | Automaten Service De Bodt | FLANDRIA LABORATORIA NV | ROOSE-AVIATION

Other related companies as Umicore S.A. - N.V.: ABC AUTO DEMOLITION SPRL | Dak & Wand NV | Automaten Service De Bodt | FLANDRIA LABORATORIA NV | ROOSE-AVIATION

Umicore S.A. - N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Umicore S.A. - N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05471710205. Het bedrijf Umicore S.A. - N.V. bevindt zich op het adres: Rue du Marais 31, B-1000 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Umicore S.A. - N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Umicore S.A. - N.V. is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Umicore S.A. - N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Umicore S.A. - N.V., openstaande posities, locatie van Umicore S.A. - N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Umicore S.A. - N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Umicore S.A. - N.V., company assigned to the tax number BE05471710205. The company Umicore S.A. - N.V. is located at the address: Rue du Marais 31, B-1000 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Umicore S.A. - N.V. were not found.
The main activity of Umicore S.A. - N.V. is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Umicore S.A. - N.V. is not available. You also can look at reviews of Umicore S.A. - N.V., open positions, location of Umicore S.A. - N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Umicore S.A. - N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Umicore S.A. - N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Umicore S.A. - N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Umicore S.A. - N.V., employees, financial statistics.