Automaten Service De Bodt

Contactgegevens Automaten Service De Bodt: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Automaten Service De Bodt: address, phone, fax, email, website, opening hours

Automaten Service De Bodt

Regio (region): Lovendegem, België

Adres (address): Leliestraat 6,9920, België

Telefoon (phone): 09 372 00 56 09 372 00 56

Fax (fax): 09 259 95 59 09 259 95 59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Automaten Service De Bodt: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Automaten Service De Bodt"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Automaten Service De Bodt"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Automaten Service De Bodt, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Automaten Service De Bodt. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Automaten Service De Bodt, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Automaten Service De Bodt. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Automaten Service De Bodt
Products information Automaten Service De Bodt

BTW identificatienummer (tax): BE03351074218
Ondernemingsnummer: 3791351318
Hoofdstad (capital): 202,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 729,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2014
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Automaten Service De Bodt zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Automaten Service De Bodt
(Get full report from official database of BE for Automaten Service De Bodt)

Aanvulling soorten activiteiten voor Automaten Service De Bodt
Addition kinds of activities for Automaten Service De Bodt

735905. Verhuur van zakelijke machines en elektronische apparatuur | Business machine and electronic equipment rental services
17310402. Gesloten circuit televisie installatie | Closed circuit television installation
33649900. Nonferrous die-castings behalve aluminium, nec | Nonferrous die-castings except aluminum, nec
50990402. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
57319910. Metaaldetectoren | Metal detectors
72990504. Trouwconsultant | Wedding consultant

Werken bij Automaten Service De Bodt: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Automaten Service De Bodt: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Automaten Service De Bodt. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Automaten Service De Bodt. Looking for open vacancies in other companies

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • Customer Service Medewerker in Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ondersteunt de customer service met het ingeven van orders, de opmaak van offertes en commercieel technische productfiches. Volgende taken behoren je toe: • Je bent verantwoordelijk voor de correcte (cijfer) ingave van de artikelen in SAP. • Je zorgt voor de administratieve afhandeling van directe zendingen. • Je helpt bij het opmaken van stockoverzichten voor klanten • Je ondersteunt de planning & logistieke medewerkers met de opmaak van opvolgingslijsten, met exportlijsten & facturatie richting onze productievestigingen en met data-ingave in SAP. • Je ondersteunt deze beide afdelingen, waardoor je hun werking volledig leert kennen en in een groot deel van onze verkoops- en logistieke flow betrokken bent.

  • Technieker buitendienst REGIO WAASLAND (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technieker buitendienst: Staat u in voor het assisteren bij technische handelingen zoals het onderhouden en herstellen van machines. Het gaat hier vooral over elektrische storingen maar kennis van hydraulica en mechanica is zeer belangrijk. Na een uitgebreide interne opleiding wordt u geacht zelfstandig te werken (probleemoplossend denken). U werkt voornamelijk op verplaatsing

  • HUISHOUDHULP VOOR SCHELLEBELLE (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving van Schellebelle.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student(e) doorheen het jaar (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student(e) die vanaf 20/09 tem minstens het einde van het jaar enkele dagen per week kan werken in een bakkerij regio Hasselt. Taken: wafels inpakken, afwassen, ...

  • Jobstudent apotheek (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een student om 1 of meerdere dagen per week te werken als ontblisteraar (medicatie uit verpakking halen).

  • Medior Javascript Engineer (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Nanogrid

    Type: Vaste Job

    Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden, optimaliseren en ontwikkelen van de nanoGrid-toepassing. Teneinde de sterke performantie van onze nanoGrid-toepassing bij exponentiële groei te behouden en verder uit te bouwen. Tot je takenpakket behoren o.a. Opvolgen van softwareprojecten van begin tot einde Perfect de balans maken tussen programmeertaal en gebruiksvriendelijkheid Ontwerpen en onderhouden van interfaces en protocollen Uitvoeren van bugtests in de nanoGrid-software, fouten zoeken en oplossingen aanbrengen Het aanspreekpunt zijn voor interne klanten inzake software Gebruikershandleidingen opstellen en de software documenteren Je werkt vanuit onze hoofdzetel in Erembodegem en rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • Bereider van vegan-producten (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IOOP

    Type: Vaste Job

    IOOP is een kleine onderneming, gespecialiseerd in de ambachtelijke bereiding van biologische Seitan (MAYA) en Tofu (SEVEN ARROWS) en een gamma aan afgeleide producten. We zijn er fier op dat een groeiend aantal mensen, die macrobiotisch of vegetarisch/veganistisch willen leven, onze producten verkiezen om op een smakelijke en evenwichtige manier te voorzien in hun eiwitbehoefte. Daarom is het belangrijk dat onze producten 2 maal per week vers worden uitgeleverd naar onze klanten. Vind meer info op onze website! http://www.maya-seitan.be We willen graag een nieuwe collega opnemen in ons team. Takenpakket: bereiden van seitan ,tofu en tempeh bereiden van afgeleide producten frituren opruimen en poetsen volgens de normen binnen de voedingssector portioneren en verpakken van de producten ...

  • HR-freelancers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORBID

    Type: Zelfstandige activiteit

    110 experten van Orbid gaan elke dag met veel drive aan de slag om organisaties future proof te maken. Door hen te ondersteunen op het vlak van technologie, mensen en organisatie. We gaan op een pragmatische manier voor resultaatgerichte oplossingen waarbij de meerwaarde voor de klant centraal staat. Vanuit onze unit HR ondersteunen wij klanten bij het spotten, ontwikkelen en optimaal benutten van talenten. We doen dit onder andere via werving en selectie van de juiste mensen, het opzetten van een sterk employer brand, het uitvoeren van assessment en development centers en coaching van medewerkers en leidinggevenden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat HR op wieltjes loopt door klanten te ondersteunen bij de opstart, uitbouw en verzorging van hun HR-beleid. Als ervaren HR verantwoordelijke/ Business partner of HR consultant treed je op als HR aanspreekpunt en –partner voor (KMO) zaakvoerders of HR Managers. Jouw HR commitment draagt bij tot betere bedrijfsresultaten. Je brede ervaring én interesse in diverse domeinen binnen HR stellen je in staat om als HR-verantwoordelijke diverse HR - projecten en taken te realiseren bij en in samenwerking met onze klanten: selectie en behoud van medewerkers, competentiemanagement, medewerkerstevredenheid, verbetergroepen en autonome teams, teambegeleiding, individuele coaching, opleiding. Je belangrijkste focus is enerzijds om bij onze klanten HR inzichten bij te brengen en toe te passen, ter ondersteuning van het management, anderzijds om de medewerkers optimaler te laten functioneren.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Michael Page - Systems Analyst (Interim Management Contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Progress your career as a Systems Analyst (Interim Management) within an international recognised structure that will employ you for the next 2-3 years. Willingness to travel abroad (20%) in London, Antwerp or Gent. Flexible work is definitely approved Client Details Our client is an international corporation which did grow through several mergers and acquisitions. Description As a Systems Analyst, your tasks are the following: Work with local users in order to get information on the use of applications Steer application vendors during on-site installation and application migration projects Determine architecture of applications used at the local site Steer local go-live troubleshooting of application configuration ... Profile The required key qualifications for the Systems Analysts are the following: Bachelor degree in Computer Science Expertise troubleshooting application issues Min. 6 years of experience Fluent in English, Dutch is an asset ... Job Offer This opportunity as Systems Analyst offers you an attractive package, a relevant experience in a challenging international and enthusiastic company. As explained above, flexible work is definitely approved.

Zoek naar antwoorden van Automaten Service De Bodt in sociale netwerken
Look for responds of Automaten Service De Bodt in social networks

Lees alle opmerkingen voor Automaten Service De Bodt. Laat een reactie achter voor Automaten Service De Bodt. Automaten Service De Bodt bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Automaten Service De Bodt. Leave a respond for Automaten Service De Bodt. Automaten Service De Bodt on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Automaten Service De Bodt op de google maps. Adres en contacten Automaten Service De Bodt
Location of Automaten Service De Bodt on the google maps. Address and contacts of Automaten Service De Bodt

Andere gerelateerde bedrijven als come Automaten Service De Bodt Automaten Service De Bodt: Garage Goossens | Hermans Decoratiewerken NV | Worms Techno BVBA | Made in Inox BVBA | Depestel Metaalkonstruktie

Other related companies as Automaten Service De Bodt: Garage Goossens | Hermans Decoratiewerken NV | Worms Techno BVBA | Made in Inox BVBA | Depestel Metaalkonstruktie

Automaten Service De Bodt is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Lovendegem, België. De volledige naam van het bedrijf is Automaten Service De Bodt, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03351074218. Het bedrijf Automaten Service De Bodt bevindt zich op het adres: Leliestraat 6,9920. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 202,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 729,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Automaten Service De Bodt zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Automaten Service De Bodt is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Automaten Service De Bodt is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Automaten Service De Bodt, openstaande posities, locatie van Automaten Service De Bodt op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Automaten Service De Bodt is a company, that was registered 2014 in Lovendegem region, Belgium. Full name of company is Automaten Service De Bodt, company assigned to the tax number BE03351074218. The company Automaten Service De Bodt is located at the address: Leliestraat 6,9920. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 202,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 729,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Automaten Service De Bodt were not found.
The main activity of Automaten Service De Bodt is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Automaten Service De Bodt is not available. You also can look at reviews of Automaten Service De Bodt, open positions, location of Automaten Service De Bodt on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Automaten Service De Bodt, Lovendegem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Automaten Service De Bodt, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Automaten Service De Bodt, Lovendegem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Automaten Service De Bodt, employees, financial statistics.