Transuniverse Cargo N.V.

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Transuniverse Cargo N.V.
Private companiesAgricultural Services • Transuniverse Cargo N.V.

Contactgegevens Transuniverse Cargo N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Transuniverse Cargo N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Transuniverse Cargo N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 64-66, B-9032 Wondelgem, België

Telefoon (phone): (09) 2539373 (09) 2539373

Fax (fax): (09) 2535952 (09) 2535952

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Transuniverse Cargo N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Transuniverse Cargo N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Transuniverse Cargo N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Transuniverse Cargo N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Transuniverse Cargo N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Transuniverse Cargo N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Transuniverse Cargo N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Transuniverse Cargo N.V.
Products information Transuniverse Cargo N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE02658386230
Ondernemingsnummer: 3720489501
Hoofdstad (capital): 815,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 244,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2009
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Transuniverse Cargo N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Transuniverse Cargo N.V.
(Get full report from official database of BE for Transuniverse Cargo N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Transuniverse Cargo N.V.
Addition kinds of activities for Transuniverse Cargo N.V.

339899. Metalen hittebehandeling, nec | Metal heat treating, nec
359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
514909. Koffie en thee | Coffee and tea
30899902. Aquarium accessoires, kunststoffen | Aquarium accessories, plastics
34239925. Taxidermistische hulpmiddelen en uitrusting | Taxidermist tools and equipment
35899908. Servicemachines, met uitzondering van stomerij, wasgoed: muntstuk. | Servicing machines, except dry cleaning, laundry: coin-oper.
60199902. Federale huisleningsbanken | Federal home loan banks
76992210. Reparatie van restauratieapparatuur | Restaurant equipment repair
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij Transuniverse Cargo N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Transuniverse Cargo N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Transuniverse Cargo N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Transuniverse Cargo N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • BOBIJNOPZETTER/STER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Vichte zijn we op zoek naar een bobijnopzetter/ster

  • Voormaler (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Houthalen zijn wij op zoek naar een voormaler voor de produktieafdeling. De voormaler is bereid te werken in ploegen (morgen-, middag- en nachtploeg) en vervult volgende fysiek belastende en sterk uitvoerende taken: Voormalen en crushen van pigmenten Ompakken van pigmenten Bereiden van dispersies Thermisch behandelen van pigmenten Uitvoeren van clean-ups Gebruik van de pennemolen

  • Electricien onderhoudsafdeling (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    -Opsporen en oplossen van storingen aan productie-installaties randapparatuur en gebouwen. -Onderhoudsproblemen detecteren en signaleren en voorstellen formuleren. -Preventief onderhoud aan de productie-installaties, randapparatuur en gebouwen. -Uitvoeren van allerhande mechanische werken. -Ontwerpen, tekenen en uitvoeren van kleinere elektrische installaties. -Toepassen van de veiligheids- en kwaliteitsregels. -De reguliere prestaties gebeuren in een wisselend ploegensysteem (voormiddag – namiddag – dag), wachtdiensten zijn extra.

  • Product Assistent (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Itzu jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bekijkt en analyseert kritisch de markt voor jouw productfamilies. - Je gaat op zoek naar nieuwe producten en leveranciers binnen jouw productgroepen. - Je verbetert en verrijkt productinformatie in samenwerking met onze leveranciers en de marketingafdeling. - Je ondersteunt en denkt mee in de verkoop van de producten. - Je onderhandelt met de leveranciers om promotieacties te bekomen. - Je ondersteunt de Product Manager bij dagelijkse taken van A tot Z. - Je werkt nauw samen met onze marketingafdeling voor de beste online en offline productpresentatie.

  • Gemotiveerde jobstudenten - Onthaal, ontbijt, ... (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Jobstudent die ons jeugdig & enthousiaste team kan komen versterken. Je taken bestaan voornamelijk uit: • Check-in & check-out • Aanmaken van reservaties • Beantwoorden van telefoontjes + e-mails • Verstrekken van toeristische informatie • Verzorgen van het ontbijt • ... Zeer leerzaam!

  • Student McDonald's Middagshift (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Studentenjob

    Ben je een sociale persoon die er alles aan doet om onze klant als koning te bedienen? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Na een grondige opleiding kun je helemaal zelfstandig aan de slag in de servicezone of de productiezone van ons restaurant. We zoeken studenten die kunnen werken op weekdagen tussen 11u en 14u. Indien u niet beschikbaar bent in de week 's middags, gelieve niet op deze vacature te reageren.

  • Jobstudent (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Elektrisch & instrumentatie technieker (dagdienst) regio Westerlo met bedrijfswagen! (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de grafische sector. Voor de vestiging in Westerlo gaan wij op zoek naar een Elektrisch & instrumentatie technieker dagdienst dagdienst. Als elektrisch & instrumentatie technieker los je zelfstandig storingen op aan procesinstallaties. De focus ligt op het uitvoeren van elektrische onderhoudswerken. Je bent vertrouwd met PLC, motorsturingen en doseerpompen. Verder ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van technische dossiers, en het technisch magazijn. Naast de onderhoudsopdrachten werk je mee aan technische verbeteringsprojecten, vooral vanuit de invalshoek elektriciteit en instrumentatie.

  • Brandscenario Officer M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Vaste Job

    Voor het departement infrastructuur is onze klant, gelegen in Zaventem, op zoek naar een Specialist Brandbeveiliging. Als Specialist Brandbeveiliging sta je in voor het opstellen van de brand- en evacuatiescenario's voor alle gebouwen. Tijdens renovatieprojecten bij onze klant, bent u in staat de brandscenario's op maat aan te passen. Je neemt de leiding bij de coördinatie van de brandtesten en doet aanpassingen als die testen niet voldoen aan het protocol. Dit met een feilloze administratie tot gevolg. Is uw interesse reeds opgewekt? Lees dan nog even verder. Je zorgt ervoor dat brand – en evacuatiescenario's ten allen tijde up-to-date blijven. Je werkt hiervoor een proces uit. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Je stelt hiervoor een overzicht op van alle informatie die nodig is om de brand-en evacuatiescenario's op te stellen of aan te passen. Je maakt een analyse van het brandconcept, je controleert de kwaliteit van de geleverde informatie en je zorgt ervoor dat deze geïmplementeerd wordt. Op regelmatige basis organiseer je brand- en evacuatiescenario-testen. Deze worden volledig door jou gecoördineerd en georganiseerd in samenspraak met de verschillende interne en externe stakeholders. De vastgestelde tekortkomingen die zich voordoen tijdens de testen communiceer je en je zorgt voor de nodige technische oplossingen. Je volgt deze inbreuken nauwgezet op. Je bent verantwoordelijk voor het uitstekende beheer en de archivering van alle documenten, attesten en data op sharepoint.

  • Vuloperator (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een chemisch bedrijf in Zele zijn wij op zoek naar een machinebedienaar voor de vul- en verpakkingsinstallaties. De vuloperator staat in voor de correcte, veilige en efficiënte werking van ofwel de vullijn, ofwel de verpakking operatie. Jouw takenpakket: -Je assisteert bij het verrichten van alle kwaliteitsvereisten voor het vervullen van het ISO9001 kwaliteitssysteem. - Je volgt nauwgezet de toegewezen controles en evaluaties op. - Je meldt probleemsituaties en verricht corrigerende acties indien inbreuken t.o.v. de ISO9001 procedures of principes worden vastgesteld. - Je controleert de grondstoffen aan de hand van de gegevens op de productiebon. - Je verdeelt en organiseert je werk om een optimaal rendement met de gewenste kwaliteit te bekomen. - Je voert alle werkzaamheden uit volgens de geldende veiligheids- en fabrieksvoorschriften en volgens de geldende milieu vergunning en zoneringsvoorschriften. - Je zorgt voor orde en netheid aan de lijn. - Je volgt het productieblad strikt op.

  • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

  • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

    Regio: DENDERHOUTEM

    Bedrijf: ERGATEL

    Type: Werfreserve

    Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van Transuniverse Cargo N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Transuniverse Cargo N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Transuniverse Cargo N.V.. Laat een reactie achter voor Transuniverse Cargo N.V.. Transuniverse Cargo N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Transuniverse Cargo N.V.. Leave a respond for Transuniverse Cargo N.V.. Transuniverse Cargo N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Transuniverse Cargo N.V. op de google maps. Adres en contacten Transuniverse Cargo N.V.
Location of Transuniverse Cargo N.V. on the google maps. Address and contacts of Transuniverse Cargo N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Transuniverse Cargo N.V. Transuniverse Cargo N.V.: Dakvak BVBA | Mobital Kantooruitrusting NV | Hoberg NV | Allo Volets SA | The Bliip Company

Other related companies as Transuniverse Cargo N.V.: Dakvak BVBA | Mobital Kantooruitrusting NV | Hoberg NV | Allo Volets SA | The Bliip Company

Transuniverse Cargo N.V. is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Transuniverse Cargo N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02658386230. Het bedrijf Transuniverse Cargo N.V. bevindt zich op het adres: Industrieweg 64-66, B-9032 Wondelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 815,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 244,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Transuniverse Cargo N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Transuniverse Cargo N.V. is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Transuniverse Cargo N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Transuniverse Cargo N.V., openstaande posities, locatie van Transuniverse Cargo N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Transuniverse Cargo N.V. is a company, that was registered 2009 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Transuniverse Cargo N.V., company assigned to the tax number BE02658386230. The company Transuniverse Cargo N.V. is located at the address: Industrieweg 64-66, B-9032 Wondelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 815,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 244,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Transuniverse Cargo N.V. were not found.
The main activity of Transuniverse Cargo N.V. is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Transuniverse Cargo N.V. is not available. You also can look at reviews of Transuniverse Cargo N.V., open positions, location of Transuniverse Cargo N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Transuniverse Cargo N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Transuniverse Cargo N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Transuniverse Cargo N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Transuniverse Cargo N.V., employees, financial statistics.